Ozzy Osbourne - RIP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4164
22.7.25 21:29

ozzy osbourne .. RIP

Jeden z těch, u kterých jsem čekala, že tu budou do stovky…
Kterou jeho píseň máte nejradši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
895
22.7.25 21:42

Mnoho.. zasahlo me to taky.
Close my eyes forever… See you on the other side.. Mama, I’m coming home..
 RIP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dynamitka
22.7.25 21:43

Ozzyho hudbu miluju…vyrostla jsem na písni Perry Mason :srdce: :pankac:…nebo I just want you :srdce:

Příspěvek upraven 22.07.25 v 21:54

• Citovat
  • Upravit
3
22.7.25 21:46

Dreamer :srdce:
Ta je úžasná Škoda ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
22.7.25 22:01

Těžko vybrat jednu, ale kdybych musela, tak Close my eyes forever… Doufám, že ho fakt ty bastardi naklonují :pankac: :pankac: :pankac: Štastnou cestu Ozzy, ať to bude kamkoliv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5205
22.7.25 22:36

Uplne mi to vyrazilo dech. Pisnicek od nej i Black Sabbath znam hromadu. Za meho detstvi to byla jedna ze stalic autoradia meho tatky. Proste Ozzy tu byl odjakziva.

Kdybych za sebe mela vybrat jednu pisnicku, tak Dreamer. Ta vysla v dobe, kdy jsem zacala tak nejak vic jako pubertacka vnimat hudbu, a meli jsme MTV, kde ten klip davali porad. To jsem tehdy doslova zirala, co dokazal ten drsnak ze Sabbathu natocit a nejak mi to s nim neslo dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16041
22.7.25 22:55

Upřímně, se svým životním stylem to dotáhnout přes sedmdesátku… to je asi jakoby se buddhistický mnich dožil 120let, takže vlastně dost dobrý.
Jeho hlas byl unikátní, Mama I'm coming home je teď asi ta, která mi nejvíc zní v uších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
23.7.25 06:12

Ozzy :srdce: :srdce: :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
23.7.25 08:50

Demon Alcohol 🖤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3720
23.7.25 10:18

See you on the other side, Old LA tonight, My little man z alba Ozzmosis. Black illussion, Road to nowhere. Aimee.Je toho plno.Muj oblíbenec. Ať odpočívá v pokoji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
23.7.25 11:00

Vzalo mě to dost. Měl opravdu nezaměnitelný hlas. A tak nějak tu byl kam až sahá moje paměť.
Těch písní je hodně. Nicméně i mě jako první napadla Dreamer. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.25 12:00

Bark at the moon. 🤘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
23.7.25 16:24
@Michelle_M píše: Více

To je s Litou Ford, že jo? Přijde mi paradoxní, že před dvěma týdny odehraje svůj poslední koncert a pak si umře. Myslíte, že věděl, že už tu dlouho nebude, a proto udělal poslední koncert, jako poděkování fanouškům a na rozloučenou, nebo to je náhoda?

Já velký fanoušek Ozzyho nikdy moc nebyl, ale Mama I'm coming home, Close my eye forever mám hodně rád, Dreamer taky skvělej. Paranoidem v podstatě definoval žánr metalu a Shes gone nazpívala v češtině Marie Rotrová (Lásko, voníš deštěm).

Nedávno mi posílal brácha, taky milovník rocku, jak Rob Halford, zpěvák Judas Priest, před koncertem dýchá do dýchací masky. A taky ho udivilo, jak sešel Hetfield z Metallicy:

https://www.facebook.com/…520247611678

https://www.facebook.com/…975824930762

Já asi vořvu, až umře Klaus Meine, zpěvák Škorpíků, podle mě kapela, která má na svědomí největší várku rockových oplodňováků. Meinemu je 77 a je vidět, že už mu hlas neslouží jako před 20 lety.

A další blbá věc, kterou si uvědomuju, je to, jak stárnu já sám. Když nám umíraj zpěváci a kapely, na kterých jsme vyrůstali, je to na houno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
23.7.25 16:42

Ted koukám, že to bylo velkolepý a nádherný (https://cs.wikipedia.org/…he_Beginning):

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
24.7.25 11:09

Jeli jsme včera z chaty, kde jsem byla jen omezeně na netu a v autě v rádiu, už nevím, co to bylo za pořad, jsem se teprv dověděla, že Ozzy zemřel…Pak hráli Mama I'm coming home. Já nebyla jeho nějak moc velkej fanoušek, ale tuhle píseň mám ráda, navíc jsem ji skoro před čtvrtstoletím dostala od mé tehdejší velké lásky (dostala jsem takovej výběr různých balad nahranej na mg. kazetu s osobním věnováním) a tahle píseň tam byla taky, tak jsem měla včera husí kůži :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí