Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No, nepřipadne mi pravděpodobné, že bych si domů chtěl pustit nějakou chemii, o které nic nevím. A ani bych nemohl požadovat po té paní/slečně, aby se s něčím tahala. Něco jiné je třeba rozmývák, stěrka… to všude doma nemají, to bych naopak já nosil svoje.
Ja bbych ji koupila co by si sama vybrala, ale chce pouzivat moje - z cehoz je podle me trochu rozpacita, protoze ja sama si vystacim s octem, jarem a praskem
Urcite bych necekala, ze bude tahat nacini, to bych cekala od nejake firmy na uklid kancelari.
Ahoj, moc prosím o kontakt na tu studentku. Nevadilo by mi, kdyby úklid nebyl pravidelný. Diky Linda a
Ahoj, moc prosím o zaslání kontaktu na tu studentku, co ti pomáhala.
Děkuji, Linda a
Uklízím lidičkám 20.let ,mám stálou klientelu..pokud někdo chcete i nárazovku pomohu…150 Kč na h.
Dobrý den, úklidem se zabývám již 10 let, pokud by by byl zájem o pravidelný úklid i nárazový generální, můžeme se domluvit
Mám teď 7 rodin kterým pravidelně každý týden docházím. Recenze a doporučení není problém. Hezký den
![]()
Pokud by někdo nabídl úklid domů, byla bych mu vděčná
Praxi mám skoro 20 let, nabízím spolehlivost. Praha
Dobry den, my bychom zajem meli. Muzete mi napsat cenu na hodinu? Klidne do zprav. Dekuji ![]()
Ahoj, tady Venda, prosím můžeš mi poslat. Kontakt na studentku, ktera ti pomáhá s uklidem? Praha - Letná, 50m, byt. ![]()
Mě by stačilo cca 1× mês.
Moc díky: mail: ***
edit admin - odstraněn email
Hledám paní na úklid RD v Kamenici -Těptín (Praha východ), 1× za 14 dní cca 3 - 4 hodiny, případně další práce dle dohody,
Dobrý den,
pokud je zde slečna nebo paní na úklid určitě me kontaktujte. Máme malý byt, 45m2 a malého psa, který by v době úklidu byl mimo byt. Bydlíme v Praze (Podolí). Hledám někoho, kdo by mohl docházet na pravidelný úklid nejlépe o víkendu 1× do týdne.
Klasický úklid, luxování, vytírání, žehlení, prach a převlékání postele. Také úklid kuchyně (myčka, nádobí, linka a lednice.
Platím ihned po práci na ruku, a preferuji opravdu spolehlivou paní která má možnost docházet pravidelně každý týden. ![]()
Nabízím uklid domactnosti, mám dlouhodobé zkušenosti, pojištění, spokojené klienty. Pracuji na OSVČ. Misto Brno.
Uklizela jsem ve vice domacnostech a pripravky a vse k tomu bylo na miste. Take jsem cetla, ze nektere firmy hlasaji, ze maji sve prostredky, ale to uz opravdu musi mit zensky s autem, jinak nevim. Nevidela jsem nikoho v ketru nebo tram cestovat se smetakem a bednou saponatu.
Hlavne pod fi to neni az takova vyhra, shrabnou min 20% z kazde hodiny a zenska to odmaka.
Lepsi je soukrome/ hledat si sve zakazniky. Delam ted jiz jen jednu pani, kde je spokojenost na obe strany.