Papilocare a krvaceni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
758
6.10.23 18:32

Papilocare a krvaceni

Zdravim maminky, zacala jsem pouzivat papilocare( teprve 4 den ).. zacala jsem zavadet ihned po menstruaci ale od te doby mam stale nafoukle bricho a spinim, krvacim..mel nekdo podobny problem? Braly jste i prezto? Gynekolog mi rekl, ze by to zadne vedlejsi ucinky mit nemelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
415
6.10.23 19:15

Rovněž v dohledné době začnu užívat, tak pak dám vědět.
Jinak jsem si několik měsíců zaváděla čípky Regresil a zcela bez účinku. Nález na čípku se mi ještě zhoršil. Co se týče nežádoucích účinků, měla jsem mírné pálení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.10.23 09:02

@Jana-86 dekuji, ja sem si ho teda vcera uz nedala ale krvaceni stale trva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
29.10.23 15:39

Tak mám za sebou téměř celou dávku balení Papilocare, cca 20 ks a žádné krvácení, špinění, ani nafouklé břicho nepociťuji. Otázka ovšem, zda mi to nějak pomohlo. Po nulovém účinku Regresilu už jsem trochu skeptická.

Tak zkus něco jiného, je toho na trhu více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.11.23 21:03

@Jana-86 dekuji za informaci🙂ja nakonec zjistila, ze mam asi spise nepravidelny menzes po porodu, takze krvaceni z toho nejspis ani nebylo. Zacnu zase uzivat po dalsi menstruaci a jsem take zvedava jestli to pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.25 10:49

@vabarbora ahoj, mohu se zeptat, zda Papilocare opravdu pomohl? Včera jsem jo přinesla z lékárny…mám ASCUS z cytologie…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.25 10:50

@Jana-86 pomohl Papilocare?

• Citovat
  • Upravit
758
8.6.25 21:54
@Anonymní píše: Více

Zdravím, já jsem otěhotněla takže jsem balení nakonec nedobrala☺️

• načítám...