Mám doktorku k ničemu

Anonymní
6.3.23 16:12

Mám doktorku k ničemu

Dobrý den
Už 14 dni mám zpoždění které je doprovázeno nevolnostmi, únavou a poslední dobou i občasné bolesti v podbrisku. Test sem si dělala a zatím negativní. Má doktorka mi řekla, že to nic není a poslala mě domu, žádné vyšetření, proste nic. Chci se zeptat zdali nějaká z vás neměla něco podobného nebo jestli nevíte co to muže být.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24733
6.3.23 16:16

No nejvyšší čas na změnu, nemyslíte? Jinak v každé větší nemocnici je gynekologická ambulance, kam lze přijít i bez objednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
6.3.23 16:26
@lucad77 píše:
No nejvyšší čas na změnu, nemyslíte? Jinak v každé větší nemocnici je gynekologická ambulance, kam lze přijít i bez objednání.

A proč jako???

• Citovat
  • Upravit
24733
6.3.23 16:35
@Aleriga píše:
A proč jako???

Co proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
6.3.23 16:37
@lucad77 píše:
Co proč?

Proč by měla měnit lekarku nebo dokonce otravovat v nemocnici, když jí nic není? Zpoždění menstruaci je akutní problém???

• Citovat
  • Upravit
53190
6.3.23 16:40

No, jestli jsi chorobná „honička duchů na tt“, tak trochu chápu reakci tvé gynekoložky. Jestli jsi normálně zdravá, neotravuješ jí s každou blbostí a cyklus máš pravidelný, tak je otázka, co by sis představovala, aby udělala? Dala ti vyvolávačku? Poslala tě na krev (tam můžeš i sama)? Ultrazvuk? Myslím, že 14 dní zpoždění není nic hrozného, ale přístup doktorky by se mi taky nelíbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24733
6.3.23 16:41
@Aleriga píše:
Proč by měla měnit lekarku nebo dokonce otravovat v nemocnici, když jí nic není? Zpoždění menstruaci je akutní problém???

Každý má právo na svobodnou volbu lékaře. Pokud mi nevyhovuje, půjdu jinam. A jak víte, že jí opravdu nic není? Ona má evidentně pocit, že jí něco je. A doktora, který mi stanoví dg., či nestanoví, jako v tomto případě, bez pořádného vyšetření, bych teda nechtěla ani já. Zpoždění MS bývá sice poměrně běžné, ale s dalšími příznaky taky může znamenat nějaký problém. Gyn ambulance v nemocnici nejsou jen pro akutní případy, nepleťte si to s pohotovostí.

Příspěvek upraven 06.03.23 v 16:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24733
6.3.23 16:43
@unuděná píše:
No, jestli jsi chorobná „honička duchů na tt“, tak trochu chápu reakci tvé gynekoložky. Jestli jsi normálně zdravá, neotravuješ jí s každou blbostí a cyklus máš pravidelný, tak je otázka, co by sis představovala, aby udělala? Dala ti vyvolávačku? Poslala tě na krev (tam můžeš i sama)? Ultrazvuk? Myslím, že 14 dní zpoždění není nic hrozného, ale přístup doktorky by se mi taky nelíbil.

No aspoň prohlídnout ji snad mohla, ne? Kouknout od dveří a říct: vám nic není, neotravujte, to umím taky, i bez lékařské fakulty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 16:44

@unuděná nejsem žádná honička duchů nebo něco takového, k ni chodím když je fakt nejhůře nebo na obyčejné preventivní prohlídky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.23 16:51

@lucad77 Já ji dříve volala a to mi telefon nezvedala a když sem k ni po par dnech zašla tak byla nepříjemná, žádná prohlídka nic a nashledanou

• Citovat
  • Upravit
24733
6.3.23 16:55
@Anonymní píše:
@lucad77 Já ji dříve volala a to mi telefon nezvedala a když sem k ni po par dnech zašla tak byla nepříjemná, žádná prohlídka nic a nashledanou

Zkuste se registrovat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 16:59

@lucad77 zkusím to, jen bych rada věděla co mi je

• Citovat
  • Upravit
24733
6.3.23 17:15
@Anonymní píše:
@lucad77 zkusím to, jen bych rada věděla co mi je

Tak na ambulanci, jak jsem radila výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.3.23 18:17

Zkusila bych ambulanci v nemocnici, pořešila bych i změnu lékaře :kytka:

• Citovat
  • Upravit
53190
6.3.23 18:19
@lucad77 píše:
No aspoň prohlídnout ji snad mohla, ne? Kouknout od dveří a říct: vám nic není, neotravujte, to umím taky, i bez lékařské fakulty.

Určitě, já tak reagovala, protože prostě nevíme pozadí. A jsou tu takové expertky, co lítají na gyndu každý měsíc po dvou dnech zpoždění a vyžadují žádanku na krev 8) V tomhle případě bych taky očekávala když nic jiného, tak alespoň vysvětlení, kdy má třeba dorazit nebo v jakém případě se objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí