Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.Dnes jsem zjistila, že špiním. Nyní ale špinění zesílilo, takže krvácím takovou tmavou krví skoro až hnědou. Jsem 7DPO a 8den po styku. Nikdy v životě se mi toto nestalo a to už mám dítě.
Poraďte mi, co to může být? Děkuji
Ahoj holky, už párkrát se mi stalo, že jsem od ovulace asi za dva dny začala ráno krvácet. Buď jen takové žilky nebo prostě slabé růžové. K doktorovi už určitě půjdu ale spíše se ptám, jestli se to už někomu někdy stalo, co to může případně být. S přítelem se snažíme o miminko. Děkuji předem.
@Bobby právě že jen jednorázově fakt třeba ty dva dny a pak nic pak klasika menzes.. ![]()
@Moonpie tak to je v pohodě…akorát se pomaleji vyrovná hladina hormonů
@Bobby jo? No tak to znamená že jsem v pořádku..? Chystám se být těhotná poprvé takže se moc neorientuji.. vždycky si říkám že to třeba vyšlo a ono nee
Řekla bych, že se pomaleji zvedá hladina progesteronu. Pokud je to jednorázové, tak to problém nebývá… každopádně pak o tom doktorovi řekni
@Bobby aha, jasně řeknu, jdu tam ve středu, tak uvidím. Nemáš nějaký tip, co brát aby se zadařilo? Beru kapky Gynex ale nepřijde mi, že by měly nějaký účinek.
@Moonpie mas bourlivou ovulaci proto to krvaceni neboj nic to neni naopak znaci krasnou probihajici ovulaci 🙂
@naka1911 jo myslíš? Tak snad máš pravdu, každopádně jsem zvědavá, co na to doktor
![]()
@Moonpie mam to kazdy mesic chtela sem to resit ale moje gyn me uklidnila ze opravdu jde jen o ovulacni krvaceni