Jsem milenka a co teď

534
18.3.22 22:19

Já bych asi byla tak zklamaná a znechucena, že bych ho nechtěla vidět… 9 let je opravdu dlouhá doba. Jak je možné, že se to neprovalilo dříve? To spolu nežijete? Přijde mi to šílené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11093
18.3.22 22:23
@Anonymní píše:
Anonymně nebo téma smažte, nesmí se to nikdo dozvědět.
Ahoj, zjistila jsem, že mám problém.
Jsem milenka aniž bych to věděla - muž se kterým mám sexuální vztah má partnerku. Nevěděla jsem to 9 let, celou dobu, 10 let spolu žijí.
Jen spolu spíme, ale z mé strany to je trochu i citové, ačkoliv vztah nechci ani já. Nevím co mám dělat teď. On říká že nás má rád obě, ale řekl by mi asi cokoliv, nechce to ukončit. Ani já nechci, ale je mi to hrozně hloupé vůči jeho přítelkyni. On ji podváděl už předtím, jak se ukázalo. Taky možná nejsem jediná milenka. Nechaly byste odpovědnost na něm a užívaly si dal dobrý sex, nebo byste byly morálně zodpovědné a kvůli jeho ženě si zkomplikovaly život ukončením něčeho co pro vas funguje jak má a baví vás to? Podotýkám že nežárlim, osobně mi to zjištění vadí jen kvůli tomu že je mi líto jeho ženy, ale zase si říkám že to je jejich boj, já jsme ho nesvedla, ani jsem o ní neměla tušení. Nechci se ani stát samaritánkou a obětovat svou spokojenost za spokojenost její.
Chápu že 9 let zapírání přítelkyne zní jako vtip, ale bohužel to opravdu tak dlouho je.

Tak má teda partnerku nebo manželku? Mají děti?

Máš celkem silný žaludek na to, zda v tom pokračovat, nebo ne.

Přeci už z podstaty věci, že z tebe někdo dělá hlupačku 9 let!!!

Ty takovému člověku můžeš věřit? To fakt jen skrz dobrý sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
18.3.22 22:26

9 let??? Tvl to si neumím představit ani ve snu, 9 let s někým „jenom spát“ 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
16008
18.3.22 22:38

9 let jsi milenka a najednou ti to vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
18.3.22 22:45

Jak často spolu spíte? To je jediné, co mě na tom zajímá. ;) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
18.3.22 22:45

Tady nás někdo lakuje. Nevěřím, že si za 9 let nevšimla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
18.3.22 22:46
@Anonymní píše:
Jsem milenka aniž bych to věděla - muž se kterým mám sexuální vztah má partnerku. Nevěděla jsem to 9 let, celou dobu, 10 let spolu žijí.
Jen spolu spíme, ale z mé strany to je trochu i citové, ačkoliv vztah nechci ani já. Nevím co mám dělat teď. On říká že nás má rád obě, ale řekl by mi asi cokoliv, nechce to ukončit. Ani já nechci, ale je mi to hrozně hloupé vůči jeho přítelkyni. On ji podváděl už předtím, jak se ukázalo. Taky možná nejsem jediná milenka. Nechaly byste odpovědnost na něm a užívaly si dal dobrý sex, nebo byste byly morálně zodpovědné a kvůli jeho ženě si zkomplikovaly život ukončením něčeho co pro vas funguje jak má a baví vás to? Podotýkám že nežárlim, osobně mi to zjištění vadí jen kvůli tomu že je mi líto jeho ženy, ale zase si říkám že to je jejich boj, já jsme ho nesvedla, ani jsem o ní neměla tušení. Nechci se ani stát samaritánkou a obětovat svou spokojenost za spokojenost její.
Chápu že 9 let zapírání přítelkyne zní jako vtip, ale bohužel to opravdu tak dlouho je.

Pokud v budoucnu nechceš děti a rodinu, tak to neřeš. :nevim:

Pokud rodinu a děti chceš, mrháš s tím chudákem to nejcennější, co máš - čas. :nevim: Zůstaneš buď bezdětná, nebo si nějak uženeš dítě s ním, on půjde o dům dál a ty budeš svobodná matka. :nevim: Vol dle svých preferencí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.3.22 22:50

To jste spolu 9 let ale fakt jenom spali, ne?? Vždyť to není možný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
18.3.22 23:01

A kdybys to věděla od začátku, tak bys od něj dala ruce pryč?
Beztak má tu přítelkyni jen z pohodlnosti, když s ní nic nebuduje a jak píšeš, podvádí ji, krom tebe, kde se dá. Ona jeho asi taky.. :nevim: V dnešní době celkem častý model vztahu/nevztahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11093
18.3.22 23:20
@Anonymní píše:
Nevidame se často, 1-2× za měsíc, oni děti nemají, je to jen přítelkyně. Já s ním jenom spím, nic dalšího. Ani spolu nikam nechodíme. Tak to i začalo. Celou dobu ale tvrdil že je nezadaný. Děti s ním mít neplánuju. On spal minimálne dřív i s jinými, já taky. O tom jsme navzájem věděli. Mně jde o to že jsem nevěděla že má vztah, trvalý.

To je strašně smutné tohle číst… 9let, možná i více se chovat promiskuitne kvůli sexu 1-2× za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
18.3.22 23:33
@Zumpa píše:
9 let jsi milenka a najednou ti to vadí?

Tak 9 let měla „nezávazný vztah“ s podle ní nezadaným chlapem. Může být. Se zadaným by třeba nešla, protože nechce rozvracet rodinu. :nevim: To je podobné, jako když se někdo zhrozí, že byl milenka (což věděl), ale už nevěděl, že manželka je těhotná. Ta situace je trochu jiná. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
19.3.22 06:17

A to, že je to lhář ti nevadí?
Bereš ho alespoň jako kamaráda? Kamarád, co mi 9 let lže není kamarád.
Nebo ho bereš jen jako penis?

Navrhni mu, že si taky někoho nejdeš. A klidně i najdi. Rovnoprávnost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
19.3.22 06:59

To jako fakt? 9let ti stačí sex 1-2× za měsíc. On ti řekl že jsi co? Přítelkyně asi ne. To neplánujes děti? Rodinu? Kolik ti je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17478
19.3.22 07:01

Jeho situace není nová. Ty o ní jen nově víš. Dřív to nevadilo… teď to vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.3.22 07:03
@Anonymní píše:

to jo je mi z tebe na bliti nekomu nicit rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria