Ovulační testy - nechápu

ETerka89
17.1.22 16:35

Ovulační testy zmatek ????

Zdravím všechny,
prosím jsem bezradná, ráno jsem se testivala na ovu a test byl pozitivní. Cca hodinu na to jsem si pro sichr udělala znovu test a ten byl již jen se slabou čárkou, další dva testy z té samé moči zcrla negativní.
Co myslíte, že je pravděpodobnější a) první test byl pozitivní a teď bych mohla mít ovu nebo za b)první test byl vadný, ovu ještě nenastala a mám testovat dál..
Dnes mám 12 den cyklu, ovu nemám nějak na den přesnou, ale spíš tak 16, 17 den většinou.
Ještě pro upřesnění, je to tak, že ovu nastane až po posledním pozitivním testu? Může být i během pozitivního testu?
Bohuzel dnes mít sex bemůžeme, partner nebude doma. Myslíte, že sex zítra večer bude už pozdě (v případě že by byl ten první test platný)?
Díky moc a omlouvám se za tolik dotazů, jsem v tom celkem nová a mám v tom trochu guláš.

Příspěvek upraven 18.01.22 v 14:52

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
17.1.22 17:04

Ovulační test dělaný ráno nemusí ukazovat správný výsledek-hlavně neměl by se dělat z první ranní moči, ale to nepíšeš jestli bylo…po pozitivním testu jsem měla ovulaci za 24-72 hodin…většinou se uvádí do 48h, ale mám potvrzeno, že byla i za těch 72… každý cyklus byl jiný…prostě to zítra zkuste a uvidí se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.22 18:35

Je nějaký test pozitivní?
Ahoj holky je nějaký test pozitivní? Testuji poprvé, tak se v tom moc nevyznám… děkuji za případné Reakce

• Citovat
  • Upravit
19606
17.1.22 22:28
@Anonymní píše:
Je nějaký test pozitivní?
Ahoj holky je nějaký test pozitivní? Testuji poprvé, tak se v tom moc nevyznám… děkuji za případné Reakce

Všechny jsou negativní..lepší je testovat jen jednou značkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ETerka89
18.1.22 14:59

Tak dnes, den po té mám opět celkem silnou druhou čárku. Takze to už opravdu nechápu…Včera ráno dvě čárky ( nebylo to z první ranní moči), pak celý den jedna, dnes dopoledne dvě čárky…
Jinak druhá čárka se mi ukázala asi až po 15, 20 minutách. Čili mám další dotaz…na testu je že výsledek se objeví cca za 10 minut. Je výsledek za 20 minut už neplatný?
Moc ráda bych vše pochopila a vyznala se v tom, jinak opravdu nevím jak naplánovat početí, už začínám být bezradná. Přítel má fyzicky náročnou práci, takze máme sex tak jednou týdně a nechává si energii na ovu :hug:…jenomže já pořádně nevím kdy ji mám :nevim:
Díky moc všem za nápomoc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
19606
18.1.22 17:22

@ETerka89 lh v těle kolísá celý cyklus i během dne…proto je pozitivita brána až když je čárka stejně silná nebo silnější než kontrolní…po 20m už z testu nemá smysl odečítat… pokud by byl test pozitivní, byl by v limitu… můžeš zkusit domluvit u doktora folikulometrii…jak dlouhé cykly máš? Jsou i nějaké jiné příznaky ovulace? Hlen, bolest, špinění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ETerka89
20.1.22 13:45

Tak mé testy vypadají cca takto. Ta hodnota mi včera klesala, dnes zase vyskočila nahoru…Nevím, je to normální, míváte to tak také??
Díky moc :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí