Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, Domca se to naucil.. no, mozna v 10 mesicich?? Uz nevim.. Paci-paci, takhle velikej a podobne, ale NIKDY, fakt nikdy to nikde nepredvedl, tak mozna do roku a pul, mozna dyl ![]()
Totez plati o zviratech, umel fakt skoro vsechny zvuky co jdou, na cviceni se deti prervavaji jak ktere zvire dela a on kouka a usmiva se
Maximalne z nej nekdy vyleze tiche „buu“, kdyz ma naladu se predvest
![]()
Takze jak pisou holky, nejen, ze je individualni, kdy se to nauci, ale taky jestli se mu vubec bude chtit se predvest
![]()
Tak já se hlásím k těm, co mají doma sólisty. Taky si „hrabe na svém písečku“ a na mě pěkně dlabe.
Šaškuju kolem něj pořád, při každém přebalování a strojení se ptám, jak je veliký, ukážu, co myslím a NIC. Nedělá paci paci (jedině tak, že vezme moje ruce a s nimi dělá paci paci), ví co je to cáky cáky, buchy buch, ťuky ťuk, čiči, baf baf, ale NIKDY mi nic neukáže, nezopakuje, prostě na mě prdí. Byla jsem u našich na zahradě, říkám svojí mamce, ať na něj dohlédne (byl v cestovní postýlce, ona věšela prádlo), že si skočím na záchod. Vrátím se a on vesele s babičkou dělá pá pá. Celé odpoledne pokaždé, když řekla, tak on udělal pá pá. A mě? NE! ![]()
Je strašně chytrý, přece se nebude opičit ![]()
Naše Elinka, když má hodně dobrou náladu, udělá paci-paci - je to naše novinka, kterou se chlubím, začala asi přede dvěma týdny (a předvedla to tak pětkrát dohromady) ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ano, na metřík koukáš správně, v létě jí budou tři.
Jak je veliká neukazuje vůbec… ![]()
Naše Eluška je halt svéráz ![]()
Ale chytrá je jak vopice, to zas jo - jen prostě paci-paci nesnáší. Jo a mluví jak kniha - svahilsky ![]()
no malá se na mě taky řehní jak blázen když na ní dělám pápá jinak u toho šermuje rukama..jediný co po mě zatím opakuje jsou všeljaký ksichtíky
chce to dle mého názoru hodně trpělivosti…a hodně to opakovat..dokola..pak už jen záleží na dítěti jak se mu chce ![]()
Tak to já se musím „pochlubit“, že moje kočka (9 měs.) umí paci paci, dát pusinku, ukáže jak je veliká, když se jí zeptám, kde má nohu, tak ukáže, v knížce, když se zeptám, kde je kytička, tak taky ukáže, když řeknu, kde je Elvis (máme doma obraz Elvyse Preslyho), tak taky ukáže, dělá pápá, a ví, jak dělá kravička, řekně bů. Tak z ní mám radost a musim říct, že většinou na požádání to předvede, ikdyž někdy taky nemá náladu. Jo a když se zeptám, jak dělá vítr, (učila jsem jí fúúúú), tak koukne jen z okna a ukazuje prstem ven. ![]()
Jo a ještě dělá vařila myšička kašičku a na tátu dělá tytyty.
Ono si každý mimi řekne samo. Většinou se jim jen nechce
naše má za týden půl roku a už to umí, jenže ta je hned do všeho hrr. ![]()