Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravim poprvé jsem si koupila ovulacni testy je jich tak 7 hned dneska jsem si jeden udělala a vyšli dvě čárky má cenu se dal testovat nebo proste máme s přítelem se mazlit a pak třeba za 3 dny zkusit znovu test?
Ahoj, když si přečteš pribalovy leták, tak zjistíš, že tento test je negativní. Pozitivní bude až bude testovací čárka stejně silná nebo silnější než kontrolní. Takže pokračuj dal v testování.
Nemění to tedy nic na tom, že „mazlit“ ( ehm jsme dospělí, takže mít sex ne?) se můžete i tak ![]()
@Bellamia dobre dekuji za odpoved nečetla jsem si leták jenom na internetu
Klidně se mazlete…to není nic proti ničemu…
Teď vážně. Ovulacni test funguje jinak než tehotensky. Dvě čárky tam budeš mít vždy. Za pozitivní OV test se považuje ten test, kdy máš druhou čárku stejně silnou nebo silnější než kontrolní. Ovulace nastává cca 24hdo od posledního pozitivního testu.
Přečti si pořádně příbalový leták, vše je tam srozumitelné vysvětleno, včetně toho kdy a jak se testuje a kdy se máš, jak ty to nazyvas, mazlit.
Jak píšou holky, snažit se můžete tak i tak. Každopádně to chce testovat každý den a když sílí, tak klidně vícekrát za den. Někomu stoupne lh jen na pár hodin a nemusela by si vrchol zachytit. Testovat se má udělané odpoledne, ne ráno. Tady to dám jen pro příklad mě tyto testy, abys viděla, jak bude vypadat pozitivní ot
testovací čárka je stejně silná nebo silnější než kontrolní ![]()
Zdravim poprvé jsem si koupila ovulacni testy je jich tak 7 hned dneska jsem si jeden udělala a vyšli dvě čárky má cenu se dal testovat nebo proste máme s přítelem se mazlit a pak třeba za 3 dny zkusit znovu test?