Pandora prstýnek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75757
2.11.19 10:34
@Cenarius píše:
Presne takto vypada spravny zakaznik zmasirovany dobrym marketingem. :palec: a proto ma Pandora takove giganticke zisky, z uplneho nic dokazi namlatit miliardy cisteho zisku, jelikoz vyrobni naklady na ty veci jsou minimalni, tech drahych kovu se tam vsude dava strasne malo, jinak umele materialy(Pro ty co nesouhlasi, ano, jsem hrozna socka, co si toto nemuze dovolit a proto jsem proti tomu tak zahorklej a vsem tu nadheru zavidim)

Nezoufej a uchop doma téma z opačného konce. :kytka: Ženu tím jistě oslovíš. :hug:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75757
2.11.19 10:47
@lebambule píše:
A ani nikdo nepozná, ze je to Pandora, to takhle tepláky s pruhama, tam je hned jasný, ze jsi vatař 😁 ne, sorry, fakt nic proti. :wink:

A bacha, to sama koukám, že pozná. 8o 8o
Já ty náramky nosím, protože se mi to prostě líbí, fakt jsem si Pandoru přála a ke kulatinám i dostala, rovnou teda od různých dárců nezávisle na sobě dvě.
A jak mi blízcí postupně dokupují přívěsky (a jeden z dárců žárlivě střeží, aby mu na „jeho“ lanko nepřidával korálky nikdo jinej :mrgreen: ), je to velmi osobní záležitost, takový památníček.
Tyhle dva od synka, tenhle od kámošky, tenhle a tenhle… vnučka mi je strašně ráda přebírá a obsah drahého kovu fakttěže neřeším. ;)
Prodat je v budoucnu nehodlám, nevnímám svoje zápěstí jako trezor :jazyk: a ani nečekám, že okolí řekne juuuu! Stejně, jako to nečekám u kabelky nebo dalších doplňků, není mi patnáct. Pořizuju si ty věci pro sebe, ne pro wow efekt u okolí.

Nicméně před pár měsíci pracovně zpovídám dva kluky kolem dvacítky a ten jeden při prvním pohledu na moje ruce na klávesnici: "hmmm, hustá Pandora, koukám, že tenhle jobík slušně nese. 8o "
Sama si pravda na jiných ženách těchhle charakteristických náramků taky všímám, takové spříznění klanem. :mrgreen:
Mít slečna na krku brilianty za statisíce, nejspíš si pomyslím, že jde o Swarovského nebo bižu a vůbec neřeším. Pandora je typická, takže zaujme.
Každýho věc, co a za kolik nosí, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
2.11.19 11:04
@sirikit píše:
A bacha, to sama koukám, že pozná. 8o 8o
Já ty náramky nosím, protože se mi to prostě líbí, fakt jsem si Pandoru přála a ke kulatinám i dostala, rovnou teda od různých dárců nezávisle na sobě dvě.
A jak mi blízcí postupně dokupují přívěsky (a jeden z dárců žárlivě střeží, aby mu na „jeho“ lanko nepřidával korálky nikdo jinej :mrgreen: ), je to velmi osobní záležitost, takový památníček.
Tyhle dva od synka, tenhle od kámošky, tenhle a tenhle… vnučka mi je strašně ráda přebírá a obsah drahého kovu fakttěže neřeším. ;)
Prodat je v budoucnu nehodlám, nevnímám svoje zápěstí jako trezor :jazyk: a ani nečekám, že okolí řekne juuuu! Stejně, jako to nečekám u kabelky nebo dalších doplňků, není mi patnáct. Pořizuju si ty věci pro sebe, ne pro wow efekt u okolí.Nicméně před pár měsíci pracovně zpovídám dva kluky kolem dvacítky a ten jeden při prvním pohledu na moje ruce na klávesnici: "hmmm, hustá Pandora, koukám, že tenhle jobík slušně nese. 8o "
Sama si pravda na jiných ženách těchhle charakteristických náramků taky všímám, takové spříznění klanem. :mrgreen:
Mít slečna na krku brilianty za statisíce, nejspíš si pomyslím, že jde o Swarovského nebo bižu a vůbec neřeším. Pandora je typická, takže zaujme.
Každýho věc, co a za kolik nosí, ne? :nevim:

U těch náramku je to ale jasny, to snad jiná značka nedělá, myslela jsem spíš ten prstýnek. Hele, ja si kupuju náušnice u Bati, cha, ja jsem jasnej případ toho, ze si každej má nosit co chce a taky jsem to náležitě zdůraznila. :wink:

• Citovat
  • Upravit
3913
2.11.19 11:14

Ten náramek od pandory je hodně k poznání, nikdo jiný to nedělá a je to pěkná věc. Jak se tam pomalu doplňují korálky, každý vázaný k jiné vzpomínce. Jenom je škoda, že každý ten titěrný přívěsek stojí tisícovku a co jsem slyšela od svých kolegyň z práce, tak se taky často rozpadají (vypadávají kamínky atd).
Každopádně náramek není tak zatížený jako prstýnek, takže se opravdu nedivím, že vydrží. Ale osobně bych do toho znovu už opravdu nešla. První prstýnek šel do reklamace po půl roce, druhý po 4 měsících a třetí byl rozbitý zase po půl roce a to už jsem se na to vyprdla. Oni totiž nevrátí peníze, ale pouze vám dovolí si za tu cenu vzít něco jiného. A jako na potvoru člověk musí buď doplatit a nebo si vybrat ještě něco k tomu a doplatit rozdíl… :D A pořád chodit a vypisovat reklamace, to se mi fakt nechtělo.
Navíc jsem tam snad nikdy nebyla sama něco reklamovat, většinou tam už někdo nějakou reklamaci vyřizoval (prstýnky, náušnice atd). Takže náramek možná, ale prstýnky už opravdu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
2.11.19 11:19
@Cenarius píše:
Presne takto vypada spravny zakaznik zmasirovany dobrym marketingem. :palec: a proto ma Pandora takove giganticke zisky, z uplneho nic dokazi namlatit miliardy cisteho zisku, jelikoz vyrobni naklady na ty veci jsou minimalni, tech drahych kovu se tam vsude dava strasne malo, jinak umele materialy(Pro ty co nesouhlasi, ano, jsem hrozna socka, co si toto nemuze dovolit a proto jsem proti tomu tak zahorklej a vsem tu nadheru zavidim)

Ale zkus prosím pochopit, že ano, náklady na ty šperky jsou malé a mají je předražené, ale oni musí zaplatit ty atrakce kolem prodeje …

Nájem v obchodním centru je kolem 100- 150 000, několik prodavaček se střídá na směny, musí mít otevřeno pod pokutou podle otvírací doby centra, výpovědní lhůta 5 let, to už by dnes normální zlatnictví ani neutáhlo.

A Pandorra má výhodu řetězce, když nejsou tržby třeba ze začátku vysoké třeba v jednom městě, kde jsou chvilku, tak je podrží třeba Praha.
Plus reklama atd.
Z toho je jasné, že prostě nemohou prodávat prstýnky po 500 kč, že… :lol:

A oni ani nestojí o zákazníky Tvého typu, kteří počítají každou pětikorunu, jde jim o zákazníky, kteří ocení možnost nakoupit si třeba i večer o víkendu v obchodním centru, zaparkovat si tam, kteří ani nemají zájem obcházet nějaké malé obchody, ale jdou tam rovnou na jistotu a chtějí i tu záštitu té značky, která je už opravdu v podvědomí většiny lidí…

Prostě je možnost volby, někdo jde pro prstýnek do Pandorry, někdo do svého oblíbeného bezejmenného zlatnictví, někdo ke svému vietnamcovi, všichni jsou spokojeni… 8) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75757
2.11.19 11:26
@lebambule píše:
U těch náramku je to ale jasny, to snad jiná značka nedělá, myslela jsem spíš ten prstýnek. Hele, ja si kupuju náušnice u Bati, cha, ja jsem jasnej případ toho, ze si každej má nosit co chce a taky jsem to náležitě zdůraznila. :wink:

Hodně podobné (a stejně tak drahé) dělá pokud vím Trollbeads

https://www.trollbeadscz.com/?…

a vznikli dřív, než Pandora - akorát Pandora má lepší marketing.
Plus spousta laciných kopií, jasně.
Náušnice u Bati, fakt??? 8o 8o 8o Boty kabelky jasně, ale náušnice? :think: Člověk se učí až do smrti. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
2.11.19 11:28
@sirikit píše:
Hodně podobné dělá pokud vím Trollbeads

https://www.trollbeadscz.com/?…

a vznikli dřív, než Pandora - akorát Pandora má lepší marketing.
Plus spousta laciných kopií, jasně.
Náušnice u Bati, fakt??? 8o 8o 8o Boty kabelky jasně, ale náušnice? :think: Člověk se učí až do smrti. :oops:

No vidíš, ja zas nevím nic o naramcich 🤦‍♀️ 😁
Trollbeads, to bude něco pro trolly, ne? No mně se ta bizu u Bati líbí…

• Citovat
  • Upravit
75757
2.11.19 11:30
@free333 píše:
Ale zkus prosím pochopit, že ano, náklady na ty šperky jsou malé a mají je předražené, ale oni musí zaplatit ty atrakce kolem prodeje …

Nájem v obchodním centru je kolem 100- 150 000, několik prodavaček se střídá na směny, musí mít otevřeno pod pokutou podle otvírací doby centra, výpovědní lhůta 5 let, to už by dnes normální zlatnictví ani neutáhlo.

A Pandorra má výhodu řetězce, když nejsou tržby třeba ze začátku vysoké třeba v jednom městě, kde jsou chvilku, tak je podrží třeba Praha.
Plus reklama atd.
Z toho je jasné, že prostě nemohou prodávat prstýnky po 500 kč, že… :lol:

A oni ani nestojí o zákazníky Tvého typu, kteří počítají každou pětikorunu, jde jim o zákazníky, kteří ocení možnost nakoupit si třeba i večer o víkendu v obchodním centru, zaparkovat si tam, kteří ani nemají zájem obcházet nějaké malé obchody, ale jdou tam rovnou na jistotu a chtějí i tu záštitu té značky, která je už opravdu v podvědomí většiny lidí…

Prostě je možnost volby, někdo jde pro prstýnek do Pandorry, někdo do svého oblíbeného bezejmenného zlatnictví, někdo ke svému vietnamcovi, všichni jsou spokojeni… 8) :nevim:

Přesně tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.11.19 11:31

Mně se libi teď hodně žluté zlato, bílé už skoro nenosim.
Od Pandorry sedmi líbí ty naramky. Sama bych si ho nikdy nekoupila, musela bych ho dostat a měla bych radost. Zároveň bych si o něj netekla, přijde mi to fakt drahý.
Ns nikom jsem zlatý neviděla, jen ty stříbrné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
2.11.19 12:07
@sirikit píše:
Uhm, mám dva už docela zaplněný náramky plus jsem před měsícem dostala řetízek s přívěskem - tak ten je nový, vydám nótu na rok. :andel:
Ještě bych k tomu řetízku do soupravy chtěla náušnice a teda taky prstýnek, proto to tu se zájmem čtu. :pankac:

A jakou nosíš barvu? Já mám prstýnky rosegold, třeba se jiné barvy tolik neošuchají. Ale třeba kamínek mi nevypadl nikdy. A to ty prstýnky nosím stále, na práci, spaní, koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
2.11.19 12:12

Naramek i koralky dela mmj. i Morellato.

https://www.vivantis.cz/…-scz169.html?…

• Citovat
  • Upravit
75757
2.11.19 12:24
@Čičorečka píše:
A jakou nosíš barvu? Já mám prstýnky rosegold, třeba se jiné barvy tolik neošuchají. Ale třeba kamínek mi nevypadl nikdy. A to ty prstýnky nosím stále, na práci, spaní, koupání.

Mám stříbro, bílou + modré (mi jdou k očím) a spešl od synka coby nejdůležitějšího chlapa mýho života jsem chtěla temně rudé - na každé lanko jeden. :srdce:
Nevypadlo mi taky nikdy nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75757
2.11.19 12:26
@ontarova.stara píše:
Naramek i koralky dela mmj. i Morellato.https://www.vivantis.cz/…-scz169.html?…

Hm, ale tam se mi zdaleka tolik nelíbí lanko, mají to koukám v oceli a taky drahý jak kanárčí hnůj. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
2.11.19 12:43
@sirikit píše:
Hm, ale tam se mi zdaleka tolik nelíbí lanko, mají to koukám v oceli a taky drahý jak kanárčí hnůj. :cert: :cert:

Ja se priznam, ze jsem to nikdy moc nestudovala. Drahe to je, ale za ideu se plati ;). Kazdy mame neco, cim si delame (respektive si nechame delat) radost a rozumne to pro ostatni byt nemusi.
Ted jsem se divala, ze v oceli to dela za par korun i Tribal (tam maji lanko za 290,. a privesky od 100,– do nejakych 300,–). Rikala jsem si, ze tohle je takova low cost verze treba pro nejakou pubertalni slecnu, u ktere hrozi ztrata a muze si eventualne i sama obcas neco dokoupit.

• Citovat
  • Upravit
4647
2.11.19 12:51

Náramky pěkné, chodím je obdivovat do výlohy, ale při práci na PC mi všechny náramky hrozně vadí a doma je nosit nebudu, to nesnesu na sobě ani náušnice a všechno letí dolů. Zase ušetřím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný