Mám doktorku k ničemu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
6.3.23 18:21
@Anonymní píše:
@lucad77 zkusím to, jen bych rada věděla co mi je

a to ti reknem jako tady 🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.3.23 18:41

Když se nedostaví menzes, neřeší se to u lékaře po dvou týdnech, ale teprve, až se nedostaví druhá. A běhat s tím do nemocnice….proč? 8o
Uvař si kontryhelový čaj a vyčkej. Že jednou menzes vynechá, není nic divnýho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.23 18:58

@markytka3 já se jen zeptala, nikde sem neřekla, že vy budete vědět co to je :)

• Citovat
  • Upravit
24765
6.3.23 19:00
@Janli píše:
Když se nedostaví menzes, neřeší se to u lékaře po dvou týdnech, ale teprve, až se nedostaví druhá. A běhat s tím do nemocnice….proč? 8o
Uvař si kontryhelový čaj a vyčkej. Že jednou menzes vynechá, není nic divnýho.

No řekla bych, že bolest a nevolnost trochu divná je. A když už k doktorce šla, měla ji řádně vyšetřit. Nebo tobě to přijde v pořádku neudělat nic a říct, že je to ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
6.3.23 19:47

Chtělo by to víc informací.

Bolesti v podbřišku podobné menstruačním mohou mít řadu příčin. Může se jednat i o počáteční stádium těhotenství. Pokud jsou tyto potíže spojeny se zpožděním menstruace nebo atypicky proběhlou menstruací, určitě je vhodné udělat těhotenský test a navštívit gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
6.3.23 23:28
@Anonymní píše:
@markytka3 já se jen zeptala, nikde sem neřekla, že vy budete vědět co to je :)

jak to ze ne? vzdyt se na to ptas hned v uvodu? nevim, asi jsi kapku jineho smysleni, ale ja mit takovehle priznaky, tak nenavstivim doktorku, ale gynekologa, nebo jsi cekala, ze ti obvodacka bude delat ultrazvuk? :zed: myslenkove pochody nekterych uzivatelek epipi jsou mi cim dal vice zahadou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 03:54

@markytka3 jak sem napsala ze sem byla u doktorky, tak tím sem myslela svoji gynekoložku, omlouvám se, že sem to neřekla hned ale některým to mohlo být jasné..

• Citovat
  • Upravit
13197
7.3.23 07:58
@Anonymní píše:
@unuděná nejsem žádná honička duchů nebo něco takového,k ni chodím když je fakt nejhůře nebo na obyčejné preventivní prohlídky

z tehle vety jsem usoudila, ze jsi byla u doktorky a ne u gyndarky, protoze clovek, kdyz je mu nejhure, jde k obvodakovi. a nejhure ti byva s cim, ze jdes na gyndu? ty mas tyhle problemy opakovane? dost podstatna informace, nemyslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.3.23 08:08

No, jestli se cítíš, že ti je nejhůř a potřebuješ akutní ošetření při 14 denním zpoždění MS, nevolnosti, únavě a občasných bolestech v podbřišku, tak jsi vlastně šťastný člověk :mrgreen: Ne, vážně, doktorka tě zbytečně odbyla, na druhou stranu tohle vážně není na nějaké panikaření. Většinou se chodí k doktorce až když MS mešká 2. měsíc. Nevolnost a únava může být z čehokoli, občasná bolest v podbřišku klidně z blížící se MS nebo ovulace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 17:08

@unuděná do toho všeho sem dnes přišla od doktorky s tím, že mám chřipku

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
7.3.23 17:36
@Anonymní píše:

Ty budeš zase nějaká místní “bebí” co? :roll:

• Citovat
  • Upravit
53190
7.3.23 17:45
@Anonymní píše:

No vidíš. Tím se vysvětluje únava a nevolnosti, i zpožděný cyklus. Nepozoruješ se kapánek přehnaně? S čím jsi k té doktorce šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 18:16

@unuděná tak já sem po operaci, oddělovali mi jeden vaječník a při nějakém zpoždění nebo když se mi něco nebude zdát, tak mám hned přijít, žádný “ bebí “ nejsem, jen se hlidam, už dříve sem měla nějaký zdravotní problémy a do teď neni jisté, jestli dítě vůbec budu moct mít, proto se o to více hlidam a když mám zpoždění přes týden, tak ji pak kontaktuji a to zpoždění mám po roce od operace :)

• Citovat
  • Upravit
1552
7.3.23 18:30

A to se objednavas na vyšetření nebo jak to má tvoje doktorka. Já vždycky zavolám řeknu potize a sestra mi buď poradi nebo řekne že se na to musíme podívat a objedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 18:38

@Alice180 když mám nějaké potíže, tak zavolám do ordinace, se sestřičkou to probereme a popřípadě se domluvíme na termín prohlídky, už jednou sem o miminko v 6 týdnu přišla a od ty doby sem hlídaná více, protože sem měla nějaké gynekologické potíže :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex