Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, spíš si potřebuji postěžovat než si jít pro radu.Přes dva roky bydlíme v pronájmu. V tom baráku žije pouze jedna rodina, v prvnim patře babičky, ve druhém bratrové a každý má manželku a děti a ty babicky (jedna je babicka tech bratru a druha je babicka jedny manzelky jednoho z bratru
). A ve třetím bydlíme my. Od doby co tam bydlime tak jen samy problemy. Tomu domovnikovi( jeden z bratru) ze zacatku vadilo ze davame tasku s odpadky za dvere i kdyz kazdy vecer jsme to sli vynest ale zakazal nam to tam davat a dokonce zaloval majiteli. Poslechli jsme a tasku rovnou odnaseli a kdyz jsme prochazeli kolem jejich bytu tak tam meli nejmin 3 pytle s odpadky a pekne to smrdelo
potom byl zas problem s uklidem spolecnych prostor. Vzdy v nedeli co na me byl uklid jsem zametla a vytrela a poprve si ta domovnikovo manzelka vymyslela ze jsem to udelala spatne a po druhe a po treti zas ze jsem to neudelala vubec ale nebyla jsem blba a poridila si fotky a video ze jsem to opravdu udelala a az pak zklapla
a vse vygradovalo dnes k ranu asi kolem pul 4..nas malej (2,5roku) v noci spatne spal, asi se mu zdalo neco osklivyho tak zacal plakat a asi pul hodky nebyl k utiseni a to uz jsme si ho vzali k sobe do postele a v tom zvonek. Sousedka. Ze jestli pry jsme normalni ze nam tady rve takovou dobu dite atd, ze jsme deb.love, ze si z ni snad delame pr.el a ze na nas zavola policajty. No co byste si o tom mysleli vy?
otevrit ji byl pritel ale ten byl z toho tak vyjukanej ze se ani nezmohl na slovo
mam pripravenou rec az ji potkam na chodbe, nechali byste to byt nebo byste ji neco rekli? Pritom na to jak jsme mlady (me bylo 21 a priteli bude 22) tak se starame o malyho dobre a s laskou. Obcas na nej zvysim hlas nebo ho placnu pres zadek ci pres ruce. Ale milujeme ho a nikdy bysme ho nenechali takhle plakat ale opravdu jsme nevedeli co s nim, nebyl k utiseni
pritom stezovat bychom si meli spise my. Nam malej pravidelne chodi spinkat v 7 vecer a ten jejich 3 letej jeste v 10 hodin jde od tech babicek a jim kope do dveri a vzteka se kdyz dlouho neoteviraji atd a jde to hodne slyset a budi nam prcka
doufam ze pochopite anonym a omlouvam se za takovy sloh ale musela jsem se z toho vypsat
![]()
![]()
Tak jediné se přestěhovat, pokud to nejde vydržet. Společné bydlení vždy přináší problémy.
Ja bych ji neco řekla. Se znám
ale souhlasím s @Russet koukejte po jiném bydlení. Špatní sousedi to je mor
Stěžovala bych si majiteli bytu. Jinak já měla desnou sousedku a po dobrém to nešlo. Nakonec mi ruply nervy, servala jsem ji a poslala ji do prd… Od té doby s ní nikdy nebyl problém a i me slušně zdravila. Někdo si proste honi ego a jak zarvete, boji se jak… Nenechte je na vas rvat a ozvěte se.
Ano uz hledame, taky kvuli tomu ze platime sileny doplatky za plyn nebot mame kotel tak bychom chteli do panelaku. Ale prijde mi ze to je vsude
kdyz jsme pred dvema a pul roky bydleli v jednom cinzaku tak vedle nas bydleli taky takovy. Slo o to ze jsme s mimcem chodili hodne ven a pritel do prace a nebyli jsme moc doma a tak jsem domaci povinnosti delala po vecerech a prala jsem treba v 7 hodin a pravidelne na nas zvonil soused zda si z nej nedelame srandu ze rano vstava do prace a ze jdeme tak pozde prat ale opravdu bylo pouze 7 vecer ![]()
@Anonymní píše:
Ano uz hledame, taky kvuli tomu ze platime sileny doplatky za plyn nebot mame kotel tak bychom chteli do panelaku. Ale prijde mi ze to je vsudekdyz jsme pred dvema a pul roky bydleli v jednom cinzaku tak vedle nas bydleli taky takovy. Slo o to ze jsme s mimcem chodili hodne ven a pritel do prace a nebyli jsme moc doma a tak jsem domaci povinnosti delala po vecerech a prala jsem treba v 7 hodin a pravidelne na nas zvonil soused zda si z nej nedelame srandu ze rano vstava do prace a ze jdeme tak pozde prat ale opravdu bylo pouze 7 vecer
Tak nejhorší je srážka s blbcem.
Není to všude stejné. Bydlíme v paneláku a je tu dvacet bytů. Máme dva malé kluky a někdy je tu dobrý rambajs. Nestěžoval si nikdo nikdy. A to tu bydlí poměrně dost důchodců.
Když někoho potkáme na chodbě, tak se zdravíme. Pohodička.
Tak do třetice to už určitě klapne a vy najdete klidné bydlení.
Máme to jako Tininas.. Máme dva kluky, bydlíme v králíkárně (panelák) a nikdo si nikdy nestěžoval, ačkoliv chlapci občas dělají dobrý buket
Kolikrát si říkám, kdy už na nás někdo vlítne a ono nic. Zlatí sousedé! Možná bych měla upéct bábovku za trpělivost
ale zas jako si myslím, že to není tak strašné.. Jde o lidi. Rozumní lidé pochopí děti, když v mládí také děti měli… jiným to prostě nevysvětlíš.. Hledejte radši jinde a nenechte se rozhádat ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, spíš si potřebuji postěžovat než si jít pro radu.Přes dva roky bydlíme v pronájmu. V tom baráku žije pouze jedna rodina, v prvnim patře babičky, ve druhém bratrové a každý má manželku a děti a ty babicky (jedna je babicka tech bratru a druha je babicka jedny manzelky jednoho z bratru
). A ve třetím bydlíme my. Od doby co tam bydlime tak jen samy problemy. Tomu domovnikovi( jeden z bratru) ze zacatku vadilo ze davame tasku s odpadky za dvere i kdyz kazdy vecer jsme to sli vynest ale zakazal nam to tam davat a dokonce zaloval majiteli. Poslechli jsme a tasku rovnou odnaseli a kdyz jsme prochazeli kolem jejich bytu tak tam meli nejmin 3 pytle s odpadky a pekne to smrdelo
potom byl zas problem s uklidem spolecnych prostor. Vzdy v nedeli co na me byl uklid jsem zametla a vytrela a poprve si ta domovnikovo manzelka vymyslela ze jsem to udelala spatne a po druhe a po treti zas ze jsem to neudelala vubec ale nebyla jsem blba a poridila si fotky a video ze jsem to opravdu udelala a az pak zklapla
a vse vygradovalo dnes k ranu asi kolem pul 4..nas malej (2,5roku) v noci spatne spal, asi se mu zdalo neco osklivyho tak zacal plakat a asi pul hodky nebyl k utiseni a to uz jsme si ho vzali k sobe do postele a v tom zvonek. Sousedka. Ze jestli pry jsme normalni ze nam tady rve takovou dobu dite atd, ze jsme deb.love, ze si z ni snad delame pr.el a ze na nas zavola policajty. No co byste si o tom mysleli vy?
otevrit ji byl pritel ale ten byl z toho tak vyjukanej ze se ani nezmohl na slovo
mam pripravenou rec az ji potkam na chodbe, nechali byste to byt nebo byste ji neco rekli? Pritom na to jak jsme mlady (me bylo 21 a priteli bude 22) tak se starame o malyho dobre a s laskou. Obcas na nej zvysim hlas nebo ho placnu pres zadek ci pres ruce. Ale milujeme ho a nikdy bysme ho nenechali takhle plakat ale opravdu jsme nevedeli co s nim, nebyl k utiseni
pritom stezovat bychom si meli spise my. Nam malej pravidelne chodi spinkat v 7 vecer a ten jejich 3 letej jeste v 10 hodin jde od tech babicek a jim kope do dveri a vzteka se kdyz dlouho neoteviraji atd a jde to hodne slyset a budi nam prcka
doufam ze pochopite anonym a omlouvam se za takovy sloh ale musela jsem se z toho vypsat
![]()
![]()
Být bych to nenechala,za chvilku vás budou otravovat i s prdem.nenechte si to líbit,máte stejný práva jako oni. ![]()
A ty byty jsou jejich,nebo jsou to nájemníci?
Pokud jsou jejich tak bych se urychleně stěhovala,nemá to řešení.....
