Jsem coura

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6484
21.3.22 11:06
@Anonymní píše:
Pro někoho je kineziolog jako šarlatán. Je to psycholog, duchovno, energie… Hodně mě zavedla do minulosti.

zajdi si raději k psychologovi ;) nějaká terapie by ti rozhodně mohla pomoct :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
21.3.22 11:36
@Anonymní píše:
Pro někoho je kineziolog jako šarlatán. Je to psycholog, duchovno, energie… Hodně mě zavedla do minulosti.

Je to rozhodně na hraně a to silně a s tím duchovnem to nejspíš někdo jen zneužil pojmu, který není ještě zcela zprofanovaný!!!

Když si zlomíš nohu, taky půjdeš na rentgen a necháš si ji dát do sádry.
Pochybuji, že půjdeš za bylinkářkou či podstoupíš pouštění žilou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
21.3.22 11:44
@Anonymní píše:
@biedronka105 Neverna jsem nebyla. Ukoncili jsme to s manželem, měsíc jsem byla pryč, a pak jsem se vrátila…

Ne - nemáš pravdu, nevěra to byla a to úplně od samého začátku.
Nebyla jsi rozvedená a pochybuji, že by to manžel jinak než nevěru vnímal.
A to co jsi dělala před tím - to byla jen příprava. :cert:

To co se ti stalo, to dělá spousta žen - jednoho pito*ce nahradí ještě větším.
Pak si naprosto nepochopitelně zničí i ten zbývající vztah co mají.

Vůbec nespoléhej na to, že se nikdo nic nedozví…
A už vůbec ne na to, že to manželovi vydrží - ty sama ho svým chováním tlačíš do toho, aby se buď vrátil k původnímu chování nebo to rovnou vzdal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.3.22 20:50

Zakladatelko odkud jsi? Já jsem taky švorc a celkem pohledný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
23.3.22 06:23

No to je zase výběrovka 8o Zakladatelko, vem rozum do hrsti a zkus se aspoň jednou v životě zachovat jako rozumná inteligentní žena, jestli je to vůbec možné. Máš odpovědnost i za 2 děti, za jejich výchovu a výživu. To si, prosím, narvi do palice a podle toho začni žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.22 06:35
@Anonymní píše:
Nikdo mi děti nikdy nehlidal, ani chlap. Nemohla jsem sama nikam. Všude jsem je tahala s sebou, můj zubař, můj doktor, nákupy… Doma jsem se prostě s nimi nudila. Ne vyloženě s nimi, ale neměla jsem přístup k jiným lidem. Žádné kamarádky, protože prostě mám doma žárlivce. Jelikož chlastal uz od rána, nikam jsme nejeli. Seděli jsme doma. Člověka to prostě nudí, ten strasnej stereotyp. Energii na sex…všehovšudy ten sex byl třikrát. Kde jsem ji našla? Když jsem byla u mámy, děti spaly. Šla jsem prostě na kafe. Že mi nasliboval hory doly? Já vím že jsem pitomá. S manželem už jsme pak spolu ani nespali, protože usínal i během dne když byl pod vlivem. Můj manžel není zlej když nepije. Teď jde vidět že na sobě pracuje, snaží se. Říkal že ani ten alkohol mu nechybí. Je to přes dva měsíce. Já jsem po covidu, neustále unavená, nervy mám pořád na pochodu. Nevím jak se mám prostě uklidnit. Potřebovala bych být chvíli sama. Prostě celej den pečují o dvě maličký děti, všechno doma bylo špatně, já jsem byla špatná. V noci dvakrát vstávám, po ránu si musím brát Ibalgin na migrénu z nevyspalosti. Teď se chlap opravdu snaží, ale já bych si nejradši lehla do hrobu. Je mi všechno strašně líto. Kdybych mohla vrátit čas, tak to hned udělám…

Jak se stíháš nudit? Netrhej rodinu kvůli dalšímu chlapovi. Nedělej to těm dětem. Jestli jsi doma tak hrozné nespokojená, tak se odstehuj a žij sama s dětmi. Ale tuším, že se zase budeš nudit. Tvůj manžel se snaží a měl by dostat šanci, pokud to jen trochu jde. Jestli to nejde, tak jdi, ale ne za dalším chlapem. To budeš těm dětem vodit strejdy podle toho, jestli se nudis a nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
1238
23.3.22 06:53

Vy potřebujete párovou terapii, ty ještě svou vlastní a manžel protialkoholickou. Dva měsíce abstinence jsou prd, zvlášť když jede na adrenalinu ze strachu, že tě ztratí. Jak se to uklidní, spadne do toho znovu.
V první řadě ukonči to s tím druhým chlapem. Budoucnost to nemá a sex taky stojí za prd, sama vidíš, že to nikam nevede. O matku s dvojčaty na mateřské se moc chlapi rvát nebudou, vždyť by vás tři musel od samého začátku živit. Takovej pojízdnej cirkus si na krk dobrovolně pověsí jen málokdo. Buď někdo, kdo na něco lepšího nemá, nebo naprosto mimořádnej chlap. S tvým nastavením stopro přitáhneš tu první sortu. Takže bych se zaměřila na narovnání vztahu s manželem - ať už jako manželé nebo jako rodiče, co jsou od sebe. Na další chlapy teď nemáš kapacitu, jen by sis zkomplikovala život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí