Sex na 5 minut

Anonymní
20.3.22 09:46

Sex na 5 minut

Setkala jste se některá s tím, že přítel má malou výdrž v sexu. (Jsme spolu půl roku)
Když jsme spolu začínali, upozorňoval mě na to, že je to tak na 5 minuty a někdy ani to ne.
Já se třeba za tu dobu ani nestihnu udělat, jsme spolu šťastní, mame skvelej vztah, ale ten sex je opravdu bída :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14980
20.3.22 10:23

5 minut čistého styku mi nepřijde málo, když je před tím předehra, může jít o fajn sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.3.22 10:23

No a on je bez rukou a bez jazyka?

Protože pokud se gentlemanům nedaří pracovat se svou výdrží, tak se to normálně řeší tak, že nejprve tedy přivede dámu k orgasmu jinak než zásunem a teprve posléze tedy se dojde na penetraci.

Ale jinak jaksi to je od něj pěkné že to říká, že nevydrží, ale to není něco co je pevně dané, to je něco s čím se může učit pracovat.

Pořiďte si třeba tuhle knihu a oba s tím začněte experimentovat.

https://antikvariat-fryc.cz/…ntimity-1997

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.22 10:46

Přesně jak píšou holky nade mnou.. Manžel taky někdy (když to máme po delší době) vydrží tak těch 5 minut… Ale snaží se o co nejdelší předehru abych byla spokojená i já :palec:

• Citovat
  • Upravit
106531
20.3.22 11:14

No treba ja :D
ja to tak mam pres sest let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106531
20.3.22 11:15
@Ou píše:
No a on je bez rukou a bez jazyka?

Protože pokud se gentlemanům nedaří pracovat se svou výdrží, tak se to normálně řeší tak, že nejprve tedy přivede dámu k orgasmu jinak než zásunem a teprve posléze tedy se dojde na penetraci.

Ale jinak jaksi to je od něj pěkné že to říká, že nevydrží, ale to není něco co je pevně dané, to je něco s čím se může učit pracovat.

Pořiďte si třeba tuhle knihu a oba s tím začněte experimentovat.

https://antikvariat-fryc.cz/…ntimity-1997

Co kdyz to dama potrebuje prave pri klasickem sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rado46
20.3.22 11:27

Mám opační problém.

Moc rád si hrají a partnerka po platím orgazmu nějak nezvládá. Mam rád začat Italem a pak různé polohy.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
20.3.22 15:26

@Venetia no, tak to se gentleman musí začít učit ovládat svou chloubu a nebo bude muset dáma vyměnit getlemana.

Tady se už jeden slizoun nabídl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
20.3.22 15:34

Já taky ráda začat s Italem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
20.3.22 15:37
@Anonymní píše:
Setkala jste se některá s tím, že přítel má malou výdrž v sexu. (Jsme spolu půl roku)
Když jsme spolu začínali, upozorňoval mě na to, že je to tak na 5 minuty a někdy ani to ne.
Já se třeba za tu dobu ani nestihnu udělat, jsme spolu šťastní, mame skvelej vztah, ale ten sex je opravdu bída :?

Podle me je teda mnohem horsi, kdyz potrebuje hodinu a dele :roll: 5 minut mi prijde v kombinaci s mazlenim a dalsimi praktikami vcelku dostatecne :P obzvlaste, pokud by to zvladnul treba 2× ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí