Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, letěla bych. Jen jdi do lékárny a kup si Blokurimu a Lichořeřišnici. Lepší je v kapkách. Ale to není úplně komfortní kapat na dovolené. Zkus koupit v tabletách. Ale moc v lékárnách nebývá v tabletách. No a dle lékárníka nebo navodu používej.
Může se s Furolinem na slunce. Já po něm měla jednou vyrazku. Tak ho už nedostávám, proto se ptám, jestli je u Furolinu nějaké omezení.
A pro jistotu bych si nechala ještě napsat jiná ATB. Jiný druh. Joooo a v lékárně si pro jistotu ještě kup něco na mykozu a kup si probiotika.
Zajisté tu klasiku, jako hodně pít vodu a nepit džusy, chodit hodně čůrat, nebýt v mokrých plavkách atd. To určitě víš.
Jen to raději píši.
Hezkou dovolenou.
Jeee teď čtu, že máš nějaký Furol a ne Furolin
Se omlouvám, že jsem to spletla. ![]()
Ber k tomu něco s d-manosou, třeba právě biokurimu a hlídej si pití a hodně čůrej.
Ale je celkem jedno jestli se se zánětem močových cest válíš doma nebo jinde. Normálně na to člověk nedostává nemocenskou, že.
Respektive koupej se v moři. Slaná voda dělá dobře, bazén může přidat nežádoucí další mikorby) a neseď v mokrých plavkách, v mezičase mezi koupáním na sebe natáhni nějakou plážovou sukni a plavky nech proschnout.
Ta antibiotika co máš by neměla být fotosenzitivní, ale teda spíš bych seděla pod slunečníkem, než se vyloženě opalovala.
A vezmi sebou hylak a užívej ho - zejména pokud jedete do zemí mimo EU, s atb by případný cestovatelský průjem mohl být divočejší než obvkle.
Respektive pokud by se ti k tomu přidala horečka, tak zalez do postele.
Holky díky moc, budu prolejvat, manosu už beru, čaj Uro piju a snad už se to bude jen lepsit (ty léky preci jen musí taky trochu zabrat ) asi bych chtěla za dva dny moc velké zázraky ….byla jsem rozhodla to už cele odpiskat, ale daly jste mi naději, ze by to mohlo jít 😅
Holky, ja fakt nevim co mám dělat
dneska máme odletat do Řecka, včera me začalo pálit po curani (obvykle to znám jako pálení primo po curani, tentokťrat to pali pořad, spis takový diskomfort)…druhy den už beru furolin, co mi předepsal doktor, ale nijak se to nelepší /nehorsi …a nevim co teď, letět nebo zůstat doma (dovolená má byt spis valeci ale i nějaký ten výlet )