Ozval se po pul roce

Anonymní
20.3.22 20:36

Ozval se po pul roce

Ahoj vsem, tak se chci zeptat na obecne zkusenosti a nazor muzu/zen. Uz podle nazvu se jedna o situaci, kdy se mi po pul roce ozval muz, se kterym jsem byla parkrat na rande.
Situace predtim byla takova, ze vse bylo fajn (klasikcka randeni), a najednou se sem tam neozval..tyden, dva…a kdyz uz jsem mu narovinu napsala, co se deje, ze se neozve a on me hned atakoval, ze z nej delam, jak je pro me nedostatecny, kdyz se neozve. A ze zjistil, ze neni schopny byt otevreny partnerskemu vztahu a bla bla. Oka, nedelam divadla - proste se tak deje. Napsala jsem mu, ze at se nezlobi, ale nemam zajem o sex na jednu noc, hledam vztah a pokud to ma stejne, tak jsem tady. Komunikace byla ukoncena tim, ze si z jeho odpovedi beru co chci a nechce se dohadovat (no, bez nejakeho vysvetleni opravdu dedukuji). Pul roku ticho..nic..nic..nic. Pred tydnem mi pristala zprava ve stylu - Ahooojky, jak se stale vede 8o :lol: :lol: Psal a pak i volal, ze stavi barak a jak se mam a at se opatruji atd…protelefonovali jsme hodinu. Ale zadny navrh na to se sejit, zadny dotaz, jestli nekoho mam…Proste blesk z cisteho nebe.
Problem je, ze ve chvili kdy se ozval, ja ukoncila,,vztah"…a tak nejak se mi zastesklo, jak to tady s nim dopadlo…Ale nechci se znovu spalit a obrecet to (samozrejme v aute za volantem. Jinde nebrecim :lol: )

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22566
20.3.22 20:55
@Anonymní píše:
Ahoj vsem, tak se chci zeptat na obecne zkusenosti a nazor muzu/zen. Uz podle nazvu se jedna o situaci, kdy se mi po pul roce ozval muz, se kterym jsem byla parkrat na rande.
Situace predtim byla takova, ze vse bylo fajn (klasikcka randeni), a najednou se sem tam neozval..tyden, dva…a kdyz uz jsem mu narovinu napsala, co se deje, ze se neozve a on me hned atakoval, ze z nej delam, jak je pro me nedostatecny, kdyz se neozve. A ze zjistil, ze neni schopny byt otevreny partnerskemu vztahu a bla bla. Oka, nedelam divadla - proste se tak deje. Napsala jsem mu, ze at se nezlobi, ale nemam zajem o sex na jednu noc, hledam vztah a pokud to ma stejne, tak jsem tady. Komunikace byla ukoncena tim, ze si z jeho odpovedi beru co chci a nechce se dohadovat (no, bez nejakeho vysvetleni opravdu dedukuji). Pul roku ticho..nic..nic..nic. Pred tydnem mi pristala zprava ve stylu - Ahooojky, jak se stale vede 8o :lol: :lol: Psal a pak i volal, ze stavi barak a jak se mam a at se opatruji atd…protelefonovali jsme hodinu. Ale zadny navrh na to se sejit, zadny dotaz, jestli nekoho mam…Proste blesk z cisteho nebe.
Problem je, ze ve chvili kdy se ozval, ja ukoncila,,vztah"…a tak nejak se mi zastesklo, jak to tady s nim dopadlo…Ale nechci se znovu spalit a obrecet to (samozrejme v aute za volantem. Jinde nebrecim :lol: )

Nevyšlo mu to s jinou, se kterou se scházel, když to ukončil s tebou. A teď si na tebe vzpomněl jako na jistotu, aby nebyl sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
20.3.22 20:55

Ahoj…no, t, den přemitas o nejake jednorazove komunikaci. Predpokladam, ze kdyby mu ‚o neco šlo‘, tak by te uz nahanel…a stejne tak, kdybys byla ty šťastna ve vztahu, tak se nad tim mozna usmejes, mozna ušklibneš, ale asi by te nenapadlo se nejak zavažneji rozdirat :nevim:

Kazdopadne, jestli uz ve fazi randeni byly takove odmlky (jako tyden dva? 8o ), tak bych na nej nepomyslela ani teoreticky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
20.3.22 20:58

V dobe, kdyz randil s tebou mel na vyber dve. Dal prednost te druhe, nevyslo, tak zkousi tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
20.3.22 21:05

Presne tak, rozhodoval se tenkrat jeste mezi nejakou jinou. S tou mu to nevyslo, tak si vzpomnel na tebe a zkousi jestli se chytnes.

Sama, ale vidis, ze co se tyka komunikace, tak je to blb a vazne to s nim, takze bych ho nechala byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36133
20.3.22 21:12

Doufám, že to breceni za volantem je jen vtip. A souhlasím s ostatními, měl toho rozjednanyho víc a neklaplo to, tak to zkouší znovu. Pošli ho nekam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
20.3.22 21:25

Chápu. Taky jsem taková „bulenka“, co se ve slabých chvílích chytá každého náznaku. Ale reálně se mi 100% potvrzuje pravidlo, že když má kluk zájem, tak to poznáš a nemusíš si lámat hlavu. Samozřejmě může kdykoli změnit názor, a to oběma směry - buď to ukončit, nebo naopak o tebe začít doopravdy usilovat.
Tenhle tedy zatím neusiluje, mi tak připadá, jen udržuje kontakt pro všechny případy. Rozhodně bych se na něj nijak neupínala, zatím si to ani trochu nezaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
20.3.22 21:30

Chlap, ktery te chce, ti to da dostatecne najevo. Pokud chces vztah a ne sex, nesla bych do toho a vymazala kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
20.3.22 21:36

Já se jen přidám ke zkušenostem ostatních. Bývalý kolega o mě projevil zájem v práci. Hned od začátku jsem mu úplně 100% nevěřila, přišlo mi, že něco na něm nesedí. Potom co jsem odešla, mi psal nepravidelně ještě 3 roky. Když jsem si to pak procházela v hlavě a mobilu, došlo mi, že pokaždé, když napsal, tak se nezapomněl zmínit, že je právě po rozchodu, a zeptal se, jestli já jsem pořád zadaná. Když jsem mu 3 roky opakovaně říkala, že jsem zadaná, tak to prostě vzdal.
Jak moc mu na mě asi záleželo? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.3.22 21:44

Našel si jinou a s tebou to nechal vyhnít. Nevyšlo to, tak sonduje u tebe. Do toho má rozdělanou jinou, proto nebyl návrh na schůzku a čeká, jak to dopadne. Když blbě, pozve tebe. Kopla bych ho do zadku s rozběhem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.22 21:50

@terien Holky :lol: ac se smutkem, ty zkusenosti a ta posledni odpoved je kruta realita. Jo, jen to obcas clovek potrebuje slyset nezavisle od nekoho jineho.
PAK TU PRICHAZI DALSI DOTAZ - KDE SEZENU NORMALNIHO CHLAPA, jeste chvilku a budu verit, ze jim Covid v hlave neco pochrouma a uz chlapy nejsou a jednani narovinu je navzdy pryc :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
34473
20.3.22 21:53
@Anonymní píše:
@terien Holky :lol: ac se smutkem, ty zkusenosti a ta posledni odpoved je kruta realita. Jo, jen to obcas clovek potrebuje slyset nezavisle od nekoho jineho.
PAK TU PRICHAZI DALSI DOTAZ - KDE SEZENU NORMALNIHO CHLAPA, jeste chvilku a budu verit, ze jim Covid v hlave neco pochrouma a uz chlapy nejsou a jednani narovinu je navzdy pryc :potlesk:

Jediný muž, který se mnou kdy jednal narovinu, je můj manžel. Zbytek byl jeden zbabělý sr. áč vedle druhého. Takže s druhým dotazem bohužel neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1893
20.3.22 23:02
@Anonymní píše:
Problem je, ze ve chvili kdy se ozval, ja ukoncila,,vztah"…a tak nejak se mi zastesklo, jak to tady s nim dopadlo…Ale nechci se znovu spalit a obrecet to (samozrejme v aute za volantem. Jinde nebrecim :lol: )

Nemá koho pr.cat :D zkouší držáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1893
20.3.22 23:03
@Anonymní píše:
Nemá koho pr.cat :D zkouší držáky…
@Anonymní píše:
PAK TU PRICHAZI DALSI DOTAZ - KDE SEZENU NORMALNIHO CHLAPA, jeste chvilku a budu verit, ze jim Covid v hlave neco pochrouma a uz chlapy nejsou a jednani narovinu je navzdy pryc :potlesk:

Poznáš sama, přijde sám… když budeš nahánět, většinou to neklapne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.3.22 23:18

Mně by teda hlavně přišel i podle té komunikace hodně ulítlej a držela bych se od něj dal… Jako co to je, že se týden neozve, ty se zeptáš, co se děje a on na to reaguje naprosto afektovaně, jak kdyby jsi ho pomalu stalkovala nebo co 8o Ten je asi hodně důležitej :roll: Ne fakt bych neměla zájem s ním cokoliv rozvíjet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky