Pozorovatel- začátečník:)

54
23.8.14 09:06

Pozorovatel- začátečník:)

Ahoj,
chceme se s přítelem začít pokoušet o mímo, tak jsem se začala trochu víc sledovat, jak to teda vlastně funguje:). Něco jsem se snažila načíst, ale přesto mám pár dotazů. Takže: v pondělí se u mě objevil bílkový hlen, trval až do středy (22.-24. DC). Ve čtvrtek už nebyl bílkový, ale bílý krémový. Ve čt večer a v pátek dopo lehký tlak v podbřišku + v pátek stále měkký a krátký čípek. Jediný sex toho týdne proběhl v pondělí večer. Zajímalo by mě, jestli ovulace probíhá v den, kdy je bílkový hlen nebo až den po posledním bílku (hlenový vrchol)? A kdyby proběhla ve čt nebo pá, jaká je pravděpodobnost početí po pondělním sexu (první den bílkového hlenu)? Je mi jasné, že se na tohle těžko odpoví, když jsem ovulaci neměřila ani netestovala, ale zatím to až tak řešit nechci, jen by mě zajímalo, jestli se to dá poznat jen podle toho, jak reaguje tělo. Jinak cyklus nemám ještě úplně pravidelný po vysazení HA, takže přesně nevím, jak je dlouhý.
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19071
23.8.14 09:11

Asi moje odpověď nebude úplně k hlenu…ale fakt si chceš od začátku lámat hlavu hlenem, jeho hustotou a barvou? Říkáš, že se chcete začít snažit, tak začněte a nic neřešte…věnujte se jen té příjemné části snažení :-)
Třeba budeš patřit mezi ty, kterým se to povede „ani nebudeš vědět jak“ a nebudeš si muset lámat hlavu zbytečnostmi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.14 09:13

Cekala jsem nejake nevinne teme ke snidani a tady „bilkovy hlen“, OMG!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.8.14 09:14

Hele, jsem zkušená až mi to nebylo milé. Radu do začátku, začali jste se snažit, zkus nebýt pozorovatelem. To je takový začátek cesty do pekel. Dej tomu pár měsíců volný průběh, milujte se s partnerem z lásky a nepozoruj se. Kašli na hlen, čípek a další a další. Mějte sex nejpozději co tři dny, to u milujícího se páru je paráda, milujte se a ono se do ovulace trefítě, spermie 3 stopro přežijí. Jedíné co dodržuj je co dva až tři čerstvá dávka, zbytek hoď zatím na nějakou dobu za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
23.8.14 09:22

Ja se s manzelem milovala jen dvakrat za zivot bez ochrany a mame z toho dve krasne deti :D ani poradne nevim kde mam cipek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
23.8.14 09:30

Nezkoumej, souložte, užívejte si nechráněnýho sexu :pankac:
po půl roce nezdaru bych možná něco začala zkoumat a po roce navštívila dr., ale věřím, že se vám to podaří i bez zkoumání hleníků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
23.8.14 09:40
@Krčka píše:
Ja se s manzelem milovala jen dvakrat za zivot bez ochrany a mame z toho dve krasne deti :D ani poradne nevim kde mam cipek :D

Tak to je pěkný :mrgreen: :palec:
Jinak souhlasím s holkama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
23.8.14 09:44

Tak koukám, že na pořízení dětí je potřeba nějaký odborný výcvik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
23.8.14 09:48

8o 8o 8o tý jo ani nevím, že se něco podobného sleduje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
23.8.14 09:49

@alfonza kdyz to chcete teprve zacit zkouset, tak nic nezkoumej a nepozoruj, to bude nejlepsi pro psychiku i snazeni. Kdyz se do 3 mesicu nezadari, obnovila bych tuto diskuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
23.8.14 09:50

@terinka4444 my jsme každý den byli v sobě i třikrát, ale ne kvůli těhu, ale protože nás to prostě bavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.8.14 09:53

Já vím, nemám řešit kraviny a souložit:). Začala jsem nad tím přemýšlet minulý týden po rozhovoru se známou, která těhotněla dva roky. Navíc jsem byla u dr., kde mi sestra (známá) dala nějaký vitamíny s listovkou. Tak jsem si říkala, co na tom otěhotnění je za vědu. Navíc jsem teď měla pár dní trochu volnějc, takže jsem začala zkoumat. Teď už ale zase najíždím na běžný režim, tak si myslím, že mě to rychle přejde (pracuju ve školství, tam si dětí užiju ažaž).
Stejně je to zajímavý, ještě před pár měsící jsem o dětech vůbec neuvažovala a teď řeším tohle:).. asi ty prázdniny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
23.8.14 09:54

Ty kraso :mrgreen: jsem si rikala, co to bude za tema..ale hleny, hmm takhle po ranu :zed: souhlasim s holkama. Proc si uz ted z toho delat hon za necim, kdyz teprve zacinate se snazenim :?: uzivejte si a prijde to i bez toho zkoumani cipku ci hlenu..mmch, my se snazili 3roky, ale nikdy jsem neresila hlen ci cipek.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
23.8.14 09:55

Ještě bych dodal že když to nepůjde do pul roku tak se nech vystříkat od někoho kdo je manželovi podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
23.8.14 10:04
@MartinKa36 píše:
Ještě bych dodal že když to nepůjde do pul roku tak se nech vystříkat od někoho kdo je manželovi podobný.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital