Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, měla bys testovat dál. Až bude čárka stejně silná nebo silnější, proběhne ovulace. Za mě je ale tahle metoda nespolehlivá a zkusila bych radši měření bazální teploty a nebo bych se na to úplně vykašlala, měla styk pravidelně a užívala si to. ![]()
Taky jsem teď začala testovat. Tento je negativní. Včera jsem se dočetla, že je lepší se snažit další den po tom, co se objeví stejně silná nebo silnější čárka. ![]()
Zatím negativní test. Já mám naopak s testy dobrou zkušenost. Až ti začne čárka sílit, tak bych ob den radila mít sex, nebo jak to zrovna vyjde. Spermie si nějaký ten čas na vajíčko počkají. A to klidně i 3, 4 dny, výjimečně i 5. A pak den po ovulaci. Jak budeš mít pozitivní test tak se pomilujte, a druhý den klidně taky
držím palce.
Ahoj holky
S přítelem se snažíme už nějaký patek o miminko, zatim marně a vzdy bez jakéhokoliv testování. Tak poprvé zkouším ovulacni test, mám teď 11DC a ukázalo se tohle. Něco jsem si o tom četla ale chtěla bych se zeptat, znamená to tedy ze bych se měla testit dál a jak čárka bude stejně silná nebo silnější tak do těch 24h proběhne ovulace?
MS mi skoncila teď středu. Moooc dekuju