Ovulace před menstruací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.7.17 18:48

Ovulace před menstruací

Ahoj holky,
byla bych vám velmi vděčná za váš názor, potažmo podobnou zkušenost. Asi půl roku se snažíme o miminko, ale prozatím se nezadařilo. Poslední půlrok mám navíc dost dlouhé cykly, cca 55 dní. Je to důsledek cestování letadlem z jednoho časového pásma do druhého(trpím na to odjakživa). Ovulace ale vždy proběhne. Minulý týden ideální podmínky: dovolená, pohoda na chalupě v jižních Čechách a do toho ovulka. Potenciál velký. Nicméně týden po ovulaci uběhl a já mám pocit, že to každou chvíli dostanu. A teď k dotazu: když to dostanu, mám to chápat tak, že k oplodnění nedošlo a nebo bude oplodněný vajíčko vyloučeno krví a nebo je i přesto šance, že budu těhotná? Předem děkuji za váš čas a názor.
Jasně, snažíme se chvilku, ale znáte to, proběhne svatba, padne třicítka a vy máte pocit, že teď hned musí být dítě… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2423
12.7.17 19:28

Nevim, Kazdopadne znam nemálo zen, co menstruovaly klidne tri, ctyri mesice (a byly těhotné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
13.7.17 10:26

Taky znám holky, co pak menstruovaly, ale asi to není časté. Zkus spíš srovnat cyklus a pak to určitě půjde :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí