Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky chci se optat znate někdo hračku miminko yogurtinis, chtěla bych vědět zda ta panenka ma nějaké funkce v šude v popisu píší že voní po ovoci a jsou v kelimku od jogurtu, tak by mě zajímalo zda mají i nějakou funkci když stojí kus 4 stovky
Ja jsem je ted videla v obchode, nechapala jsem, co maji za vyznam, na obalu napsane vse ve fr, takze jsem tomu nerozumela. pres. kelimek nic neslo citit ![]()
@webparazit píše:
Ja jsem je ted videla v obchode, nechapala jsem, co maji za vyznam, na obalu napsane vse ve fr, takze jsem tomu nerozumela. pres. kelimek nic neslo citit
význam… No jsou to prostě panenky, co voní po ovocném jogurtu. Jsou docela hezké
Význam nemají, ale jsou na ně reklamy, takže je holčičky chtějí, a proto stojí tolik ![]()
Tak ta cena je tedy přehnaná, je pravda že vypadají krásně ale 400korun jen za to že panenka voní. Právě že v reklamě ukážou jak leze nebo hýbe hlavičkou tak jsem chtěla právě vědět zda něco dělá ta panenka:-)
@agvamarine píše:
Tak ta cena je tedy přehnaná, je pravda že vypadají krásně ale 400korun jen za to že panenka voní. Právě že v reklamě ukážou jak leze nebo hýbe hlavičkou tak jsem chtěla právě vědět zda něco dělá ta panenka:-)
fakt? Já na to reklamu ani neviděla. Malé se to líbilo v krámě, tak jsem jí to koupila
Tak jsem zkoukla tu reklamu a vypadá to, že jsou ještě nějaké, které se hýbou. To jsem nevěděla, my máme ty voňavé
Taky jsem koukala na tyto panenky a jediný co jsem našla bylo 7cm panenka za cca 100kč a 25cm cca 400kč. Hýbací jsem vůbec nenašla, kdyby jste jí našly dejte prosím odkaz.
@martina1988 ty hýbací jsou třeba tady: http://www.sparkys.cz/…ina-se-zvuky
http://www.mall.cz/…ina-se-zvuky
Koukam ale že všude jsou momentálně nedostupné tak snad do vánoc budou ty s těma zvukama:-)
@agvamarine píše:
Koukam ale že všude jsou momentálně nedostupné tak snad do vánoc budou ty s těma zvukama:-)
pro mě lepší, když nebudou. Další panenku už tu nechci, ale nemusela bych se ubránit ![]()