Pokud v nájmu,vše si dokumentovat a nahlásit majiteli ![]()
Hele a nechtějí se vás schválně zbavit? Třeba by ten byt chtěli pro někoho dalšího z rodiny… Osobně bych hledala jinde… Jinak jak už tu někdo psal, někdy je potřeba si pořádně dupnout… Na mě pořád chodila sousedka jak dupeme a rusime ji. Jednou mi ruply nervi a sjela sem ji na 2 doby, a je klid. Teď mám dceru která vida za 2 kluky, občas peknej bordel a sousedka když ji vidí tak se rozplývá a jediné slůvko proti nám neřekne ![]()
tak my jsme v paneláku kde je víc jak 50 bytů a kdyby dal každý pytel s odpadky za svoje dveře asi bysme chcípli všichni. Takže máme ve stanovách zákaz. Pár blbounů to dělá, ale jen občas. Dá se to přežít. Slušných je naštěstí většina. Vzhledem k množství lidí má každou chvilku někdo oslavu nebo divočejší párty, teď v létě jsou všude otevřené balkóny a okna a všichni jsme takřka přímými účastníky všech těch večírků a já jsem ještě nezažila, že by to někdo řešil u něčí dveří. Komu to vadí zavře si okna a může chrápat v tichu. To je prostě úděl bydlení v paneláku. stejně tak spousta lidí kouří na balkonech a nikdo na ně nepořvává a spousta psů štěká a taky to přežijeme…kdo nemá žádný život, ten asi chodí bonzovat a řešit takové hovadiny jako vaši sousedi. A kdyby mi někdo zvonil, že peru v 7 večer, tak bych mu s úsměvem řekla ať jde na dlouhou večerní procházku, protože mám nachystanou ještě druhou várku. ![]()
My mame taky desnou sousedku, co na nas chodila zvonit a stekat kvuli kazdymu prdu. A to jsme myslim hodne ohleduplna a klidna rodina. Stacilo, ze treba spadnul uschly kvitek z naseho balkonu na jejich. A to ani trochu neprehanim. Stezovali jsme si u majitele bytu, ten ji sjezdil na tri doby, ze se bude chovat k lidem v baraku tolerantne nebo poleti a od ty doby je klidek
Chodi kolem nas jak mura a ani nepozdravi, kdyz nas potka, ale co, at si trhne. Meli jsme si stezovat daleko driv. Desni sousedi jsou fakt nestesti ![]()
Vsem dekuju za reakce
bohuzel ty byty ve kterych bydli oni jsou jejich ale kde bydlime my tak to je majitele ktery s nimi nema nic spolecneho. Podle me se nas chteji zbavit jak uz tady nekdo psal. Protoze jim kazime rodinnou ,,partu,,. Problem je ze bydlime v malym meste a kdyz se objevi na mestskych strankach byt tak je do druhyho dne pryc ![]()
@kontramatka píše:
tak my jsme v paneláku kde je víc jak 50 bytů a kdyby dal každý pytel s odpadky za svoje dveře asi bysme chcípli všichni. Takže máme ve stanovách zákaz. Pár blbounů to dělá, ale jen občas. Dá se to přežít. Slušných je naštěstí většina. Vzhledem k množství lidí má každou chvilku někdo oslavu nebo divočejší párty, teď v létě jsou všude otevřené balkóny a okna a všichni jsme takřka přímými účastníky všech těch večírků a já jsem ještě nezažila, že by to někdo řešil u něčí dveří. Komu to vadí zavře si okna a může chrápat v tichu. To je prostě úděl bydlení v paneláku. stejně tak spousta lidí kouří na balkonech a nikdo na ně nepořvává a spousta psů štěká a taky to přežijeme…kdo nemá žádný život, ten asi chodí bonzovat a řešit takové hovadiny jako vaši sousedi. A kdyby mi někdo zvonil, že peru v 7 večer, tak bych mu s úsměvem řekla ať jde na dlouhou večerní procházku, protože mám nachystanou ještě druhou várku.
Moc dekuji ra reakci a ta posledni veta me opravdu rozesmala
skoda ze me to nenapadlo ![]()
Ahoj, spíš si potřebuji postěžovat než si jít pro radu.
Přes dva roky bydlíme v pronájmu. V tom baráku žije pouze jedna rodina, v prvnim patře babičky, ve druhém bratrové a každý má manželku a děti a ty babicky (jedna je babicka tech bratru a druha je babicka jedny manzelky jednoho z bratru