Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jaké máte zkušenosti s agenturami na úklid? My jsme zkusili dvě a u obou nám přišly „proškolené a profesionální“ skoro trosky, které neuměly ani pořádně česky a neuměly ani zapnout pračku, myčku atd. bez několika vysvětlení.
S oběma agenturami jsme se rozloučili (jedna nám ani nevrátila zálohu, takže nás vyšla dost draho a k tomu ještě máme poničené věci od té odbornice). Studentky jsou většinou fajn, ale zas jsme závislí na tom, jak mají čas, zkouškové apod.
Je nějaká agentura, kterou byste skutečně doporučili, že mají skutečně zkušené a přirozeně chytré paní?
@Wavae píše:
Jaké máte zkušenosti s agenturami na úklid? My jsme zkusili dvě a u obou nám přišly „proškolené a profesionální“ skoro trosky, které neuměly ani pořádně česky a neuměly ani zapnout pračku, myčku atd. bez několika vysvětlení.S oběma agenturami jsme se rozloučili (jedna nám ani nevrátila zálohu, takže nás vyšla dost draho a k tomu ještě máme poničené věci od té odbornice). Studentky jsou většinou fajn, ale zas jsme závislí na tom, jak mají čas, zkouškové apod.
Je nějaká agentura, kterou byste skutečně doporučili, že mají skutečně zkušené a přirozeně chytré paní?
Já můžu doporučit Komfort úklid v Ostravě (komfort-uklid@email). Měli jsme od nich dvě paní na úklid a obě to byly normální rozumné paní..
Dobrý den, hledám někoho na úklid bytu 2+kk v Brně ve Starém Lískovci. Ideálně na týdenní bázi. Vysávání a vytírání podlahy, utírání prachu, mytí koupelny a WC atd. doporučíte mi prosím někoho, nebo agenturu, nebo se někdo ozve sám? ![]()
Ahoj, tak koukám, že se hodně hledají paní na úklid… Tak zkusím své štěstí
. Já si úklidem a žehlením prádla přivydělávám k zaměstnání. Jsem maminkou 5-ti letého chlapečka, lumpa
. Bydlíme kousek od Litoměřic ale mám auto, tak není problém přijet. Mohu ale pouze v dopoledních hodinách, cca do 14:00. Pondělí, úterý a čtvrtek.
Dobrý den, nabízím pomoc s úklidem, žehlením. Jako au-pair v UK jsem si přivydělávala úklidem domácností, mám zkušenosti i s úklidem kanceláří.
Dobrý den sháním paní na uklid Praha 4 chodov
Dobrý den, ráda Vám pomůžu s úklidem. Jsem spolehlivá a diskrétní.
Okres Frýdek Místek nebo Nový Jičín