Nejede mi instagram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.8.22 15:03

@Zumpa s telefonem nic není. Pouze s aplikací. A chci se právě vyhnout založení nového účtu proto píšu o rady sem.
Zřejmě se nic nedozvím tak se obrátím na nějakou užitečnější diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
3.8.22 15:10
@lilith1 píše:
Kdyz uz jsme v te plodne diskuzi, muze mi nekdo vysvetlit jak se to lisi od Fb? Nebo to si lide porizuji misto neho?

Nemam Fb, Instagram mam. Mam tam jen asi 9 fotek, protoze mne nebavi sdilet muj zivot (a nekteri znami se mi divi, ze prece ty fotky, co jim obcas poslu, jsou super… ne, dekuji). Ale sleduji napriklad nektera svetova muzea, vyrobu keramiky, svetove cukrare, urbex fotky. Celebritu ani jednu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.8.22 15:50

@Kateřina2091 zálohovat všechny fotky dát telefon do továrního nastavení, pak si vše instalovat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61101
3.8.22 15:52
@Birdonawire píše:
Nemam Fb, Instagram mam. Mam tam jen asi 9 fotek, protoze mne nebavi sdilet muj zivot (a nekteri znami se mi divi, ze prece ty fotky, co jim obcas poslu, jsou super… ne, dekuji). Ale sleduji napriklad nektera svetova muzea, vyrobu keramiky, svetove cukrare, urbex fotky. Celebritu ani jednu. :lol:

Ja taky fb nemam, instagram mam založený, fotku tam nemám ani jednu, ale zas tam sleduju hodně sportuvcu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová