Jsem coura

Anonymní
20.3.22 19:04

Jsem coura

Ahoj chci se asi jen vypovídat. Mám 22 měsíční dvojčata. S manželem jsme se brali hodně brzo, jsme manželé pět let, spolu osm let. Do nedávná žádná velká krize nebyla. Avšak manžel a jeho láska k alkoholu začala stupňovat. Začaly stupňovat hádky, agrese, až došlo i k násilí. Bohužel nemůžu házet vinu jen na něj. Začal mi psát muž ze stejné vsi.. Manžel o psaní s ním nevěděl a nevi, pouze viděl jak mám nonstop telefon v ruce, plus jeho alkohol, agrese, a nestesti bylo na světě. To zmlácení a facka bylo v době když už jsem si stím mužem psala. Totálně mi zamotal hlavu. Není to člověk pro život, bývalí gambler, velmi silný kuřák, dluhy se s ním táhnou do teď. Co na nem vidím? Zajímal se o mě. Prostě nuda na matersky. S dětmi jsem po napadnutí odešla k moji matce. Tři týdny mi chlap psal, volal, snažil se, nadával… Přestal teda okamžitě pít. Párkrát jsem se mezitím vyspala s tím druhým mužem. Stalo to za prd. Jen se mi líbilo to jak mě chce. Než mi stihli přidělit byt, máma nás vyhodila zpět manželovi, že mu mám dát ještě šanci. K „milenci“ to nešlo, sám má dítě, avšak ženu ne. Pár dní předtím než nás máma vyhodila, me ten druhý muž začal ignorovat. Prostě se na mě naštval. Manžel se snaží, opravdu nepije, je viditelně klidnější. Jsme tu měsíc. Za to já jsem ta, která to tu sabotuje. Neustále zla, se špatnou náladou. Nevím jestli mám manžela ráda. Uz jsem toho druhého chlapa měla v sobě zpracovaného, a on se po 14ti dnech ozval, že to tak nebylo myslene, že je mu to líto, že mě chce. Opět mě začal motat hlavu. Mě je ze sebe zle. Jsem příšerná. Nevím jak mám najít lásku ke svému muži. Když si říkám že už je to celkem ok, tak on mě něčím naštve. A jsou to prostě bl.b.osti…Porad jenom brečím, je mi všechno strašně líto. V noci nemůžu spát, ráno se budím s migrenou.. Všichni okolo se snaží skrze hlídání, jenže já to ničím. Já jsem ta, která nikam nechce jet. Mě je ze sebe špatně. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
20.3.22 19:12

Myslím, že nemá cenu nic řešit, ty na to nemáš, nemáš sebekázeň, vůli a když je problém, umíš to řešit jen píchání s jiným chlapem. Maximálně se snaž, aby tvoje děti nepoznaly víc jak 10 strejdů a abys neměla ještě další dvě s dalšíma dvěma chlapama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24702
20.3.22 19:17

No nevím. Jeden chlap lepší než druhý. A hlavně mi přijde, že sama nevíte, co vlastně chcete. Těžko radit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
20.3.22 19:18

Vykašlat se na oba a najít si někoho normálniho. Jestli tě tedy někdo normalni bude chtít. Podle tvého příspěvku nebudeš žádný terno. Protože řešit nudu na mateřský píchání s jiným chlapem, no comment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
20.3.22 19:22

Hlavně si nikoho dalšího nehledej, hlavně ne svobodného, ještě bys mu zničila život! Co to chce? Pořádně si nafackovat, aby ses probrala. A alkohol u muže? Je to hnus, ale zřejmě nezačal pít až po porodu. To je bohužel takový pohled v naší společnosti na alkohol, že to nic není, když si chlap / ženská vypije. Jenže alkohol je návyková látka a ze sklenky je časem lahev. Onehdá se mi chlubila jedna bývalá kolegyně, že s manželem každý den vypijí láhev vína, ale závislost to podle ní není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40420
20.3.22 19:23
@Anonymní píše:
Ahoj chci se asi jen vypovídat. Mám 22 měsíční dvojčata. S manželem jsme se brali hodně brzo, jsme manželé pět let, spolu osm let. Do nedávná žádná velká krize nebyla. Avšak manžel a jeho láska k alkoholu začala stupňovat. Začaly stupňovat hádky, agrese, až došlo i k násilí. Bohužel nemůžu házet vinu jen na něj. Začal mi psát muž ze stejné vsi.. Manžel o psaní s ním nevěděl a nevi, pouze viděl jak mám nonstop telefon v ruce, plus jeho alkohol, agrese, a nestesti bylo na světě. To zmlácení a facka bylo v době když už jsem si stím mužem psala. Totálně mi zamotal hlavu. Není to člověk pro život, bývalí gambler, velmi silný kuřák, dluhy se s ním táhnou do teď. Co na nem vidím? Zajímal se o mě. Prostě nuda na matersky. S dětmi jsem po napadnutí odešla k moji matce. Tři týdny mi chlap psal, volal, snažil se, nadával… Přestal teda okamžitě pít. Párkrát jsem se mezitím vyspala s tím druhým mužem. Stalo to za prd. Jen se mi líbilo to jak mě chce. Než mi stihli přidělit byt, máma nás vyhodila zpět manželovi, že mu mám dát ještě šanci. K „milenci“ to nešlo, sám má dítě, avšak ženu ne. Pár dní předtím než nás máma vyhodila, me ten druhý muž začal ignorovat. Prostě se na mě naštval. Manžel se snaží, opravdu nepije, je viditelně klidnější. Jsme tu měsíc. Za to já jsem ta, která to tu sabotuje. Neustále zla, se špatnou náladou. Nevím jestli mám manžela ráda. Uz jsem toho druhého chlapa měla v sobě zpracovaného, a on se po 14ti dnech ozval, že to tak nebylo myslene, že je mu to líto, že mě chce. Opět mě začal motat hlavu. Mě je ze sebe zle. Jsem příšerná. Nevím jak mám najít lásku ke svému muži. Když si říkám že už je to celkem ok, tak on mě něčím naštve. A jsou to prostě bl.b.osti…Porad jenom brečím, je mi všechno strašně líto. V noci nemůžu spát, ráno se budím s migrenou.. Všichni okolo se snaží skrze hlídání, jenže já to ničím. Já jsem ta, která nikam nechce jet. Mě je ze sebe špatně. :,(

Nejlepší by bylo snažit se postarat sama o sebe a o děti, nebýt závislá na žádném chlapovi a ani na matce, ta už toho musí mít taky dost, prostě chovat se jako dospělá.

Co třeba jít už do práce, když je na mateřské taková nuda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.22 19:27

@free333 Kam dám děti? Soukromá za obě 10 000

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
20.3.22 19:31

No.. asi si budeš muset najít někoho třetího. Jen při tvém výběru to bude buď feťák nebo psychopat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30408
20.3.22 19:33
@Anonymní píše:
@free333 Kam dám děti? Soukromá za obě 10 píše: Více

Tak hlavně, žes je měla kam dát, abys mohla rajzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
20.3.22 19:40

Jsem strašně rád za takovéhle diskuze, které dají nakouknout do jiné sociální bubliny, než normálně obýváme.

Rada
Zkus se snažit taky, když se manžel snaží. Zkus být klidná. Zkus najít vyrovnanost.

Otázka
Jaký máš vztah ke společnosti? Štvou tě všichni? Nepřijde ti, že ti všichni ublížili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40420
20.3.22 19:45
@Anonymní píše:
@free333 Kam dám děti? Soukromá za obě 10 píše: Více

Jak jsem psala, seš už dospělá, tyhle věci musíš vyřešit sama.

Nikdo to za Tebe neudělá.

Pokud ve všem vidíš problém, tak bud ráda za manžela, jestli se trochu postará, s malýma dvojčatama o Tebe rvačka chlapů nebude… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
20.3.22 19:54

Tady ty rady - vykašlat se na oba a najít si někoho třetího, nemají absolutně smysl. Ty jsi přesně ukázka ženské, co na sebe nabaluje pořád ty stejné typy. Alkoholiky, gamblery, násilníky. Nepomůže najít si ani třetího, ano čtvrtého. Vždycky to bude prašť jak uhoř.

Sama nebudeš, tohle takové typy, jak jsi ty, neumí. Vždycky se pověsíš na někoho, kdo tě bude zachraňovat před jedním idiot.em, aby se z něho za měsíc vyklubal idi.ot ještě větší. Radu nemám, možná bych i měla, ale je to zbytečné, myslím si, že tady by se stejně mnula účinkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
20.3.22 19:56

At se manzel aspon ambulantne leci z alkoholismu a bezte do poradny a kdyby na tebe nebo na deti jeste jednou vztah ruku, tak okamzite pryc, zadny dalsi sance…a chlapek gembler s dluhama? A jeste urazec? To jako fakt? Ten inzerat se pise sam :roll:…kde na tohle beres s dvojcatama cas…zklidni hormony, zacnete s manzelem oba konecne rozumne uvazovat a treba se vrati i laska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
20.3.22 19:58

Mně by zajímalo, kdy ses stihla při dvojčatech nudit a najít energie na sex s nějakým individuem…tak nadpisem sis odpověděla sama, ses coura :nevim: já být tvým mužem, vezmu děti a vyhodím te…ale dle popisu je stejná liga, jako ty…tak nezbývá než doufat, že už se nudit nebudeš…třetí mimisek už je na cestě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
20.3.22 20:22
@marra2 píše:
Mně by zajímalo, kdy ses stihla při dvojčatech nudit a najít energie na sex s nějakým individuem…tak nadpisem sis odpověděla sama, ses coura :nevim: já být tvým mužem, vezmu děti a vyhodím te…ale dle popisu je stejná liga, jako ty…tak nezbývá než doufat, že už se nudit nebudeš…třetí mimisek už je na cestě?

Třetí mimísek bude s tím novým nabíječem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí