Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vulpes hraje se většinou ve více lidech. Někdo řekne „nikdy jsem…“ a přidá nějakou činnost atd. Například: „nikdy jsem se neopil do němoty“. A ti z hrajících (včetně zadávajícího), kteří se někdy v životě opili do němoty, se musí napít (alkoholu).
Patrně zde při hře padla otázka „nikdy jsem nehonil nad kamarádkou mý holky“. Ti, co si honili nad kamarádkama svý holky (myšleno nad fotkou, případně, že na ni mysleli) se napili. A mezi těma, kdo se napil, byl i tady zakladatel.
No a přítelkyně je naštvaná, protože to nečekala.
Jinak mi nepřijde normální honit si nad fotkama lidí, který znám osobně (např. ty kamarádky od přítelkyně).
Ale taky mi nepřijde normální se kvůli tomu urážet a nebavit se. Vy asi budete hodně mladí, co?
@KimL ale on to delal nad nejakou svou kamaradkou, ne nad kamaradkou pritelkyne… takze nejspis kdyz byl sam bez pritelkyne. Kdyby to delal nad fotkou kamaradky pritelkyne, to by byl dost padny duvod k nastvani
Kolik je vám let, -náct? To byla ale hloupá hra, co? Poučení pro příště! ![]()
@hani28 píše:
@KimL ale on to delal nad nejakou svou kamaradkou, ne nad kamaradkou pritelkyne… takze nejspis kdyz byl sam bez pritelkyne. Kdyby to delal nad fotkou kamaradky pritelkyne, to by byl dost padny duvod k nastvani
Jo, tak pokud je to myšlené takhle, tak v tom případě ok. Divné, pokud by to dělal nad svou kamarádkou v době, kdy už měl přítelkyni. Pak by mi asi vadilo, kdyby se stýkali sami někde. Ale pokud to bylo předtím, tak je to nesmysl, no.