Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
byla bych vám velmi vděčná za váš názor, potažmo podobnou zkušenost. Asi půl roku se snažíme o miminko, ale prozatím se nezadařilo. Poslední půlrok mám navíc dost dlouhé cykly, cca 55 dní. Je to důsledek cestování letadlem z jednoho časového pásma do druhého(trpím na to odjakživa). Ovulace ale vždy proběhne. Minulý týden ideální podmínky: dovolená, pohoda na chalupě v jižních Čechách a do toho ovulka. Potenciál velký. Nicméně týden po ovulaci uběhl a já mám pocit, že to každou chvíli dostanu. A teď k dotazu: když to dostanu, mám to chápat tak, že k oplodnění nedošlo a nebo bude oplodněný vajíčko vyloučeno krví a nebo je i přesto šance, že budu těhotná? Předem děkuji za váš čas a názor.
Jasně, snažíme se chvilku, ale znáte to, proběhne svatba, padne třicítka a vy máte pocit, že teď hned musí být dítě… ![]()
Nevim, Kazdopadne znam nemálo zen, co menstruovaly klidne tri, ctyri mesice (a byly těhotné).
Taky znám holky, co pak menstruovaly, ale asi to není časté. Zkus spíš srovnat cyklus a pak to určitě půjde
.