Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@LilyJane píše:
Ten náramek od pandory je hodně k poznání, nikdo jiný to nedělá a je to pěkná věc. Jak se tam pomalu doplňují korálky, každý vázaný k jiné vzpomínce. Jenom je škoda, že každý ten titěrný přívěsek stojí tisícovku a co jsem slyšela od svých kolegyň z práce, tak se taky často rozpadají (vypadávají kamínky atd).
Každopádně náramek není tak zatížený jako prstýnek, takže se opravdu nedivím, že vydrží. Ale osobně bych do toho znovu už opravdu nešla. První prstýnek šel do reklamace po půl roce, druhý po 4 měsících a třetí byl rozbitý zase po půl roce a to už jsem se na to vyprdla. Oni totiž nevrátí peníze, ale pouze vám dovolí si za tu cenu vzít něco jiného. A jako na potvoru člověk musí buď doplatit a nebo si vybrat ještě něco k tomu a doplatit rozdíl…A pořád chodit a vypisovat reklamace, to se mi fakt nechtělo.
Navíc jsem tam snad nikdy nebyla sama něco reklamovat, většinou tam už někdo nějakou reklamaci vyřizoval (prstýnky, náušnice atd). Takže náramek možná, ale prstýnky už opravdu ne.
To je divny, ja mam prstenu cca sest a nikdy zadny problem. Mozna mam stesti ![]()
@Lenca27 píše:
To je divny, ja mam prstenu cca sest a nikdy zadny problem. Mozna mam stesti
Sakra, tak já teď nevím.
![]()
K narozkám jsem dostala fakt hezoučkej přívěsek na krk, nejspíš křišťálek nebo zirkon (s drobnými diamantky asi Pandora nepracuje?
) obklopený lemem z menších třpytivých kamínků, nádherně září a líbí se mi moc. ![]()
No a dárce, když mi ho věšel na krk, sugestivně pravil, že k němu do soupravy mají ještě náušnice a prstýnek.
![]()
Já se nedávno rozvedla, snubák jsem teda odložila a prstýnek potřebuju, tak jsem se zaradovala, že si napíšu Ježíškovi o obojí, nebo třeba postupně…
![]()
Jak tu ale postupně dočítám, že s prstýnkama reklamace, kameny vypadávají a problémy prostě, řekla jsem si, že si teda budu přát jenom náušnice a s prstýnkem dárce nasměruju na jinou značku, ale soupravička by se mi líbila, chápete. ![]()
Takže mohli byste se prosím usnést na nějakém konsensu, jestli prstýnky od Pandory ano či ne?
![]()
@sirikit píše:
Sakra, tak já teď nevím.![]()
![]()
K narozkám jsem dostala fakt hezoučkej přívěsek na krk, nejspíš křišťálek nebo zirkon (s drobnými diamantky asi Pandora nepracuje?) obklopený lemem z menších třpytivých kamínků, nádherně září a líbí se mi moc.
No a dárce, když mi ho věšel na krk, sugestivně pravil, že k němu do soupravy mají ještě náušnice a prstýnek.![]()
Já se nedávno rozvedla, snubák jsem teda odložila a prstýnek potřebuju, tak jsem se zaradovala, že si napíšu Ježíškovi o obojí, nebo třeba postupně…![]()
![]()
Jak tu ale postupně dočítám, že s prstýnkama reklamace, kameny vypadávají a problémy prostě, řekla jsem si, že si teda budu přát jenom náušnice a s prstýnkem dárce nasměruju na jinou značku, ale soupravička by se mi líbila, chápete.
Takže mohli byste se prosím usnést na nějakém konsensu, jestli prstýnky od Pandory ano či ne?![]()
![]()
Maj i diamantiky. Ja bych do toho klidne sla, opravdu nikdy zadny problem. Nic tim nezkazis. Mne se jejich prstynky hodne libej, jinde ani nekupuju.
To je radosti s cetkama co zensky
ja mam rad retez zlatej na krk alespon dve kila at vazi a poradny budiky audemars piquet na kazdou ruku jedny
@Komsomol píše:
To je radosti s cetkama co zensky![]()
ja mam rad retez zlatej na krk alespon dve kila at vazi a poradny budiky audemars piquet na kazdou ruku jedny
Ano, přesně tak si tě celou dobu představuju.
![]()
A fialový sako, žejo žejo??
![]()
@Lenca27 píše:
Maj i diamantiky. Ja bych do toho klidne sla, opravdu nikdy zadny problem. Nic tim nezkazis. Mne se jejich prstynky hodne libej, jinde ani nekupuju.
Dobře, nechám to teda na šlechetném dárci. ![]()
Dobročinnosti se meze nekladou, díky za recenzi. ![]()