Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@chatwenna píše:
Smrdi, smrdi, smrdiPorid si trpasliky!
Myslela jsem to vážně…
@Anonymní píše:
Myslela jsem to vážně…
chatwenna tím myslela aktivátor septiku, jsou to takové tablety. Měli jsme stejný problém a tyhle zabraly okamžitě. Trpaslíci jsou právě v reklamě na ně.
@Tapa píše:
chatwenna tím myslela aktivátor septiku, jsou to takové tablety. Měli jsme stejný problém a tyhle zabraly okamžitě. Trpaslíci jsou právě v reklamě na ně.
Aha, to se chatwenne omlouvám, trpaslíky vůbec neznám. A jaká že je to reklama? Já bych potřebovala něco do vany, umyvadla v kuchyni i v koupelně a možná i na wc,,,děkuji ![]()
Jmenuje se to WC NET, jsou to tablety, které se spláchnou do záchodu.
@Tapa píše:
Jmenuje se to WC NET, jsou to tablety, které se spláchnou do záchodu.
Děkuji moc
, tak to koupím, a je něco do trubek /septiků/od umyvadel? Omlouvám se za nejapné otázky, ale vůbec jsem nevěděla, že na to něco existuje…
Zkus nejdříve do vany, dřezu a umyvadla koupit WC NET ENERGY gel.
@Tapa píše:
Nebo ještě lepší WC NET ŽROUT ZÁPACHU Z ODPADU.
Děkuji,,, hned zítra to koupím, doufám, že to bude sedět i na odpad vany a umyvadel, dám vědět, jak to dopadlo…
Nemuze tam byt spatna klapka (pachový uzávěr)?
normalne by se to totiz z van a umyvadel a podobne zpatky dostavat nemelo..- samozrejme pokud neni v sifonu usazen nejaky bordel - rozkladajici se zbytky kde ceho co smrdi..
smrdi to porad nebo to prestane ve chvili kdy se umyjes, respektive kdy pouzijes tu danou vec (umyvadlo, vanu, sprchac..)?
jde z toho zapach jen kdyz prsi ci je nevlidno? deje se to celou dobu co jste nastehovani nebo az nyni..?
zasahovali jste nejak do instalaci? (rekonstrukce kuchyne ci koupelny a s tim spojeny odpad u drezu apod..)
a v jakem patre bydlite a smrdi to i u sousedu pod vama a nad vama..?
jak budu mit vic informaci tak s tim neco vymyslime
.. jsem stavebni inzenyr - tim se nijak nechvalim jen ze bych o tom mohla neco vedet a neco zkusime vymyslet.. ted mam trosku vypito a tudiz plati rano moudrejsi vecera ![]()
Nebo jeste muze byt ucpane odvzdusneni odpadovych trubek ve chvili kdy je to tam vsecko „stare“.. ![]()
Moc nechapu odkud vam to smrdi, my mame na kazdem odpadu sifon. Mame taky kanalky v podlaze a tam, jak tam malo tece, obcas sifon vyschne a smrdi to. potom se tam naleje voda a zas je pokoj. Vy mate nejaky odpad bez sifonu rovnou de septiku?
Na pročištění trubek používáme jednou za čas Fredyho.. Mají to v supermarketech - Je to černooranžová flaška a jmenuje se to Fredy. Stojí cca 50kč. Nasypeš granulky do umyvadla, vany, sprchy,.. a přeliješ vroucí vodou - vyžere to usazeniny (i vlasy,..) a pročistí trubky.. U nás to stačí ![]()
Ahoj, myslím, že máme podobný problém - starý barák a staré odpady. Někdy prostě přijdeme domů a smrad, že by jeden pad!
Vlastně nelze ani identifikovat, odkud se to line, smrdí to, i když je zašpuntované umyvadlo, vana, zavřený záchod
Pravidelně čistíme odtoky jak u vany, tak u umyvadla, dřezu, záchod myjeme domestosem…problém asi nebude u nás - ale celkově v těch odpadech, smrdí i barák ve sklepě…podle mě by se musely vyměnit komplet odpady a udělat novou přípojku do kanalizace - asi to má blbý spád ![]()
Ahoj maminky, nevím, co už mám dělat, ale bydlím v bytě, kde jsou staré odpadové trubky, a když je déšť nebo nevlídno, strašně to jde cítit, zkoším tam každou chvíli lít savo, vymývám realem, fixinelou, nic nepomáhá. Nedá se s tím něco dělat? Děkuji za každou radu. Vkládám raději anonymně…