Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky, řídnou mi vlasy… A to tedy pěkně hloupě. Vepředu nad čelem. Dneska se mi chtělo brecet když jsem se videla na fotce z výletu… Nemáte nějaký osvědčený recept na vlasy? A myslíte si že je možné že by vlasy mohly dorust zpět tam kde chybí?
mám to stejně, možná víc. přijde mi to jako přirozena linie vlasů
a zbytek jsou takový ty jemný vlásky.ale mam pocit,že jsem to tak před pár lety neměla. ![]()
Jinak mam vlasů dost, ale ten predek mě začíná dost desit ????
taky mam plešku
neee, ja si myslím, že to máš normalní.
ale prej není dobrý nosit hodne stažený culíky.
jo a ja mam sníženou funkci š.žlàzy.
@Anonymní píše:
Jinak mam vlasů dost, ale ten predek mě začíná dost desit ????
zajdi si na kožní.
@malá_holka píše:
taky mam pleškuneee, ja si myslím, že to máš normalní.
Jé no ale já u tebe plesku nevidím. Prijde mi ze to máš přirozené.. ne nic co by bilo do očí ![]()
Vyšetřit štítnou žlázu, Alpicort F a sněžení tekutým dusíkem + vitamíny. A taky je docela fajn šampon proti padání vlasů od Vichy.
@malá_holka píše:Jé no ale já u tebe plesku nevidím. Prijde mi ze to máš přirozené.. ne nic co by bilo do očí
taky mam pleškuneee, ja si myslím, že to máš normalní.
@Hermina.p píše:
Vyšetřit štítnou žlázu, Alpicort F a sněžení tekutým dusíkem + vitamíny. A taky je docela fajn šampon proti padání vlasů od Vichy.
Děkuji
Na ricínový olej pozor, mně po jeho aplikaci padaly docela prameny ![]()
Pokud není padání vlivem předchozí nemoci (horečky atd.), stresu, či jiné zdravotní indikace, doporučuju Floradix nebo melasu (kvůli železu), červenou řepu, dýňový olej… chvíli to ale trvá. Obecně: chce na to jít „zvnitřku“ organismu, doplnit látky, které tělu chybí - teď mě napadá,nedržíš dietu, necvičíš nadměrně? COkoliv, co se patlá na vlasy, je jen podpůrný efekt, ale primárně problém neřeší. Čínská medicína vidí příčinu ve slabých ledvinách. Zase - příčina uvnitř organismu.
Mně osobně pomohlo zaměřit se na zvýšení obsahu železa v jídle, začít jíst zase pravidelně maso- a taky problém trochu pustit z hlavy a nezkoumat se pořád
Psychika je sfixě ![]()
Tak ať máš z vlasů brzy zase jen radost!
@beta72×xx píše:
Na ricínový olej pozor, mně po jeho aplikaci padaly docela prameny
Pokud není padání vlivem předchozí nemoci (horečky atd.), stresu, či jiné zdravotní indikace, doporučuju Floradix nebo melasu (kvůli železu), červenou řepu, dýňový olej… chvíli to ale trvá. Obecně: chce na to jít „zvnitřku“ organismu, doplnit látky, které tělu chybí - teď mě napadá,nedržíš dietu, necvičíš nadměrně? COkoliv, co se patlá na vlasy, je jen podpůrný efekt, ale primárně problém neřeší. Čínská medicína vidí příčinu ve slabých ledvinách. Zase - příčina uvnitř organismu.
Mně osobně pomohlo zaměřit se na zvýšení obsahu železa v jídle, začít jíst zase pravidelně maso- a taky problém trochu pustit z hlavy a nezkoumat se pořádPsychika je sfixě
Tak ať máš z vlasů brzy zase jen radost!
No, je pravda že masa moc nepojim a tak nejak kdyz se zamyslim nad tim jidlem, mela bych upravit jídelníček a zacit jist pravidelně a hodnotneji. No
Mam dvě deti a tak nejak mi prijde ze se asi odbyvam. ![]()
Holky, řídnou mi vlasy… A to tedy pěkně hloupě. Vepředu nad čelem. Dneska se mi chtělo brecet když jsem se videla na fotce z výletu… Nemáte nějaký osvědčený recept na vlasy? A myslíte si že je možné že by vlasy mohly dorust zpět tam kde chybí?