padá a padá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7928
12.1.10 17:30

mě zase napadl nejdříve padající sníh pak padající dítě a pak mi došlo že to bude padající emimino :-) Také mi padá a když ho nejvíc potřebuji hledám info :-) a dlouho to trvá než najede znova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.1.10 17:41

A já sem si myslela že je to tím naším rychlým netem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14124
12.1.10 17:44

Jano: Jak píše sandrik, řešení jsou prostě dva účty na počítači. Sice ho zaheslovaný nemám, ale máme s manželem každý svůj. Je to pohodlnější. Každý máme jiné oblíbené stránky, můžeme si nastavit pamatování jmen. A když mi sem někdo přijede a chtěl by na počítač, dostane účet guest.

No a to přihlášení se na spolužáky na jiný profil je teoreticky nemožné, pokud se ten člověk nepřihlašoval z tvého počítače a nebo tam možná hraje roli IP adresa, to nevím přesně.

Já chápu, že chceš mít na emimi soukromí, ale mně třeba to stálé přihlášení vyhovuje a myslím, že nás je víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
12.1.10 17:55

Hlasim, ze taky pada :pocitac: A nektera nova temata nejdou otevrit vubec :nevim:

Pridavam se k tem, co jim trvale prihlaseni vyhovuje - zvlast ted, co jsem marod doma. Kdykoli juknu bez zdlouhaveho prihlasovani, jen refresh a jedem (kdyz to teda jede :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44357
12.1.10 18:01

Díky :kytka: Mě svým způsobem taky trvalé přihlášení vyhovuje.Když jsme doma,taky se neodhlašuju.Až když jdeme ven.Ale když přijde přítel domů nebo někdo jiný na návštěvu,odhlásím se.K vůli jedné dost citlivé diskusní skupině :nevim:

Kdybych se mohla odhlásit,kdykoliv potřebuju,vůbec to neřeším :nevim: Kdyby se to stávalo výjímečně,mávnu nad tím rukou,ale u mě je to v posledním týdnu často a hodně na dlouho.Nepřihlašuju se nikde jinde,než doma..Snad se nějaký admin vyjádří,proč :pocitac: :pocitac: emimi stále padá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.10 18:06

a co napsat adminovi, aby možnost automatického odhlašování zřídil? Tzn. aby si každý mohl zadat, za jakou dobu/nikdy se má profil automaticky odhlásit?
Myslím, že programátorsky to nemožné není :nevim: :wink:

Lenka

• Citovat
  • Upravit
44357
12.1.10 18:13

Anonymní,to je dobrý nápad..Nebo přímo do profilu,jak mám např.zobrazovat profil pouze přátelům ta by tam mohla být i možnost automatického odhlášení.Prostě by si každý mohl vybrat,jestli to chce,nebo ne :palec:

Ale nevím,jestli je to technicky možné provést.Snad admini tuto diskuzi čtou a vyjádří se :nevim: Pokud se nevyjádří,určitě by stálo za to zeptat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
12.1.10 19:42

K dnešnímu výpadku:

Máme již připravené slibované rychlé vyhledávání v diskusi a vyhledávání ve skupině. Bohužel z nějakého důvodu občas toto vyhledávání najednou shodí celý server (při testování). Snažíme se nyní přijít na to čím by to mohlo být, abychom vyhledávání v diskusi a skupině mohli spustit.

K ostatním otázkám se vyjádřím ještě během večera.

Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
12.1.10 20:05

Aha, testování, mě trochu vyděsilo, že to trvalo tak dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
14.1.10 14:59
janine24 píše:
Aha, testování, mě trochu vyděsilo, že to trvalo tak dlouho :roll:

No toto nebyla součást testování, nic nemělo spadnout. Kdyby ano tak bychom to testovali v noci. Právě trvalo to dlouho, protože jsme nemohli přijít na to čím to bylo.

Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44357
22.1.10 14:39

Mě zase padá a padá emimino.Vše dlouho trvá a zase se mi nepovedlo vložit příspěvek do diskuze a odhlásit se :cert: :cert: Je to tím,že jste vložili rychlé vyhledávání v diskuzích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová