Pálení jazyka při jídle 29.tt

10154
9.8.14 19:51

pálení jazyka

Ahoj, opět si sem jdu pro radu…
Jsem teď v 29tt. Poslední dobou mě pálí při jídle jazyk, a to nemusí se jednat o jídlo teplé.. ale třeba kyselé, sladké, či slané.. včera jsem si dala rajčatový salát a po 3 soustech bylo peklo :roll:
Mám ho i popraskaný, praskají mi koutky..
Alerigii na potraviny nemám.. za prvního těhotenství jsem tohle neznala…
To, že mám pachuť v ústech, to už neřeším, ale tohle je děs.. nemůžu skoro nic jíst, aby mě to nepálilo…
Nemůže mi třeba něco ve stravě chybět?
Popřípadě co na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2919
9.8.14 20:03

Ahoj, měla jsem to stejně, porodem skončilo. Ovoce, zeleninu jsem už ke konci nemohla vůbec. Popraskanej úplně do živýho, fuj, když si na to vzpomenu. První těhotenství taky nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
9.8.14 20:04

@xsaleen a není to palení žáhy? zkuste sklenici studeného mléka a to usrkávat po doušcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10154
9.8.14 20:13

@mihe děkuju, no to mě moc nepotěšilo… při prvním jsem skoro nejedla ani ovoce ani zeleninu, nechutnalo mi to.. ted bych to jedla ale to pálení je děs.. nemůžu se napít ani minerálky, jogurty :roll:
já tak ráda rajčata, broskve.. jako dám si to, ale pak nadávám, jak jsem hloupá..

@krakatice nn žáha to není, s ní problém nemám, jazyk pálí na začátku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
9.8.14 20:15

Jen dotaz máš i povlak bílý na jazyku? nemůže jít o kvasinky? u toho to pálí a zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.8.14 20:16

@xsaleen beres vitaminy? Ted u druheho jsem mela porad afty + koutky, tak jsem zacala zobat vitaminy a o 100% lepsi.

• Citovat
  • Upravit
10154
9.8.14 20:20

@ajka a Domi povlak právě nemám :think: a co na ně? klidně bych něco zkusila..ale zuby čistím několikrát denně
@Billi neberu nic, jen železo a listovku.. spíš se snažím jíst ovoce a zeleninu.. máme domácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
9.8.14 20:24

Teď jsem tohle řešila na ORL, nejsem teda těhotná, ale udajně tyto problemy značí nedostatek vit. B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21932
9.8.14 20:24

Kup si Panthenol cucaci tablety od Jenapharm(nebo jak se to pise),ten pomaha pri tehlech ustnich problemech, myslim, ze by ho tehotne mohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
9.8.14 20:26

Jo a na obnoveni mikroflory v ustech je BACTORAL, nevim teda zda to můžou i těhotné, mrkni na net na příb. leták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10154
9.8.14 20:29

@ousk1 no je pravda, že jogurtům moc nedám.. sice na ně chuť mám, ale to bych se zjevila a ta pachut to už je moc..
díky poptám se na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
9.8.14 20:34

Nejsem si jistá, ale Béčko je tuším spíš v masu, luštěninách, droždí, ořechách, vejcích, v mléčných výrobcích je ale B12, aspoň myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
9.8.14 21:24

Mě zachránil fakt až porod, B jsem dostávala injekčně a nic. Cucala jsem i nějaký antibakteriální tablety efekt ten, že to dráždily i ty tablety.

A přesně jak píšeš, hrozná chuť třeba na zeleninový salát a pak jsem trpěla a nadávala si, jestli mi to za to stálo :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí