Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, stáhla jsem si bohužel podvodnou aplikaci, která po mě chtěla přihlášení na instagram.
Od té doby se mi na instagramu nenačitá hlavní stránka, nevidím své ani sledující ostatních. Nemohu si upravit profil.
Již jsem si i změnila heslo. Zkusila instagramem znovu nainstalovat ale stále problém přetrvává.
Nevíte co s tím? Už je to půl dne a stále nic
@Kateřina2091 píše:
Dobrý den, stáhla jsem si bohužel podvodnou aplikaci, která po mě chtěla přihlášení na instagram.
Od té doby se mi na instagramu nenačitá hlavní stránka, nevidím své ani sledující ostatních. Nemohu si upravit profil.
Již jsem si i změnila heslo. Zkusila instagramem znovu nainstalovat ale stále problém přetrvává.
No to je strasny
ja ho nemam vubec a je mi krasne..
@lilith1 tak to vám přeji ale na můj dotaz se to nijak neváže.
Zkus se naucit žít bez něj. Já ho nemám
, je mi dobře. Tolik času navíc ![]()
Když slyším o 15 let mladší kolegyně, jak řeší jen Instagram, je mi z toho až smutno. Toho sleduji na instagramu, ten si mě záda nevis, kdo to je? Většinou drbou… skatredy fotky těch, co sleduji, tak o čem to je…
Dokonce mi jednou kolegyně řekla, že nechápe, jak můžu jít do práce, když nemam plně nabitý mobil. Říkám ji, no právě teď mam 25%a ona v šoku, že když nemá ráno 100% je celá nesvá
kolikrát čeká doma na 100%nez vyjde. Je jí 20 let ![]()
@Dara90 není to tragédie jen bych chtěla problém vyřešit. To že aplikaci nepoužíváte vy neznamená že je to něco špatného
@Mallorka dívejte já se neptala na nějak vaše rady jak si zrušit instagram. To že ho nepoužíváte vy neznamená že nebudou ani ostatní.
Jen chci problém vyřešit nic víc.
Nějaké rýpavé komentáře že vy ho nemáte jsou mi celkem k ničemu
@Kateřina2091 a když se zkusíš přihlásit přes PC nebo na mobilu přes web, tak to dělá taky?
@Cenarius ano, všude stejný problém. Akorát že když se přihlásím přes web tak mi to aspoň ukazuje tu hlavní stránku.
@Kateřina2091 píše:
Kdyz uz jsme v te plodne diskuzi, muze mi nekdo vysvetlit jak se to lisi od Fb? Nebo to si lide porizuji misto neho?
@lilith1 píše:
muze mi nekdo vysvetlit jak se to lisi od Fb? Nebo to si lide porizuji misto neho?
Je tam míň boomers (proto to Zuck koupil, potřeboval trochu omladit základnu), víc zaměřený na estetiku a méně interaktivní.
V posledním roce začíná IG silně připomínat tiktok.
Příspěvek upraven 03.08.22 v 14:43
Mně funguje.
Problém je teda jen u tebe. Takže aktualizace, reinstalace, restart.
@Tomie to mi došlo že problém je u mě 🤣
A proto se ptám co s tím. Všechno jsem už zkusila jak jsem již psala…
Jestli je zablešený telefon, tak ho rovnou vyhoď. A na IG si holt založ nový účet.