Přítelkyně a hra "Nikdy jsem"

Anonymní
15.5.22 01:02

přítelkyně

Ahoj, s přítelkyní jsme vcera hráli doma nikdy jsem. Padla otazka, jestli jsem nekdy onanoval nad nejakou z mych kamaradek. Napil jsem se, a přítelkyně se semnou ted nebavi, a dela hrozne scény.

ja rikal ze je to normalni, pritelkyne a jeji kamaradky kterym psala rikaji ze ne. kdo ma tady pravdu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2218
15.5.22 01:04

Normální je tyhle hry „na pravdu“ se svými partnery prostě nehrát. Nikdy. :mrgreen: Co vás to napadlo, proboha? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.22 01:05

@Tofifea ted jak na to koukam tak to fakt dobrej napad nebyl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2218
15.5.22 01:08
@Anonymní píše:
@Tofifea ted jak na to koukam tak to fakt dobrej napad nebyl :mrgreen:

Tak pro příště už to víte. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
15.5.22 02:59
@Anonymní píše:
Ahoj, s přítelkyní jsme vcera hráli doma nikdy jsem. Padla otazka, jestli jsem nekdy onanoval nad nejakou z mych kamaradek. Napil jsem se, a přítelkyně se semnou ted nebavi, a dela hrozne scény.ja rikal ze je to normalni, pritelkyne a jeji kamaradky kterym psala rikaji ze ne. kdo ma tady pravdu?

Plzák říkal zatloukat, zatloukat, zatloukat…v tomto případě to platí dvojnásob…
Jinak asi záleži jestli jsi nad ní onanoval během vztahu s přítelkyní nebo když jsi byl sám…druhá varianta je polehčující okolnost ;)

Víš, co v angličtině znamená white lies? Je to něco jako lež z milosti, ty jsou společensky tolerovatelné. Příště trochu přemýšlej, co by jí mohlo vadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
15.5.22 06:21

Utíkej. Proboha živýho utíkej co ti nohy stačí. Pokud chce hrát hry na pravdu, a pak tu pravdu není schopná unést, takže ti dělá scény a ještě o tvém provinění nechává rozhodovat konsorcium kamarádek, tak to není holka pro život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12589
15.5.22 07:11
@Anonymní píše:
Ahoj, s přítelkyní jsme vcera hráli doma nikdy jsem. Padla otazka, jestli jsem nekdy onanoval nad nejakou z mych kamaradek. Napil jsem se, a přítelkyně se semnou ted nebavi, a dela hrozne scény.ja rikal ze je to normalni, pritelkyne a jeji kamaradky kterym psala rikaji ze ne. kdo ma tady pravdu?

Proc hrajete tak p.ome hry a to tva partnerka to hned slepici kamoskam? Desna doba nyni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
15.5.22 07:17
@fera21 píše:
Utíkej. Proboha živýho utíkej co ti nohy stačí. Pokud chce hrát hry na pravdu, a pak tu pravdu není schopná unést, takže ti dělá scény a ještě o tvém provinění nechává rozhodovat konsorcium kamarádek, tak to není holka pro život.

:potlesk: Přesně mě napadlo totéž: nedospělá!
Tohle mě vždycky bavilo, když lidi bojují za to znát pravdu, kterou nejsou schopni přijmout. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.5.22 07:25

Jestli to chceš trochu vyžehlit, tak místo postoje „co blbneš, je to normální“ zaujmi něco jako „nic za tím nehledej, byl jsem sám a při onanii ta fantazie jela na plné obrátky, ve zkustečnosti bych tu holku nemohl vystát“. Jinak mi taky nepřijde dobrý nápad hrát hry na pravdu, nebo občas zalhat, protože některé pravdy mohou druhého zranit. I když ženy někdy mají nutkání se ptát a potom litují, když odpověď není taková, jakou vyžadují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
15.5.22 08:10

Chtít vědět pravdu, a pak se kvůli tomu urazit, to je teda slípka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
15.5.22 09:00

Podle názvu jsem čekala diskuzi na téma, že je přítelkyně tak nedostupná a vzácná, až se zdá, že vůbec neexistuje a ono je to jinak. :mrgreen:

Zakladateli, Tvoje aktivita před kamarádkami mi opravdu nepřipadá normální. Ale je fakt, že mě by vůbec nenapadlo se na takovou věc ptát. Kdo nic neví, je rozhodně šťastnější.

Ty se nauč, kdy máš být zticha, protože některé pravdy jsou opravdu zbytečné, jak říká jedna moje kamarádka.

Tvoje přítulka se s tím bude muset naučit žít. Protože kdo se moc ptá, moc se dozví. A pak se s tím musí sám popasovat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
15.5.22 09:08

Pochopila jsem to tak, že jsi oznamoval nad reálné přítomnou dívkou, ne, že sis ji u toho jen představoval. V tom druhém případě fakt nevidím problém, fantazie je fantazie. A vlastně ani v prvním případě to neshledávám závadným, protože předpokládám, že dotyčná by s něčím takovým souhlasila a podstoupila to dobrovolně :). Hry na pravdu jsou zrádné a v 99 % případů se zvrtnou a na povrch vyplave něco hodně osobního či zraňujícího. Pokud s tím má přítelkyně problém, neměla se ptát… Chápu, že jí to může přijít zvláštní, má to nastavené jinak, ale nechápu, proč to rozebírá s kamarádkami. Předpokládám, že hru jste hráli sami dva, výstupy by měly zůstat důvěrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
15.5.22 09:23

Doufám, zakladateli, že jsi tím pádem pokračoval otázkou - byl Milan v posteli lepší než já? Myslíš si, že mám dost velký pen. s? S kolika muži jsi spala? Opravdu máš ráda mojí matku? Atd..
Aby ses pak mohl taky urazit a začít to řešit s kamarády

• Citovat
  • Upravit
7858
15.5.22 10:03

Jak se to hraje? Jsem fakt jediná trubka, co to nezná? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5128
15.5.22 10:20

Kamarad taky rad, ze? :mrgreen:
Pokud jsi byl nezadany, tak nevidim problem. Pochopila jsem to tedy tak, ze kamaradka u toho pritomna nebyla. I kdyby byla, pokud jste byli oba nezadani, vase vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová