Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jste někdo z Brna Bystrce? Nevíte nějaké podrobnosti? Znám v Bystrci jednu rodinu a hned mě napadlo jestli to nedej bože není o jejich chlapečkovi..nejsem s nima v kontaktu. Ale i tak jsou toto hrozné tragedie já osobně mám z toho hrůzu a až bude dcera větší tak nebudu snad ani větrat,
http://tn.nova.cz/…i-mesta.html
@nestarejtese
To je šílený.., ale je zázrak, že v obou případech ty dítka přežily.. ![]()
Já bych na místě toho rodiče s takovým pocitem viny žít nechtěla.., musí to být hrozné..
![]()
@Zwetta to máte pravdu, hlavně přemýšlela jsem o tom a buďto bych se zhroutila a nebo skočila za ní.. Tfuj tfuj ani na to nechci myslet…
@nestarejtese
Přesně, máme stejné myšlenky.., taky mě to napadlo, ač to jsou fakt až hříšně černé myšlenky.. , fuj.. ![]()
Snad to bude v obou případech happy end ![]()
Ale teď už 2 měsíce znám ten pocit, jaké je to být matkou, tak mám z toho teda husinu jen si to představím.. ![]()
@Zwetta píše:
@nestarejtese
Přesně, máme stejné myšlenky.., taky mě to napadlo, ač to jsou fakt až hříšně černé myšlenky.. , fuj..
Snad to bude v obou případech happy end
Ale teď už 2 měsíce znám ten pocit, jaké je to být matkou, tak mám z toho teda husinu jen si to představím..
Tak to gratuluji
až teď poznáš co je to sttach
![]()
@nestarejtese píše:
Jste někdo z Brna Bystrce? Nevíte nějaké podrobnosti? Znám v Bystrci jednu rodinu a hned mě napadlo jestli to nedej bože není o jejich chlapečkovi..nejsem s nima v kontaktu. Ale i tak jsou toto hrozné tragedie já osobně mám z toho hrůzu a až bude dcera větší tak nebudu snad ani větrat,http://tn.nova.cz/…i-mesta.html
My doma sundali kliky.. v každý místnosti je klika někde na skříni a když chci větrat tak nacvaknu a větrám… dokořán okna od doby co máme děti nenechávám… ještě mám hrůzu z balkonu…
Je to strašný
@nestarejtese píše:
Tak to gratulujiaž teď poznáš co je to sttach
![]()
![]()
tak teď si vystihla mateřství velmi přesně ![]()
@Fonty ano balkon je taky moje noční můra, vím že existují nějaké pojistky?malá má dva a zatím na kliku nedosáhne a ani na to nemá sílu,máme otevírání né směrem dolů ale směrem nahoru (jednou mě tam teda málem zavřela
)
Šílený, my máme teda střešní okna, kam běžné děti nedosáhnou, ale máme balkónové okno a tam jsme dali alarmy z lidlu, balení 4 asi za 150,– Jednou na naší fcb stránce matek probíhala diskuze, od kolika let nechávají děti doma a některý tam psaly, že i od 3 a jdou nakoupit apod. a pak to tak dopadá. ![]()
@nestarejtese
máš pravdu.., už pár situací bylo a musím přiznat, že je to fakt jinej pocit, úplně novej a snad ho často zažívat nebudu..
![]()
Je to hrozne, jen jsem si to predstavila a udelalao se mi spatne, ze by to byly moje deti
, ale zase na druhou stranku by me zajimalo co tomu predchazelo, ze se to mohlo stat. ![]()
@samurajka píše: Šílený, my máme teda střešní okna, kam běžné děti nedosáhnou, ale máme balkónové okno a tam jsme dali alarmy z lidlu, balení 4 asi za 150,– Jednou na naší fcb stránce matek probíhala diskuze, od kolika let nechávají děti doma a některý tam psaly, že i od 3 a jdou nakoupit apod. a pak to tak dopadá.
Od tří? Mám tříleťáka a nakoupit bych teda nešla. Co je to za alarmy?
@nestarejtese píše:
Tak to gratulujiaž teď poznáš co je to sttach
![]()
![]()
Trefné. ![]()
@Sára 1 píše:
Od tří? Mám tříleťáka a nakoupit bych teda nešla. Co je to za alarmy?
Tý jo. Já mám skoro sedmiletou dceru a ještě nikdy nebyla doma sama tak, že bych někam jela nebo šla pryč bez ní.
![]()