Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mě zase napadl nejdříve padající sníh pak padající dítě a pak mi došlo že to bude padající emimino
Také mi padá a když ho nejvíc potřebuji hledám info
a dlouho to trvá než najede znova ![]()
Jano: Jak píše sandrik, řešení jsou prostě dva účty na počítači. Sice ho zaheslovaný nemám, ale máme s manželem každý svůj. Je to pohodlnější. Každý máme jiné oblíbené stránky, můžeme si nastavit pamatování jmen. A když mi sem někdo přijede a chtěl by na počítač, dostane účet guest.
No a to přihlášení se na spolužáky na jiný profil je teoreticky nemožné, pokud se ten člověk nepřihlašoval z tvého počítače a nebo tam možná hraje roli IP adresa, to nevím přesně.
Já chápu, že chceš mít na emimi soukromí, ale mně třeba to stálé přihlášení vyhovuje a myslím, že nás je víc ![]()
Hlasim, ze taky pada
A nektera nova temata nejdou otevrit vubec ![]()
Pridavam se k tem, co jim trvale prihlaseni vyhovuje - zvlast ted, co jsem marod doma. Kdykoli juknu bez zdlouhaveho prihlasovani, jen refresh a jedem (kdyz to teda jede
)
Díky
Mě svým způsobem taky trvalé přihlášení vyhovuje.Když jsme doma,taky se neodhlašuju.Až když jdeme ven.Ale když přijde přítel domů nebo někdo jiný na návštěvu,odhlásím se.K vůli jedné dost citlivé diskusní skupině ![]()
Kdybych se mohla odhlásit,kdykoliv potřebuju,vůbec to neřeším
Kdyby se to stávalo výjímečně,mávnu nad tím rukou,ale u mě je to v posledním týdnu často a hodně na dlouho.Nepřihlašuju se nikde jinde,než doma..Snad se nějaký admin vyjádří,proč
emimi stále padá.
a co napsat adminovi, aby možnost automatického odhlašování zřídil? Tzn. aby si každý mohl zadat, za jakou dobu/nikdy se má profil automaticky odhlásit?
Myslím, že programátorsky to nemožné není
![]()
Lenka
Anonymní,to je dobrý nápad..Nebo přímo do profilu,jak mám např.zobrazovat profil pouze přátelům ta by tam mohla být i možnost automatického odhlášení.Prostě by si každý mohl vybrat,jestli to chce,nebo ne ![]()
Ale nevím,jestli je to technicky možné provést.Snad admini tuto diskuzi čtou a vyjádří se
Pokud se nevyjádří,určitě by stálo za to zeptat se.
K dnešnímu výpadku:
Máme již připravené slibované rychlé vyhledávání v diskusi a vyhledávání ve skupině. Bohužel z nějakého důvodu občas toto vyhledávání najednou shodí celý server (při testování). Snažíme se nyní přijít na to čím by to mohlo být, abychom vyhledávání v diskusi a skupině mohli spustit.
K ostatním otázkám se vyjádřím ještě během večera.
Radek
janine24 píše:
Aha, testování, mě trochu vyděsilo, že to trvalo tak dlouho
No toto nebyla součást testování, nic nemělo spadnout. Kdyby ano tak bychom to testovali v noci. Právě trvalo to dlouho, protože jsme nemohli přijít na to čím to bylo.
Radek
Mě zase padá a padá emimino.Vše dlouho trvá a zase se mi nepovedlo vložit příspěvek do diskuze a odhlásit se
Je to tím,že jste vložili rychlé vyhledávání v diskuzích?