Ovulace pokaždé jinak?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3432
12.12.07 09:14

Ovulace pokaždé jinak?

Holky,
míváte ovulaci každý měsíc přesně na den? Hlavně teda vy, které si měříte BT? Já jsem měla teď poslední 2 cykly ovu nejdříve 20.DC a další cyklus 21.DC. Pokud budu mít vyšší teplotu i zítra, znamená to, že teď ovu proběhla už 16.DC. Je normální mít ji pokaždé jinak, respektive teď o 4 dny dřív?
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
12.12.07 09:56

ahoj, je to myslím normální, dobu ovu ovlivňuje víc faktorů (stres, nachlazení apod.). Já měřím BT a ovu jsem měla 14 DC, pak 16 DC a teď zase 14 DC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.12.07 10:20

ahojky BT si neměřímale MS mám celkem pravidelně tak 27 28 29 26 dnech kdy u mě může docházet k ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
12.12.07 10:30

Zuzko, to se asi nedá takhle přesně spočítat jen podle délky cyklu. Já jsem měla taky vždycky cyklus kolem těch 28 dní, tak jsem předpokládala, že ovu probíhá někdy v půlce cyklu, tj.kolem toho 14.dne. Ale právě měřením teploty a používáním ovulačních testů jsem zjistila, že mám ovu až 20. den a cyklus přitom trvá těch 28-30dní. I když minulý cyklus trval 32 dní. Prý by těch dnů po ovulaci než přijde MS mělo být minimálně 10. Tak nevím. A co hlen, nebo stav čípku, registruješ to nějak? To jsou taky ukazatele ovulace. Ale myslím, že měření BT je asi nejspolehlivější. Akorát mě právě mate, že teď to u mě fakt vypadá, že ovu byla už 16.DC a teď nevím, jestli mám pokračovat ještě v ovu testech, nebo se na to vykašlat. Dělala jsem si ho včera, tj. 17.DC a byla tam jen slabounká čárečka. Tak si nejsem jistá, jestli už je po ovu nebo teprve před ní.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
12.12.07 10:34

Anduli, test zopakuj a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
12.12.07 10:51

Mrkni, Anette, na ten můj graf:

http://www.fertilityfriend.com/home/1dbe5a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
12.12.07 11:10

Anduli, ovu byla evidentně 16 DC, zítřejší teplota to rozhodne, ale myslím, že to tak bude, i ten slábnoucí ovu test tomu nasvědčuje, novej si ani nedělej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
12.12.07 11:19

Pokud to tak opravdu bude, tak jsme se s milováním snad konečně trefili… :wink: No uvidíme za 14 dní… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
12.12.07 11:43

To my taky :lol: , tak držím palečky, ať máš dvě čárečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
12.12.07 12:20

holky vam drzim palecky at vyjdete 2 carecky // pak budete mit nejkrasnejsi darecek pro manzela k vanocum.pokud podari driv.ahoj zdenna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
19.12.07 08:35

Ahoj, Anette,

tak co, jak jsi na tom…? Zítra testuješ, coo? :wink: Půjdu teď dopoledne do města, mám cestu kolem lékárny, tak je mi jasné, že tam zamířím a koupím si test. Samozřejmě s tím, že vydržím do soboty! :lol: :lol: :lol: Nejsu přece žádné béčko, nesmím vyměknout a VYDRŽET! :lol: :lol:
Dej potom hned vědět, jak jsi dopadla, ju? Možná se sejdem ve stejném měsíci… :wink: Ach jó, kéž by…

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
19.12.07 08:39

Ještě jsem zapomněla dodat, že mě teda dost začala bolet prsa, cítím v nich takové divné pálení, to jsem snad nikdy neměla. 8O A ráno po probuzení jsem měla žaludek jak na vodě, tak nevím, jestli to nebylo těma špagetama na noc, kterých jsem spořádala plný talíř… :oops: :lol:
Jestli to vyjde a uvidím pak na testu 2//, tak se asi štěstím zblázním! :D Byl by to krásný dáreček pro rodinu pod stromeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
19.12.07 09:25

Ahoj Anduli,
já se teda necítím vůbec dobře, mám bolesti v podbřišku a pobolívá mě hlava, a je mi jako po nějakým mejdanu. Na PMS netrpím, ale pila jsem do ovulace kontryhel na otěhotnění, tak nevím, zda to není po něm :?
Každopádně, já mám testy doma, dneska jsem odolala, protože jsem teprve 10/11 DPO a myslím, že by test nic neukázal. Pokud dneska nezačnu před MS špinit jako obvykle, asi zítra testnu.
Taky bych si přála // pod stromeček, ale hrozně se bojím, že to nevyjde 8O :( Budu ti držet palečky, ať to vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
19.12.07 09:32

Anette, já právě zítra budu 10.DPO a na FF jsem studovala grafíky jiných holek a hodně z nich to ukázalo už ten 10.den, některým i dřív. Pravda, některým i později… :lol: Hrozně se bojím toho zklamání, že tam nic nebude. :cry: A když tam bude slabounká čárečka, tak je to nadějné, ne…? :wink:
Ještě jsem uvažovala, že si nechám přímo vzít krev, mám kamarádku v krevním centru, takže bych to měla zadara. Mluvila jsem s ní a říkala, že bych musela přijít nejpozději v pátek, to budu 11.DPO, takže v krvi už by to mělo být vidět. Mezi svátky nepracuje, tak to pořád zvažuju, jestli počkat na test, nebo jít tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
19.12.07 09:40

Anduli, no já měla slabou čárku minulý měsíc, ale test byl bohužel falešně pozitivní :evil: Takže já raději počkám o malinko déle :)
Když máš možnost odběru krve, tak toho zkus využít. Asi bych v pátek testila a podle výsledky bych šla na krev :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí