Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To že to byl 1 ks víš odkud? Délku trestu nevím, ale pochybuju, že to byl jen 1 kus.
Dostala jsem od policie protokol o domovní prohlídce, že vyrobil jeden kus na mé tiskárně v době co jsem nebyla doma
Padělání nikdy není podmínka. Je úplně jedno, kolik bankovek udělal nebo neudělal…Sazbu ale teď nwm ![]()
Sazbu mi policista říkal 3-8 let.Co tu byl. Už je to 3 měsíce a nic se neděje
@Anonymní píše:
Tak sazbu víš. Pokud má rest poprvé, dostane spodní hranici, pokud víckrát, jde na dýl. Podmínka v tomto případě nee..
@Anonymní píše:
Ještě dodatek, ve vazbě může být klidně půl roku, než dojde na soud, ono to trvá…
Ve vazbě byl necelé 3 dny po domovní prohlídce mě ho tu nechali.Od té doby žádné výslechy nic
![]()
Pokud nebyl nikdy trestany, dostane nizsi hranici s podminkou, takze sedet by jit nemel. I kdyz je to vaznejsi trestny cin, nezavira se hned napoprve. Aspon tedy nikoho takoveho neznam, kdo by za to sel hned natvrdo sedet. Kdyz ma cisty rejstrik. Pokud by to ale mel opakovane, tak by nebylo co resit.
@Anonymní píše:
Ve vazbě byl necelé 3 dny po domovní prohlídce mě ho tu nechali.Od té doby žádné výslechy nic![]()
![]()
Koho Ti tam nechali? Toho přítele, se kterým už nejsi?
Osobně si taky myslím, že za padělání peněz podmínku ne e.. Je zvláštní, že Ti ho nechali doma ![]()
A ještě by mě zajímalo co máš za tiskárnu
. Že si mohl někdo myslet, že z běžné domácí tiskárny vytiskne něco co bude vypadat jako origoš
.
@Anonymní píše:
Pokud nebyl nikdy trestany, dostane nizsi hranici s podminkou, takze sedet by jit nemel. I kdyz je to vaznejsi trestny cin, nezavira se hned napoprve. Aspon tedy nikoho takoveho neznam, kdo by za to sel hned natvrdo sedet. Kdyz ma cisty rejstrik. Pokud by to ale mel opakovane, tak by nebylo co resit.
Za padělání neexistuje podmínka. Půjde natvrdo, je jen otázka na jak dlouho. Čekání na soud může trvat půl roku, rok… to nikdo neřekne, kdy se na něj dostane..
Tiskárnu jsem měla Canon Pixma MP495.Ano po domovní prohlídce mi řekli at´si ho tu nechám, aby byl pod kontrolou.Udal jí prý do oběhu a nastkl údajně na mé tiskárně. Byla z běžného kancelářského papíru slepená lepidlem.
Padělání a pozměňovaní je docelá vážný TČ. A sazba je vysoká.
Letos v létě mi zmizel přítel nebyl nikde k nalezení volala jsem na policii a bylo mi řečeno, že byl umístěn do cely předběžného zadržení více mi neřeknou. Abycch to zkrátila o 2 dny déle mi do bytu vtrhla kriminálka a dala příkaz k domovní prohlídce. Přítel udajně letos padělal 1ks 1000kč. Chci se zeptat jak dlouho trvá odsouzení. Nebo zda může dostat podmínku. Udělal,,klukovinu,, a to mu je 40.Nežijeme spolu už 2,5 roku ale zajímá mě trest a jak případně vysvětlit dětem kam tatínek zmizel.Jsou zvyklé ho vídat obden.