Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Může se špatně prokrvovat mozek. Ale chtělo by to neurologické vyšetření. Tam poradí více.
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji poradit, problém s pamětí, roztržitosti, nesoustředěnost, ikdyz něco čtu nedokážu se na to soustředit, porucha vnímání co to může být
Prvně bych v tom nehledala nic hrozného. Může to být i stresem. Já před závěrečnou zkouškou chtěla umět vše, ale do hlavy mi to moc nešlo(i když jsem zkoušku nakonec udělala). Doporučuji prvně zkusit jen nějaký doplněk stravy, který koupíte v lékárně. A tam vám i doporučí něco na soustředění a paměť. Pokud by ani to po nějaké době nezabralo, tak bych to řešila s odborníkem.
Taky něco takového zázračného potřebuju!
Mám stejný problém. Ale je fakt, že se pořád snažím stíhat hromadu věcí najednou a myslím na všechno možné, potom nejsem schopná se zastavit a vnímat.
co jsem četla tak trochu může pomoct ženšen, ginko.
@HedusH12 píše:
@Prostě Vodnář tam jsem už byla
Tak pokud byl vyloučen neurologický problém, tak bych zkusil kurkumínový čaj a na noc zase meduňkový čaj. Na „doplňky“ stravy je vždycky čas.
@Gina jjj já taky děti, barák, pes, oběd, všechno možný, pak na mě někdo promluvila já za chvilku" ty jsi něco říkal? Dít jsem tě neslyšela"🤣 😊 😊 😊 😊 😊
Ahoj potřebuji poradit, problém s pamětí, roztržitosti, nesoustředěnost, ikdyz něco čtu nedokážu se na to soustředit, porucha vnímání co to může být