Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Úmyslná šikana. Zažívali jsme si něco podobného se sousedkou pod námi, s tím že byt je teda náš. Bekl můj, bekla jsem já a je klid. Ale je to úplně jasné, že Vás chtějí vystrnadit. Kor mladá rodinka. Hledejte něco jiného, za ty nervy to nestojí.
Ozvala bych se rázně a asi bych si i stěžovala majiteli na jejich chování. Pokud vás chtějí vystrnadit, tak si asi budou stěžovat i oni, tak abyste nepřišlo o bydlení a majitel měl echo i od vás ![]()
A hledala bych jinde, s takovými burany bych nechtěla bojovat.
„Pritom na to jak jsme mlady (me bylo 21 a priteli bude 22) tak se starame o malyho dobre a s laskou.“
![]()
Hele kdyz si nekdo stezuje na brecici dite, tak ti to nema stat vubec za komentar, ma v hlave vypatlano...... idealni by bylo, kdyby sis s ni pratelsky promluvila a bez jedovatosti ji to vysvetlila (vcera jsme zazili strasny stres, bala jsem se, ze malemu neco je, nedokazala jsem ho utisit ......), ale chapu, ze ses tak vytocena, ze to asi bez ironie nezvladnes. I me se v hlave vynoruje sama od sebe spousta hnusnych komentaru, jako "priste to dite udusim polstarem, abyste se vyspala…, nebo "dekuji za laskavou radu a prijimam vasi nabidku pomoci, priste vas vzbudim, abyste mi predvedla, jak se uklidnuje dite s nocnim besem""
Snad ti tahle diskuse ulevi.