Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@lucad77 zkusím to, jen bych rada věděla co mi je
a to ti reknem jako tady 🙈 🙈 🙈
Když se nedostaví menzes, neřeší se to u lékaře po dvou týdnech, ale teprve, až se nedostaví druhá. A běhat s tím do nemocnice….proč? ![]()
Uvař si kontryhelový čaj a vyčkej. Že jednou menzes vynechá, není nic divnýho.
@markytka3 já se jen zeptala, nikde sem neřekla, že vy budete vědět co to je ![]()
@Janli píše:
Když se nedostaví menzes, neřeší se to u lékaře po dvou týdnech, ale teprve, až se nedostaví druhá. A běhat s tím do nemocnice….proč?
Uvař si kontryhelový čaj a vyčkej. Že jednou menzes vynechá, není nic divnýho.
No řekla bych, že bolest a nevolnost trochu divná je. A když už k doktorce šla, měla ji řádně vyšetřit. Nebo tobě to přijde v pořádku neudělat nic a říct, že je to ok?
Chtělo by to víc informací.
Bolesti v podbřišku podobné menstruačním mohou mít řadu příčin. Může se jednat i o počáteční stádium těhotenství. Pokud jsou tyto potíže spojeny se zpožděním menstruace nebo atypicky proběhlou menstruací, určitě je vhodné udělat těhotenský test a navštívit gynekologa.
@Anonymní píše:
@markytka3 já se jen zeptala, nikde sem neřekla, že vy budete vědět co to je
jak to ze ne? vzdyt se na to ptas hned v uvodu? nevim, asi jsi kapku jineho smysleni, ale ja mit takovehle priznaky, tak nenavstivim doktorku, ale gynekologa, nebo jsi cekala, ze ti obvodacka bude delat ultrazvuk?
myslenkove pochody nekterych uzivatelek epipi jsou mi cim dal vice zahadou…
@markytka3 jak sem napsala ze sem byla u doktorky, tak tím sem myslela svoji gynekoložku, omlouvám se, že sem to neřekla hned ale některým to mohlo být jasné..
@Anonymní píše:
@unuděná nejsem žádná honička duchů nebo něco takového,k ni chodím když je fakt nejhůře nebo na obyčejné preventivní prohlídky
z tehle vety jsem usoudila, ze jsi byla u doktorky a ne u gyndarky, protoze clovek, kdyz je mu nejhure, jde k obvodakovi. a nejhure ti byva s cim, ze jdes na gyndu? ty mas tyhle problemy opakovane? dost podstatna informace, nemyslis?
No, jestli se cítíš, že ti je nejhůř a potřebuješ akutní ošetření při 14 denním zpoždění MS, nevolnosti, únavě a občasných bolestech v podbřišku, tak jsi vlastně šťastný člověk
Ne, vážně, doktorka tě zbytečně odbyla, na druhou stranu tohle vážně není na nějaké panikaření. Většinou se chodí k doktorce až když MS mešká 2. měsíc. Nevolnost a únava může být z čehokoli, občasná bolest v podbřišku klidně z blížící se MS nebo ovulace ![]()
@unuděná do toho všeho sem dnes přišla od doktorky s tím, že mám chřipku
@Anonymní píše:
Ty budeš zase nějaká místní “bebí” co? ![]()
@Anonymní píše:
No vidíš. Tím se vysvětluje únava a nevolnosti, i zpožděný cyklus. Nepozoruješ se kapánek přehnaně? S čím jsi k té doktorce šla?
@unuděná tak já sem po operaci, oddělovali mi jeden vaječník a při nějakém zpoždění nebo když se mi něco nebude zdát, tak mám hned přijít, žádný “ bebí “ nejsem, jen se hlidam, už dříve sem měla nějaký zdravotní problémy a do teď neni jisté, jestli dítě vůbec budu moct mít, proto se o to více hlidam a když mám zpoždění přes týden, tak ji pak kontaktuji a to zpoždění mám po roce od operace ![]()
A to se objednavas na vyšetření nebo jak to má tvoje doktorka. Já vždycky zavolám řeknu potize a sestra mi buď poradi nebo řekne že se na to musíme podívat a objedna
@Alice180 když mám nějaké potíže, tak zavolám do ordinace, se sestřičkou to probereme a popřípadě se domluvíme na termín prohlídky, už jednou sem o miminko v 6 týdnu přišla a od ty doby sem hlídaná více, protože sem měla nějaké gynekologické potíže ![]()