Pandora prstýnek

18
1.11.19 21:00

Pandora prstynek

Ahoj holky, dostala jsem prstynek a po 5dnech šel už na reklamaci. Mám tedy nový kus a jak byste mi doporučovali se o něj starat? Myslíte si že si zvyknu na velký kamen, mám problém ze občas zavadim tím prstynkem :,( moc dekuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
1.11.19 21:24

Je to bižu s pěkným jménem. Sundávej ho na práci a tak. Časem stejně zajde. Dostávám tyto šperky každý rok a po roce jsou víceméně na vyhození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.19 21:28

@saruliiin mě osobně by vadil velký kámen ale kámoška ho má a strašně se jí dobře nosí a na pečení a vaření si ho sundava a na spani taky protože s ním usla a kámen měla obtiskly na obličeji :lol:

• Citovat
  • Upravit
3913
1.11.19 21:37

Mi chlap koupil prsten u swarowski a měla jsem ten samý problém. Tohle nejsou šperky na denní nošení, ale předražené bižuterní šmejdy, které po roce vyhodíš, protože už jsou prostě hnusné. Nejdéle pěkné vydrží, když je budeš nosit opravdu minimálně, sundávat před mytím rukou, jakoukoliv prací, budeš je chránit před potem a celkově si dávat pozor, když ho máš na ruce. (S tím potem si nedělám srandu, swarowski to má přímo v manuálu).
Pokud chceš prstýnek na denní nošení, tak běž do zlatnictví a vsadím se, že tam najdeš taky nějaký pěkný za stejnou cenu, ale vydrží tak o 15let déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
1.11.19 22:04

Ja dostala prstýnek z Pandory před rokem a nosim ho minimálně, proto je asi i stále hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
1.11.19 22:29
@Čičorečka píše:
Je to bižu s pěkným jménem. Sundávej ho na práci a tak. Časem stejně zajde. Dostávám tyto šperky každý rok a po roce jsou víceméně na vyhození.

Fáákt?? 8o 8o
Já mám docela vydařený, průběžně doplňovaný setík cca čtyři roky, náramky vůbec nesundávám a když mi přijdou zašlé, nadrsno to všecko vymáchám v takový tý čistící vodičce na stříbro (co se do ní pandora nemá dávat 8) ), pak to rozleštím spešl vatou a novas! :andel: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
1.11.19 23:09

@sirikit protoze to dost casto neni ani to stribro.

Kazdopadne je pandora nehorazne predrazena. Koupite v mensim zlatnictvi kvalitnejsi veci za tretinu ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
1.11.19 23:25
@Cenarius píše:
@sirikit protoze to dost casto neni ani to stribro.Kazdopadne je pandora nehorazne predrazena. Koupite v mensim zlatnictvi kvalitnejsi veci za tretinu ceny.

To je mi jedno. Já si ty věci sama nekupuju (zato si s potěšením kupuju zase jiný předražený věci, který by mi chlap správně nevybral, protože jim nerozumí) a pokud má štědrý dárce potřebu mi věnovat predraženou Pandoru, protože ví, že se mi ty věci líbí, a neškudlí na mně v no name klenotnictví, rozmlouvat mu to nebudu. 8)

Příspěvek upraven 01.11.19 v 23:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
1.11.19 23:28

@Cenarius Hm, tak to moje sestavička stříbro nejspíš bude. 8)
Oni tu čistící sloučeninu nedoporučují, že by se mohl poničit filigrán, ale zatím mou péči nese statečně. :andel: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
2.11.19 09:39
@sirikit píše:
Fáákt?? 8o 8o
Já mám docela vydařený, průběžně doplňovaný setík cca čtyři roky, náramky vůbec nesundávám a když mi přijdou zašlé, nadrsno to všecko vymáchám v takový tý čistící vodičce na stříbro (co se do ní pandora nemá dávat 8) ), pak to rozleštím spešl vatou a novas! :andel: :pankac:

Ale to je náramek, nebo řetízek, ne? Ty mám taky hezké. Jen prstýnky se jim nedaří, ty vážně zajdou. Vidím to každé Vánoce, když vedle sebe dám nový a starý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
2.11.19 09:59
@Čičorečka píše:
Ale to je náramek, nebo řetízek, ne? Ty mám taky hezké. Jen prstýnky se jim nedaří, ty vážně zajdou. Vidím to každé Vánoce, když vedle sebe dám nový a starý.
@Čičorečka píše:
Ale to je náramek, nebo řetízek, ne? Ty mám taky hezké. Jen prstýnky se jim nedaří, ty vážně zajdou. Vidím to každé Vánoce, když vedle sebe dám nový a starý.

Mam jich nekolik a uplne v pohode. Nosim kazdy den a vydrzi mnohem dyl nez bezne stribrne prstynky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
2.11.19 10:01
@Cenarius píše:
@sirikit protoze to dost casto neni ani to stribro.Kazdopadne je pandora nehorazne predrazena. Koupite v mensim zlatnictvi kvalitnejsi veci za tretinu ceny.

Pandora je podle me vsechno minimalne stribro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
2.11.19 10:25
@sirikit píše:
To je mi jedno. Já si ty věci sama nekupuju (zato si s potěšením kupuju zase jiný předražený věci, který by mi chlap správně nevybral, protože jim nerozumí) a pokud má štědrý dárce potřebu mi věnovat predraženou Pandoru, protože ví, že se mi ty věci líbí, a neškudlí na mně v no name klenotnictví, rozmlouvat mu to nebudu. 8)Příspěvek upraven 01.11.19 v 23:35

Presne takto vypada spravny zakaznik zmasirovany dobrym marketingem. :palec: a proto ma Pandora takove giganticke zisky, z uplneho nic dokazi namlatit miliardy cisteho zisku, jelikoz vyrobni naklady na ty veci jsou minimalni, tech drahych kovu se tam vsude dava strasne malo, jinak umele materialy

(Pro ty co nesouhlasi, ano, jsem hrozna socka, co si toto nemuze dovolit a proto jsem proti tomu tak zahorklej a vsem tu nadheru zavidim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
2.11.19 10:31
@Čičorečka píše:

Uhm, mám dva už docela zaplněný náramky plus jsem před měsícem dostala řetízek s přívěskem - tak ten je nový, vydám nótu na rok. :andel:
Ještě bych k tomu řetízku do soupravy chtěla náušnice a teda taky prstýnek, proto to tu se zájmem čtu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
2.11.19 10:33
@Cenarius píše:
Presne takto vypada spravny zakaznik zmasirovany dobrym marketingem. :palec: a proto ma Pandora takove giganticke zisky, z uplneho nic dokazi namlatit miliardy cisteho zisku, jelikoz vyrobni naklady na ty veci jsou minimalni, tech drahych kovu se tam vsude dava strasne malo, jinak umele materialy(Pro ty co nesouhlasi, ano, jsem hrozna socka, co si toto nemuze dovolit a proto jsem proti tomu tak zahorklej a vsem tu nadheru zavidim)

Já tě chápu. S manželem jsme si koupili snubaky z nerez oceli za 400 dohromady, on ho nenosí a mně stačí. Ani by mě nehlo kupovat snubaky s rytinkou za dvacet nebo tak… Ale pořád by to mělo větší smysl než Pandora, ptz zlato je drahý kov a má nějakou hodnotu. Každopádně!!! holky maj Pandoru rady, značka už si vydobyla své renomé asi, tak co už. Když jim není líto peněz… :nevim: Ale samy píšou, ze prstýnky nic moc. A ani nikdo nepozná, ze je to Pandora, to takhle tepláky s pruhama, tam je hned jasný, ze jsi vatař 😁 ne, sorry, fakt nic proti. :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný