Ještě jsme spolu nespali.

Anonymní
19.3.22 20:57

Ještě jsme spolu nespali.

Ahoj,
s přítelem jsme spolu 2 měsíce, známe se ale už půl roku, jemu je 29, mě 28.
Všechno nám klape, rozumíme si, baví nás stejné věci, máme stejný smysl pro humor, je ke mě pozorný, se vším mi pomůže, jsem s nim opravdu šťastná a dovolím si rict, ze on to má stejně.

Jediné v čem je zádrhel je, ze jsme spolu ještě nespali. Celkove je takovej, ze úplně nepotřebuje objimani, za ruku mě taky nevezme, to úplně vyjmecne, ani jsme se poradně nelibali, on je spis takovej pusinkovaci typ. V posteli si mě všímá, hladi mě, dotýká se mě, ale na sex proste nedošlo. Já jsem v tomhle trosku stydlivejsi, a když jde o ten první sex v novém vztahu, tak potrebuju, aby ten chlap přebral iniciativu, potom už ten ostych opadne, takže i když mi kamardka radila, ať ho proste svliknu a vrhnu se na nej, tak se k tomu nedokážu dokopat :D Taky jsem teda nikdy nezazila, ze by se chlap nelibal, proste v ty intimní oblastní je toho pro mě tolik neznámého, ze jsem z toho trosku vedle a nechápu to :D
Jinak když jsme byli třeba v posteli a mazlili se, tak vzrusenej byl, byl vzrusenej, i když jsme se,,libali,, venku na procházce, nebo na gauci, tak proste nechápu proč na ten sex ještě nedošlo..

Nemáte s tím někdo zkušenosti? Já takovýho chlapa nikdy nemela, se vsema doslo na sex úplně normalne a prirozene, ale tady po 2 měsících nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
19.3.22 21:00

Doporučila bych trochu alkoholu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
19.3.22 21:04

@MrsNorris to už taky probehlo, sice je na něm vidět, ze ty zábrany jdou z jeho strany trosku pryč, ale stejně to nikdy nedošlo dal než na mazleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4537
19.3.22 21:25

A řekla jsi mu, že by jsi ráda, aby už na to došlo, že by jsi chtěla, aby to převzal iniciativu, že sama se stydíš?
Abych se přiznala, tak pro mě byla vždycky provokace k sexu už jen to mazlení večer v posteli a šlo to tak nějak všechno samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
19.3.22 21:34

Podle tvého prispevku se mi zdá, že mezi vámi chybí chemie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
19.3.22 21:42

No :think:
Já bych už na něj asi skočila po 2 měsících, to ty nechceš, tak nezbývá nic jiného, než si o tom asi promluvit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
19.3.22 21:43

To bude ale špatný se sexem asi celkově, když nesexujete od začátku, tak nevím na co čekáte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.22 21:47

Osobně bych neviděla problém ani v tom, kdybyste měli sex až po půl roce :nevim: Někteří na to jdou pomaleji a já si také vždy užívám té postupné intimity a poznávání se navzájem… ;)

• Citovat
  • Upravit
15503
19.3.22 21:51

Když se mazlite a je vzrusenej, tak nic nebrání tomu pokračovat. Nepárej se s tím a rozepni mu poklopec, určitě se bránit nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.22 21:52

My jsme spolu třeba nespali tři měsíce… Ale je fakt, že jsme se společně do postele nehrnuli hned od začátku vztahu. Na druhou stranu, kdyby tenkrát nešli kolem turisti, tak bychom se asi vzájemně ojeli v lese na výlete v rámci asi třetí schůzky :D

• Citovat
  • Upravit
2324
19.3.22 21:54

Tipla bych, že je ještě panic, stydí se za to a má obavy, že bys to poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
19.3.22 21:57

To bude panic. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
19.3.22 21:59

Napadlo mě, zda není gay, třeba si to nechce přiznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.3.22 22:03

Ano, stalo se mi to. Je to můj bývalý manžel první milování bylo až po roce co jsme spolu už i bydleli. Problém byl že měl jakýsi blok řešil to u psychologa.mame spolu 2 syny, milování bylo i potom málokdy. Píši bývalý manžel nebyl to důvod proč jsem podala žádost o rozvod jinak je to hodný chlap, jen ho dostihli dluhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.22 22:18

Pro me scifi. Prevzala bych iniciativu:) taky me napadl panic nebo gay, je mu 29, cekala bych to rychlejsi :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky