Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,pouzivam ovulacni testy treti mesic a ani jednou mi nevysel pozitivni. Jedna carka je vzdy o neco slabsi. Cetla jsem, ze zeny, maji tento hormon v tele stale pritomny, proto se dve carky objevi vzdy, v negativnim pripade je ta jedna slabsi.
Uz jste nekdy testovali sveho muze?
Dnes mi to nedalo a otestovala jsem pritele, a ovulacni test vysel stejne jako me, tedy jedna carka slabsi. Co to ma znamenat? Mam testy Pepino.
Dekuji.
Ne. Proč bych to dělala? Muž snad ovuluje? ![]()
Jasný, abysme věděli, kdy můj muž může otěhotnět. Pořád vše nám nedaří. ![]()
@Russet chtela jsem vyzkouset, zda ty testy funguji na zaklade toho hormonu. Ale ted nevim, co si mam myslet.
některé snažilky by si měly fakt nechat vyšetřit u odborníka i hlavu… normálně mě to děsí
@Anonymní píše:
@Russet chtela jsem vyzkouset, zda ty testy funguji na zaklade toho hormonu. Ale ted nevim, co si mam myslet.
Pozitivní test jsou 2 stejně silné čárky. Pokud nejsou stejně silné a test je negativní, to znamená žádný hormon v moči. Protože tvůj partner je chlapeček, neovuluje právě, jeho test je negativní. Ty taky neovuluješ, proto je test negativní
@Anonymní píše:
Ahoj,pouzivam ovulacni testy treti mesic a ani jednou mi nevysel pozitivni. Jedna carka je vzdy o neco slabsi. Cetla jsem, ze zeny, maji tento hormon v tele stale pritomny, proto se dve carky objevi vzdy, v negativnim pripade je ta jedna slabsi.
Dnes mi to nedalo a otestovala jsem pritele, a ovulacni test vysel stejne jako me, tedy jedna carka slabsi. Co to ma znamenat? Mam testy Pepino.
Dekuji.
No ale test prece neovlivni jestli otehotnis nebo ne
K tomu je potreba casty sex ![]()
@Kaileee píše:
některé snažilky by si měly fakt nechat vyšetřit u odborníka i hlavu… normálně mě to děsí
Já jsem ráda, že naše snažení proběhlo bez toho, aby byl muž nucen čurat na ovulační test ![]()
já nikdy neměla dvě čárky stejně silný , ono taky můžeš mít ovulaci v noci a ráno už nemusí být stejný čárky, tohle nefunguje jako těhotenský test
Bych chtěla vidět tu hysterii, kdyby chlapovi vyšel pozitivní ![]()
Lh hormon se vyskytuje jak u žen, tak u mužů..u muže jej produkují tzv.leidygovy buňky, podporuje vznik testosteronu, zatímco u žen se produkuje přímo z hypofízy a podporuje vzniku estrogenu.Pouze u ženy hladina lh hormonu narůstá v době ovulace aby pomohl vzniku žlutého tělíska-u muže to netřeba a tak u něj hladina lh hormonu nijak významně nekolísá..To že tvůj partner má druhou čárku na ovu testu znamená že je v pořádku, lh hormon je v jeho těle přítomen.
@pikola píše:
To tu ještě nebylo
ale bylo, bylo… vzpominam si na 2 dalsi diskuze na to stejne tema.
@Anonymní píše:
Dekuji.
dobrý. na to ženská potřebuje hodně odvahy a alkoholu..
@Kriss Tina no pozitivní těhotenský test počůraný mužem ukazuje na rakovinu varlat - protože to mění hormonální profil.
Jestli to někdo zkoušel i s ovulačním, to netuším
Ahoj,
pouzivam ovulacni testy treti mesic a ani jednou mi nevysel pozitivni. Jedna carka je vzdy o neco slabsi. Cetla jsem, ze zeny, maji tento hormon v tele stale pritomny, proto se dve carky objevi vzdy, v negativnim pripade je ta jedna slabsi.
Dekuji.