Ovulace pokaždé jinak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
19.12.07 09:49

Tak nějak to mám v plánu. :wink: Uvidím v pátek ráno, jaká bude teplota, když bude pořád vyšší, zkusím asi testnout, když to bude nejasné, tak za ní asi skočím, krevní centrum mám 10 minut od baráku… :wink:
Tak si budem držet palce, třeba to fakt vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
19.12.07 11:24

Anduli, tak já mám špatnou zprávu, právě jsem začala špinit :cry: Tak ať se to tobě povede!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
19.12.07 12:43

Anette, třeba to ještě nemusí být MS, můžeš špinit i v těhu… Ale je jasné, že je lepší se připravit na tu horší variantu, tedy že mrška dorazí než v něco marně doufat.
Já jsem teď přišla z města, koupila jsem fůru testů - 2 bal. Mamatestu a nějaký jednorázový těhutest Comfort nebo tak nějak se jmenuje, tak jsem ho ze srandy testla a je tam druhá //! Ale úplně slaboučká, tak nevím, co si o tom myslet. 8O Do 5ti minut tam nebylo nic, tak jsem ho položila na poličku, za 20 minut jdu kolem, tak na to koukám a je tam. Ráno testnu znovu, teď to je přece jenom teprve 9.DPO a navíc to nebylo z ranní moči.
Ráno dám vědět. :wink:
Tak zatím ahoj,
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
19.12.07 12:59

Při prvním těhu jsem taky nešpinila, navíc si to říkám každý měsíc a stejně se pak MS rozjede. :( No už jsem si to odbrečela :cry:
Tak držím pěsti, ať čárka sílí a není to falešný poplach jako v mém případě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
20.12.07 08:26

Dobré ránko, Anette!

Tak jsem si ráno dělala Mamatest a po 7mi minutách se ukázala slaboulinká 2./ Vypadá úplně stejně jako včera, jen se objevila o něco dřív. Ta prsa mě začala bolet ještě víc, zdají se mi i plnější a mám i nějaké větší a tmavší bradavky. A to je to jediné, co mě zaráží a dodává naději, že to vyšlo, prsa jsem nikdy necítila, ani před MS, ani když jsem byla těhu poprvé. Strašně moc doufám, že si to všechno jen nenamlouvám a jsou to příznaky těhu.. :( Zítra si asi zajdu na tu krev, protože ta nejistota je hrozná..
A jak Ty? Už přišla mrcha nebo že by…? :wink:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
20.12.07 08:48

Tak jsem si tu krev už domluvila na zítřejší ráno, to zase bude bezesná noc a nervy než se dozvím výsledky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
20.12.07 09:15

Anduli, moc ti přeju, aby druhá čárka sílila a odběr byl pozitivní. Byl by to krásný dáreček k vánocům, o který já už bohužel přišla :cry: Sice stále jen špiním, ale zítra se MS rozjede, mám to tak vždycky :(
Dej určitě vědět, jak jsi dopadla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
21.12.07 09:15

Ahoj, Anette,

tak jsem právě přišla z odběru krve, výsledky budu vědět asi kolem 10.hodiny, chjo, to nevydržím… :lol:
Ráno jsem si dělala další testík, 2./ se objevila do 3 minut, i když je pořád slaboučká, ale je víc vidět než včera, takže doufám........... :wink:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
21.12.07 10:04

Tak jsem TĚHOTNÁ!!!!!! Holky, já tomu nemůžu vůbec uvěřit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
21.12.07 13:35

Anduli - obrovská gratulace, krásnej vánoční dárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
21.12.07 13:40

Anduli gratuluji …krásný darek, co? a přeji pohodové těhu bez problémů ..Pro mě to bude tentokrát asi opět příchod mrchy … :lol: ..ale i to je OK ..hlavně že funguji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
21.12.07 16:07

Jezi - neměla jsi už dávno testovat??? Tak šup šup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
21.12.07 17:50

Anett já radší netestovat :? ..a dám si decku vínka a horkou vanu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
18.12.17 19:28

Holky mam pitomou otazku.. nesmejte se mi :(
Pred tehotenstvim ovulce 17DC (ovulacni testy), cyklus 28dni. Ted porod, cyklus opet 28dni, ovulace taky 17DC tipla bych, dalsi mesic cyklus 31dni (takze 3dny zpozdeni, ale teprve druha MS po porodu) a dnes 14DC me silene boli bricho (ovulaci mam bolestivou). Nejprve jsem myslela, ze snad slepak, ale ted mi doslo, ze 14DC uz by mohla byt ovulace. Je tedy mozne, ze je kazdy mesic jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
18.12.17 19:39

@Kolarkaa ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie