Rozchod versus narozeniny

60
19.3.22 12:55

Rozchod versus narozeniny

Jak byste vyřešily záměr rozejít se a jeho kolizi s partnerovými narozeninami? Přišlo by vám to např. 2 týdny před nimi ok, či byste raději čekaly po nich -a příp. jak dlouho?

(Můžete přispět i obráceným pohledem - tedy zda se s vámi partner/manžel rozešel nebo oznámil záměr rozvodu v období blízkém vašim narozeninám a jak jste to vnímaly).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6889
19.3.22 12:59

Ukončila bych to hned. Hrát ještě dva až tři týdny, že ho miluju a chci s ním být bych nedokázala. Navíc on si pak řekne, že ještě na narozeniny jsi ho milovala a tyden po nich konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.22 13:16

@Freydiss jakože se budeš přetvařovat a pak třeba týden po mu dáš kopačky? Děsný.. prostě pokud chceš, tak čestně a hned :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
19.3.22 13:17

Před. Aspoň nemusíš shánět dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
19.3.22 13:18

Z ekonomického hlediska určitě před. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.3.22 13:21

Rozešla bych se hned. Nedokázala bych se přetvařovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
19.3.22 13:27

Pokud bych se chtěla rozejít, tak rozhodně hned. Upřímně si nedokážu ani představit, že obstarávám dort, dělám případnou výzdobu, kupuju a balím dárek a pak mu ještě srdečně přeju… Samozřejmě bych to ale neudělala ani v ten samý den, jako všechno nejlepší, dávám ti kopačky… ale pokud to není ten případ, tak nač čekat a ještě se celou tu dobu tvářit, že je všechno v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
19.3.22 13:37

Tak vždy by se nějakej důvod našel proč ne. Teď narozeniny pak svátek pak bug ví co. Pokud se chceš rozejít tek hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
19.3.22 13:46

@Freydiss jediny důvod, kdy jsem odložila zamýšlený rozchod, když partnerovi umřela matka.
Měla jsem to udělat dříve, jenže to zase byla vážně nemocná. Potom byl Valentýn…
Chci ti tím říct, že vždy může být něco a nikdy to nebude vhodné a ve finále to stejně chceš a potřebuješ udělat.
Budiž mi k dobru, ze jsem tehdy byla příliš mladá a bez zkušenosti (pod 20 let).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4537
19.3.22 13:48

Už to bude pár let zpátky, ale rozešla jsem se s ex asi měsíc před jeho maturitou. No, to byly scény, že jsem s tím mohla počkat aspoň po zkouškách a jak to teď má zvládnout a co bude dělat. Navíc k rozchodu už pár týdnů směřovalo, jen si to nechtěl připustit.
Moje reakce byla, že teď by to byla maturita, potom přijímací zkoušky, pak testy na VŠ, diplomovka a vlastně bych se ním nemohla rozejít nikdy, aniž bych nebyla ta špatná. :mrgreen:
Narovinu je a bylo by mi úplně jedno, kdy bych se s někým rozešla. Zvlášť když bych to tak cítila a věděla, že není možnost nápravy vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
19.3.22 13:53

Kdyby se chtěl partner rozejít, tak před narozeninama.. Po narozeninách by mě to přišlo trapné, že velké slavení a pak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.22 13:54

Nerozešla bych se s někým například při úmrtí blízkého nebo ve zkouškovém období. Protože vím, že pokud by to udělal někdo mě, tak totálně pohořím a že školy me rovnou vyhodí. Při sebemenší konfliktu mám nervy v kyblu.

• Citovat
  • Upravit
4731
19.3.22 14:01

Jediny duvod, proc si umim predstavit odlozit rozchod, muze byt nejaka tezka situace partnera, vazna nemoc, i treba ta ztrata blizke osoby, urcite ne narozeniny, vanoce apod…a i v tech predchozich priklad, kdy jakousi neuprimnost omlouvam, by zalezelo na delce vztahu, veku osob, co maji za sebou, deti a tak a take duvod rozchodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
19.3.22 14:07

Já si myslím, že je to úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
19.3.22 14:20

Před lety jsem se se svým ex rozešla v březnu, v červnu měl maturovat. Neodmaturoval, pak ale ani v září. Když jsem si v květnu přijela pro nábytek, už tam měla věci jeho nová přítelkyně. Svůj neúspěch ale dodnes hází na mě. :lol: nečekala bych, narozeniny nejsou žádná velká a důležitá událost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí