Paličkování - najde se někdo na pokec?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7967
31.8.16 08:54
@Aspera píše:
Holky, krásné výrobky, já nyní pouze přehazuju herduly z místa na místo na paličkování není čas.

No já to tak měla taky docela dlouho, ale letos jsem si řekla, že to tak nejde a musím se tomu trochu věnovat.. vím, že ne vždy to půjde, ale musím co nejvíc dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
31.8.16 20:46

To jsme na tom s tím tužení/netužení stejně :lol: proto se snažím používat „pevné“ vzory… ony ty hvězdičky tedy pevné nejsou, ale ty ostatní spoje jsou vratné spojky (plátno, špendlík, plátno), tak doufám, že se to udrží i nenatužené a v krajích dávám řetízky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
13.9.16 09:32

Ahoj holky :-)

v sobotu jsem byla na celodenním paličkování a tady je výsledek mojí práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
13.9.16 15:42

Krásné. Já jsem ve fázi, že jsem našla herdule a možná tuším, kde jsou paličky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.9.16 08:11
@sylviasek píše:
Ahoj holky :-)v sobotu jsem byla na celodenním paličkování a tady je výsledek mojí práce :-)

Pokud si tužila perchlorem s polystyrenem, tak se pokus štětečkem s čistým perchlorem vytupovat na etapy - vždycky jen malý kousek, aby se nenamočil moc velký kus - ta zalepená okénka, bude to vypadat mnohem lépe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
19.9.16 12:32
@Medlyn píše:
Pokud si tužila perchlorem s polystyrenem, tak se pokus štětečkem s čistým perchlorem vytupovat na etapy - vždycky jen malý kousek, aby se nenamočil moc velký kus - ta zalepená okénka, bude to vypadat mnohem lépe :mavam:

jojo, budu to dělat.. jen jsem se ještě nedostala domů rozumně, abych se do toho mohla pustit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.18 16:53

Také paličkuji a ráda si pokecám.

Dobrý den, jsem :) krajkářka a chci se podělit o zkušenosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.18 23:58

Trochu to tu usnulo, ale paličkuje se dál.
Pokud to nemáš daleko do Prahy, jsou za tři týdny trhy na náměstí Curieových v základní škole. 9.-10.11.2018
:mavam:

edit adminem - smazán email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
5.12.18 15:18

zdravím děvčata :-)

Prahu jsem nezvládla, ale byla jsem ve Valašským Meziříčí :) zase jsem se pokochala a dokonale zrelaxovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.1.19 22:39

Ahoj,moc vás zdravím.Já paličkování přímo miluju a věnuji se tomu hodně.Je to krásná práce!Akorát,že žiji na Frýdlantsku a tady vůbec nikdo nepaličkuje,takže si o tom nemám s kým popovídat a někdy to docela chybí.Taková ta spřízněná paličkářská duše.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.12.20 17:55

Paličkujeme???

Zdravím vás děvčata. Co letošní rok? Jak jste na tom s paličkováním? Minulý rok stál za houbeles a letošní taky. Dala jsem herduli spát. Snad mi dají karpální tunely pokoj a zase si to „hodím“.
Přeji všem rukodělkám zdravé šikovné ruce, nebolavá záda a pohodový nový rok 2021. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat