Pozorovatel- začátečník:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
23.8.14 10:06
@schwarzwaldtorte píše:
Cekala jsem nejake nevinne teme ke snidani a tady „bilkovy hlen“, OMG!!!

taky zrovna snídám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.8.14 10:11

@alfonza prosím tě opravdu tohle bych řešila až kdyby to nešlo. Já mám tři děti a zcela jsem se obešla bez studia hlenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
23.8.14 10:15
@MartinKa36 píše:
Ještě bych dodal že když to nepůjde do pul roku tak se nech vystříkat od někoho kdo je manželovi podobný.
:mrgreen: rada nad zlato :pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.8.14 10:36
@MartinKa36 píše:
Ještě bych dodal že když to nepůjde do pul roku tak se nech vystříkat od někoho kdo je manželovi podobný.

Jako holky, některý příspěvky jsou fakt na úrovni. Nevím, jak zdejší diskuse fungujou, ale asi nemusíte reagovat na každý příspěvek za každou cenu. Prostě mě něco zajímalo, tak jsem se zeptala a pokud k tomu nemáte co říct, tak nereagujte. Za normální a neironický příspěvky dík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
23.8.14 11:08

Nejlepší je nepozorovat se, užívat si a ono to přijde. Klidně bych tomu třeba rok dala. Taky jsem se s přítelem snažila, trvalo nám to 3/4 roku. Nijak sem se nehlídala, nekontrolovala, když se mi zdálo že se zadařilo, udělala jsem test až to nakonec vyšlo. Dostal to jako dárek k narozeninám. Hlídáním se zbytečně stresuješ a to ničemu nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
23.8.14 11:23

Souložit, souložit a souložit. Až to nepůjde víc jak rok, tak potom začni pozorovat a pátrat ;) takhle si to ani neužiješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
23.8.14 11:24
@jája428 píše:
@alfonza typický adept na dlouholeté snažení se o dítě. sotva jsi vysadila prasky a uz zkoumas a cteš. nezapomen ještě měřit bazalní teplotu a dělat ovulační testy, nejlíp každý den a hned po zjistěné ovulaci tehotenské testy, jestli se povedlo, protože jistě budeš mít všechny příznaky. :roll:
vybodni se na to a příjd tak za rok, pokud se nezadaří

pak příjde na řadu lovení duchů a ve finále denně testování ja sílí čárka a co kdo na to :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.8.14 11:39

@jája428
Prášky jsem vysadila v lednu a četla jsem proto, že mě zajímalo, jak to funguje. Měřit ani testovat se nehodlám. Asi ten můj první příspěvek vyzněl zoufale fanaticky, ale tak nebyl myšlen. Vždyť jsem ještě minulý týden ani nevěděla, že nějaký hlen a čípek vůbec existují, jen jsem chtěla vědět, jak tělo během cyklu vlastně funguje, k čemu jsou dobré nějaké vitamíny s listovkou a proč někdo nemůže dva roky otěhotnět. Kdybych to myslela tak vážně, tak nepiju, nekouřim, jim zdravě a mám plnej šuplík testů a teploměrů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.8.14 11:41
@Nina Filipi píše:
pak příjde na řadu lovení duchů a ve finále denně testování ja sílí čárka a co kdo na to :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale no tak ženský, nedělejte ze mě fanatika 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
23.8.14 11:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
23.8.14 11:45

Dlouho jsem se napobavila tak, jak u této diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
23.8.14 11:46

@alfonza On ten úvodní příspěvek tak vyzněl :) Vyprdni se na hleny, na čípky a na měření a prostě a jednoduše si to užívej. Neboj onoto přijde až to budeš nejmíň čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
23.8.14 11:48

Mýslím že tvůj manžel může patřit do 50% mužské populace co mají špatné spermie, na tvém místě bych objednal manžela na Ginekologii aby mu udělal spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.8.14 12:12
@Spokojení píše:
@alfonza On ten úvodní příspěvek tak vyzněl :) Vyprdni se na hleny, na čípky a na měření a prostě a jednoduše si to užívej. Neboj onoto přijde až to budeš nejmíň čekat

Jj, dík. Máma mi jednou vyprávěla, že jí pomalu stačilo si sednout po chlapovi na prkýnko a byla těhotná :mrgreen:
Pojala jsem to asi značně vědecky ;), ale já si vždycky zjišťuju info o tom, co mě momentálně zajímá. Zároveň jak o tom tak přemýšlím, tak si říkám, až opravdu těhotná budu, tak přijde zároveň řada omezení.. no nechám to být a děj se vůle boží 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.8.14 12:13
@jája428 píše:
tak mozna by to chtelo zacit tím nekouřením :roll:

Já vím :oops:, ale je to jen občas příležitostná cigaretka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek