Paní na úklid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.9.16 14:25

Uklizela jsem ve vice domacnostech a pripravky a vse k tomu bylo na miste. Take jsem cetla, ze nektere firmy hlasaji, ze maji sve prostredky, ale to uz opravdu musi mit zensky s autem, jinak nevim. Nevidela jsem nikoho v ketru nebo tram cestovat se smetakem a bednou saponatu.
Hlavne pod fi to neni az takova vyhra, shrabnou min 20% z kazde hodiny a zenska to odmaka.
Lepsi je soukrome/ hledat si sve zakazniky. Delam ted jiz jen jednu pani, kde je spokojenost na obe strany.

• Citovat
  • Upravit
11559
16.9.16 14:42

No, nepřipadne mi pravděpodobné, že bych si domů chtěl pustit nějakou chemii, o které nic nevím. A ani bych nemohl požadovat po té paní/slečně, aby se s něčím tahala. Něco jiné je třeba rozmývák, stěrka… to všude doma nemají, to bych naopak já nosil svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
16.9.16 15:09

Ja bbych ji koupila co by si sama vybrala, ale chce pouzivat moje - z cehoz je podle me trochu rozpacita, protoze ja sama si vystacim s octem, jarem a praskem :-) Urcite bych necekala, ze bude tahat nacini, to bych cekala od nejake firmy na uklid kancelari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.11.16 23:07

Info

Ahoj, moc prosím o kontakt na tu studentku. Nevadilo by mi, kdyby úklid nebyl pravidelný. Diky Linda a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.11.16 23:12

Info

Ahoj, moc prosím o zaslání kontaktu na tu studentku, co ti pomáhala.

Děkuji, Linda a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.11.16 23:16

Ahoj kolik si ú tujes za uklid bytu?

Moc děkuji, Linda a :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.8.17 22:19

pani na uklid

Dobrý den úklid je u mě aktivni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.8.17 19:22

úklid domů,bytu

Uklízím lidičkám 20.let ,mám stálou klientelu..pokud někdo chcete i nárazovku pomohu…150 Kč na h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 12:52

Úklid v domácnosti - paní na úklid

Dobrý den, úklidem se zabývám již 10 let, pokud by by byl zájem o pravidelný úklid i nárazový generální, můžeme se domluvit :-) Mám teď 7 rodin kterým pravidelně každý týden docházím. Recenze a doporučení není problém. Hezký den :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
5.10.17 13:02

Pokud by někdo nabídl úklid domů, byla bych mu vděčná ;) Praxi mám skoro 20 let, nabízím spolehlivost. Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 13:32

Dobry den, my bychom zajem meli. Muzete mi napsat cenu na hodinu? Klidne do zprav. Dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.10.17 12:12

Studentka, pomoc s úklidem

Ahoj, tady Venda, prosím můžeš mi poslat. Kontakt na studentku, ktera ti pomáhá s uklidem? Praha - Letná, 50m, byt. 8o
Mě by stačilo cca 1× mês.
Moc díky: mail: ***

edit admin - odstraněn email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sx
1
12.11.17 18:39

Paní na úklid RD

Hledám paní na úklid RD v Kamenici -Těptín (Praha východ), 1× za 14 dní cca 3 - 4 hodiny, případně další práce dle dohody,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.12.17 14:01

slečna/paní na úklid

Dobrý den,

pokud je zde slečna nebo paní na úklid určitě me kontaktujte. Máme malý byt, 45m2 a malého psa, který by v době úklidu byl mimo byt. Bydlíme v Praze (Podolí). Hledám někoho, kdo by mohl docházet na pravidelný úklid nejlépe o víkendu 1× do týdne.

Klasický úklid, luxování, vytírání, žehlení, prach a převlékání postele. Také úklid kuchyně (myčka, nádobí, linka a lednice.

Platím ihned po práci na ruku, a preferuji opravdu spolehlivou paní která má možnost docházet pravidelně každý týden. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.2.18 21:29

Uklid domactnosti

Nabízím uklid domactnosti, mám dlouhodobé zkušenosti, pojištění, spokojené klienty. Pracuji na OSVČ. Misto Brno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí