Právník

2
19.3.22 07:57

Právník

Ahoj holky. Prosim vás nemáte některá zkušenost? Sehnala jsem mému příteli advokata jelikož se blb nechal zavřít na vazební věznici. Sehnala jsem ho, podepsala veškeré papíry, zaplatila a poslala za ním. PO čase jsme meli s přítelem mensi výměnu názoru. PŘÍTEL SI ADVOKATA NECHAL ALE ME Z TE HRY NEJAK VYŠACHOVAL. Advokat na jeho přání mě přestal informovat jak jeho veškerá kauza pokračuje. Pravnika už neplatím. plati si ho on sám, ale zajímá mě zda by mi ten právník neměl poslat aspoň něco jako abych tohle podepsala když už jsem podepsala že ho svěřuji aby případ zastupoval a tak.Ja mu seženu pravnika zmetkovi aby tam nezčernal a on mě takhle vy****.Rozumíte mi.To podepsal ten právník něco s chlapem a pro mě tahle akce konci jenom tak? Děkuji za info. A hezky den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Alriga
19.3.22 08:02

Sorry, ale neměla bys spíš vyměnit partnera než právníka?

• Citovat
  • Upravit
2
19.3.22 08:03
@Alriga píše:
Sorry, ale neměla bys spíš vyměnit partnera než právníka?

To uz jsem udělala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
19.3.22 08:05

Úplně nerozumím tomu, co jsi vlastně podepsala. Plnou moc jsi za nej podepsat nemohla.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
19.3.22 08:07

@KIDMEN531
Zaplať si právníka na toho právníka. :D

• Citovat
  • Upravit
65677
19.3.22 08:13
@KIDMEN531 píše:
Ahoj holky. Prosim vás nemáte některá zkušenost? Sehnala jsem mému příteli advokata jelikož se blb nechal zavřít na vazební věznici. Sehnala jsem ho, podepsala veškeré papíry, zaplatila a poslala za ním. PO čase jsme meli s přítelem mensi výměnu názoru. PŘÍTEL SI ADVOKATA NECHAL ALE ME Z TE HRY NEJAK VYŠACHOVAL. Advokat na jeho přání mě přestal informovat jak jeho veškerá kauza pokračuje. Pravnika už neplatím. plati si ho on sám, ale zajímá mě zda by mi ten právník neměl poslat aspoň něco jako abych tohle podepsala když už jsem podepsala že ho svěřuji aby případ zastupoval a tak.Ja mu seženu pravnika zmetkovi aby tam nezčernal a on mě takhle vy****.Rozumíte mi.To podepsal ten právník něco s chlapem a pro mě tahle akce konci jenom tak? Děkuji za info. A hezky den :)

Pravnik ma klienta toho, koho zastupuje, ne tebe,. A kdyz uz ho ani nepkatis, tak teda fakt nevim, proc by ti mel cokoliv rikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
19.3.22 08:26

@KIDMEN531 právníka už neplatíš, ty jeho klient nejsi. Píšeš že už nejsi ani s tím chlapem a přesto by si chtěla aby tě informoval.. proč? Nic ti do toho není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
19.3.22 08:34

Ano, tahle akce pro tebe končí jenom tak 8o Nechápu… o čem bys jako chtěla být informovaná a proč? Když už s tím chlapem ani nejsi, právníka neplatíš, tak jak by se tě to ještě mělo týkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.3.22 08:50

…přítel se nechal zavřít na vazební věznici… aha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
19.3.22 08:57

Nejsi jeho manželka, nemáš nárok. Buď ráda, že si se ho zbavila za pár tisíc za právníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
19.3.22 15:28
@JancaS84 píše:
Nejsi jeho manželka, nemáš nárok. Buď ráda, že si se ho zbavila za pár tisíc za právníka.

I kdyby byla manželka, důležité je, kdo je klient. Ve vztahu k němu je pak advokát vázán povinností mlčenlivosti. Jinou osobu lze informovat jedině pokud s tím klient souhlasí, ideálně písemně pro případ nutnosti tento jeho souhlas v budoucnu prokázat. I kdyby tak advokáta platila dál stejně jí nemusí nic rikat, pokud by s tím ten přítel nesouhlasil.

Jo a plnou moc podepsat mohla, v trestních věcech může člověku zvolit obhájce i jeho osoba blízká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.4.22 20:00

Názor na povinný týdenní kurz dítěte

Dobrý den.
Mám dotaz. Dcera má jet na sportovně turistický týdenní kurz. Ve 2.ročníku SŠ. Kurz je prý povinný. Omluvenky se berou pouze ze zdravotních důvodů, potvrzení od lékaře s důvodem neúčasti a lékařská zpráva s razítkem. Můj dotaz, mají právo toto v dnešní době chtít, ještě jsem se s tím nesetkala po r. 1989, děti vždy měly vše na dobrovolné bázi. Zde se nebere žádný jiný důvod, např. finanční náročnost, nezájem dítěte o kurz aj. Jak byste to řešili, pokud dítě nechce jet, nebo nemůžete hradit takovou částku nebo prostě nechcete, aby jelo. Nehledě na to, že škola nesdělila ani jak je to s pojištěním v případě úrazu apod. a jede pouze mužský doprovod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí