Papání 4měsíčního prcka, váš názor?

42
8.5.11 22:03

Papání 4měsíčního prcka, váš názor?

Mám dotaz, rodila jsem začátkem ledna, stejně jako moje známá, tudíž máme stejně staré děti - obě teď měli 4 měsíce. Já plně kojím, ona už dává snad vše (jogurty, pribiňáky, polívky, kravské mléko s cukrem, klidně i nutelu..) a to už asi od dvou měsíců a na mě se dívá špatně, protože pořád jenom kojím. Vím, že je to špatně, co jí dává, ale zajímá mě, jak to může prckovi ublížit, abych ji to vysvětlila, krom toho, že má mimčo dost bachraté :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
8.5.11 22:06

Ty vogo 8-o 8-o 8-o No tak předně bude mít dítko zkažené zuby,sotva mu vyrostou,bude tlusté,a bude závislé na cukru.
Jo,já taky slýchám od mamin na plavání,že dítěti dávají na večer do postýlky Granko,brambůrky.Jen vykulím či protočím oči,ale nekomentuju to.
Vyprdni se na ní,a svoje mimi až přijde čas krm podle svého nejlepšího vědomí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.5.11 22:19

Souhlasim!!! Takoveto podavani jidla muze jen a jen ublizit!
Nam budou ctyri mesice v utery a pomalu chci zacit davat prikrmy - jenze uplne odlisnym stylem!!!
Jeji ditko to urcite prezije, ale muze to nechat opravdu skarede nasledky - pocinaje travicimi potizi, pres zkazene zuby az po spatne navyky do budoucna, kterych uz se ditko nemusi zbavit…a samozrejme plno jinych :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
8.5.11 22:20

dítě do roka nesmí jakékoli mléčné výrobky… vůbec kravské mléko..a cukr?.. Achjo to tomu dítku může opravdu velmi ublížit, pribináček není taky vůbec vhodný.. lépe klasické bílé jogurty.. může strašlivě ublížit zaživacímu ústrojí tímhle přístupem. ty zuby se mu vyměněj ale jednou může mít velký problémy s trávením a žaludkem vůbec… to bych asi někde řekla její dětské doktorce aby jí to vysvětlil odborník… udělá z vlastního dítka mrzáka.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
8.5.11 22:25

8-o 8-o to je teda něco…chudák prcek, jaké si asi odnese návyky do dospělosti(o zubech a trávení se ani rozepisovat nebudu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
8.5.11 22:27

8-o Jen valím oči, nechápu. Našemu prcínkovi budou za 11 dní 4 měsíce, částečně kojím a částečně dokrmujeme UM…v životě by mě nenapadlo, že v tomhle věku dítěte mu může někdo podávat výše zmíněné potraviny, to je mazec :zed:
Asi by bylo opravdu lepší, kdyby to kamarádce vysvětlil odborník…protože takhle jinak zadělává svému dítěti na spoustu problémů, o kterých už tu holky psaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.5.11 22:29

Myslim, ze uz ani odbornik by ji nepresvedcil :-( Samozrejme ji neznam, ale vim, ze vetsina takovych maminek doktorum odkyva uplne vsechno a doma si stejne jedou to svoje!!!
Smutne je to, ze na to doplati to ditko! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.5.11 22:30
BaraDolezal píše:
Myslim, ze uz ani odbornik by ji nepresvedcil :-( Samozrejme ji neznam, ale vim, ze vetsina takovych maminek doktorum odkyva uplne vsechno a doma si stejne jedou to svoje!!!
Smutne je to, ze na to doplati to ditko! :twisted:

Vsude je tooolik clanku o tom, jak by se melo s prikrmama zacinat, ze musi vedet co dela spatne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.5.11 22:34
BaraDolezal píše:
BaraDolezal píše:
Vsude je tooolik clanku o tom, jak by se melo s prikrmama zacinat, ze musi vedet co dela spatne!

Jo,já si spíš myslím,že tu paníto asi ani nezajímá,že by dělala něco špatně.Prostě to tak dělá,dítěti to chutná,je spokojené,tak co.
Ruku na srdce-není to podobné jako s předčasným posazováním či odkládáním dítěte do chodítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.5.11 22:36

No proboha! Chudák malej!
Osobně bych se na to vybodla, to je jak hrách na stěnu! A ani bych se sní na to téma nebavila, ale asi by neunikla kousavá poznámka…

já jsem plně kojila do šesti měsíců a pomalinku jsme začali se zeleninou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.5.11 22:39
momi33 píše:
BaraDolezal píše:
BaraDolezal píše:
Jo,já si spíš myslím,že tu paníto asi ani nezajímá,že by dělala něco špatně.Prostě to tak dělá,dítěti to chutná,je spokojené,tak co.
Ruku na srdce-není to podobné jako s předčasným posazováním či odkládáním dítěte do chodítka?

Taky mi to pripada velice podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.5.11 23:00

Dítěti totálně zničí zažívání a až bude velké, tak bude mít sklon ke tloušťce a cukrovce. Děti na UM by se měly přikrmovat od dokončeného 5. měsíce a kojené od 6.-7. měsíce. Mimino není na takové dávky blafů vůbec připraveno, chudáček malej :cry: A co doktorka? Jí to přijde v pořádku? Nebo to mamina tají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.5.11 23:16

No myslím, že holky už se vyjevily i za mě, je to prostě hrozný, s tím samozřejmě nemůžu absolutně souhlasit, a myslím, že těch, které takhle ničí dětem zažívání, je naštěstí málo. já se setkala jen s jednou, která fakt taky nic neřešila a holčička v 6ti měsících jedla třeba nima vše ze zabijačky a cucala lízátka a tak. tatínek tak 130kilo, maminka tak 120, holčička už taky slušná mišelinka.

Nutelu náš Vojtík ještě neochutnal, resp. první kousek čokolády jsem mu zkusila dát nedávno a jak si kousnul, tak se zašklebil a vrátil mi ho ;-)
a kravský mlíko a rafinovanej cukr taky ještě nezná.
Myslím, že mu nic neuteče, a ten názor mám od prvních příkrmů, jeli jsme hooodně zvolna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.5.11 23:16
Lamiia píše:
dítě do roka nesmí jakékoli mléčné výrobky… vůbec kravské mléko..a cukr?.. Achjo to tomu dítku může opravdu velmi ublížit, pribináček není taky vůbec vhodný.. lépe klasické bílé jogurty.. může strašlivě ublížit zaživacímu ústrojí tímhle přístupem. ty zuby se mu vyměněj ale jednou může mít velký problémy s trávením a žaludkem vůbec… to bych asi někde řekla její dětské doktorce aby jí to vysvětlil odborník… udělá z vlastního dítka mrzáka.. :/

Tohle je fakt povedenej názor… :palec: Z čeho je podle vás ten bílý jogurt vyrobený, když ne z mléka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
8.5.11 23:39

Peggy v jogurtu je mléko už zkysané, tj. upravené a mnohem lépe stravitelné než normální kravské z lahve.
Pribináček je zase tvaroh, který není vhodný cca do 1 roku, protože neúměrně zatěžuje nezralé ledviny. A to pomíjím cukr a všechny další složky (barviva, zahušťovadla…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí