Pád dětí z oken v Bystrci

677
30.6.18 13:41

Pád dětí z oken v Bystrci

Jste někdo z Brna Bystrce? Nevíte nějaké podrobnosti? Znám v Bystrci jednu rodinu a hned mě napadlo jestli to nedej bože není o jejich chlapečkovi..nejsem s nima v kontaktu. Ale i tak jsou toto hrozné tragedie já osobně mám z toho hrůzu a až bude dcera větší tak nebudu snad ani větrat, :( http://tn.nova.cz/…i-mesta.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3169
30.6.18 13:52

@nestarejtese
To je šílený.., ale je zázrak, že v obou případech ty dítka přežily.. :andel:
Já bych na místě toho rodiče s takovým pocitem viny žít nechtěla.., musí to být hrozné.. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
30.6.18 13:55

@Zwetta to máte pravdu, hlavně přemýšlela jsem o tom a buďto bych se zhroutila a nebo skočila za ní.. Tfuj tfuj ani na to nechci myslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
30.6.18 14:01

@nestarejtese
Přesně, máme stejné myšlenky.., taky mě to napadlo, ač to jsou fakt až hříšně černé myšlenky.. , fuj.. :poblion:
Snad to bude v obou případech happy end ;)
Ale teď už 2 měsíce znám ten pocit, jaké je to být matkou, tak mám z toho teda husinu jen si to představím.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
30.6.18 14:04
@Zwetta píše:
@nestarejtese
Přesně, máme stejné myšlenky.., taky mě to napadlo, ač to jsou fakt až hříšně černé myšlenky.. , fuj.. :poblion:
Snad to bude v obou případech happy end ;)
Ale teď už 2 měsíce znám ten pocit, jaké je to být matkou, tak mám z toho teda husinu jen si to představím.. :zed:

Tak to gratuluji :srdce: až teď poznáš co je to sttach :P :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
30.6.18 14:13
@nestarejtese píše:
Jste někdo z Brna Bystrce? Nevíte nějaké podrobnosti? Znám v Bystrci jednu rodinu a hned mě napadlo jestli to nedej bože není o jejich chlapečkovi..nejsem s nima v kontaktu. Ale i tak jsou toto hrozné tragedie já osobně mám z toho hrůzu a až bude dcera větší tak nebudu snad ani větrat, :( http://tn.nova.cz/…i-mesta.html

My doma sundali kliky.. v každý místnosti je klika někde na skříni a když chci větrat tak nacvaknu a větrám… dokořán okna od doby co máme děti nenechávám… ještě mám hrůzu z balkonu…
Je to strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15423
30.6.18 14:16
@nestarejtese píše:
Tak to gratuluji :srdce: až teď poznáš co je to sttach :P :lol: :srdce:

tak teď si vystihla mateřství velmi přesně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
30.6.18 14:22

@Fonty ano balkon je taky moje noční můra, vím že existují nějaké pojistky?malá má dva a zatím na kliku nedosáhne a ani na to nemá sílu,máme otevírání né směrem dolů ale směrem nahoru (jednou mě tam teda málem zavřela :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
30.6.18 14:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
30.6.18 14:47

Šílený, my máme teda střešní okna, kam běžné děti nedosáhnou, ale máme balkónové okno a tam jsme dali alarmy z lidlu, balení 4 asi za 150,– Jednou na naší fcb stránce matek probíhala diskuze, od kolika let nechávají děti doma a některý tam psaly, že i od 3 a jdou nakoupit apod. a pak to tak dopadá. :,(

• Citovat
  • Upravit
3169
30.6.18 15:08

@nestarejtese
máš pravdu.., už pár situací bylo a musím přiznat, že je to fakt jinej pocit, úplně novej a snad ho často zažívat nebudu.. :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.6.18 15:29

Je to hrozne, jen jsem si to predstavila a udelalao se mi spatne, ze by to byly moje deti :poblion: , ale zase na druhou stranku by me zajimalo co tomu predchazelo, ze se to mohlo stat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
30.6.18 15:36
@samurajka píše: Šílený, my máme teda střešní okna, kam běžné děti nedosáhnou, ale máme balkónové okno a tam jsme dali alarmy z lidlu, balení 4 asi za 150,– Jednou na naší fcb stránce matek probíhala diskuze, od kolika let nechávají děti doma a některý tam psaly, že i od 3 a jdou nakoupit apod. a pak to tak dopadá. :,(

8o Od tří? Mám tříleťáka a nakoupit bych teda nešla. Co je to za alarmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
30.6.18 15:45
@nestarejtese píše:
Tak to gratuluji :srdce: až teď poznáš co je to sttach :P :lol: :srdce:

Trefné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
30.6.18 15:46
@Sára 1 píše:
8o Od tří? Mám tříleťáka a nakoupit bych teda nešla. Co je to za alarmy?

Tý jo. Já mám skoro sedmiletou dceru a ještě nikdy nebyla doma sama tak, že bych někam jela nebo šla pryč bez ní. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová