Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem mela termin 21., ale loni. Nakonec jsem porodila 23. a nervozni jsem byla, to ani jinak nejde. Good luck ![]()
Od čtvrtka za týden. Nervy ani ne. Už chci být zase samostatna jednotka.
@JancaS84 jo to břicho je šílený a porod je vlastně dost osvobozující. Co čekáte do třetice?
Mě budou vyvolávat v úterý, pokud neporodim sama do té doby. A tak jak jsem byla c e lou dobu „v klidu“ tak tak jsem teď nervózní
Ale těším se zároveň
a užívám poslední dny, kdy se můžu vyspat pořádně
@Martina84 píše:
@JancaS84 jo to břicho je šílený a porod je vlastně dost osvobozující. Co čekáte do třetice?
Máme to hezky na přeskáčku holka, kluk, holka.
Mám termín 21. a už to fakt chci mít za sebou. Jsem úplně KO, ale spát mi nejde. Na kontrole v porodnici minulé pondělí mi doktorka malého změřila, má cca 3700g, to bylo 37+1, zavřená jsem na sedm západů, ale před termínem prý vyvolávat nebudeme. Na další kontrolu mi řekla až za 14 dní, tj. v 39+1, asi abych ji neotravovala s tím vyvoláváním. Prvního syna jsem porodila 42+0, vyvolávali mi porod vším, co bylo po ruce a malej měl 4750g. A už takhle nechci…
Mě to čeká za necelé dva týdny (teda doufám, přenášet se mi zrovna nechce, už teď jsem vyřízená). Nervy z porodu ani nemám, spíš jsem na nervy teď, mám doma staršího který je nastydlý a nemůže do školky a to je teprv hukot! Obdivuju maminy co se celé těhotenství zvládnou starat třeba o dvouleťáka nebo tak…
Já měla termín 22.11. a rodila 5.12. ale teda 2019 už
držím palce, moc dobře si pamatuji to nedockavé vyčkávání
![]()
Příspěvek upraven 10.11.21 v 10:37
@JancaS84 píše:
Takže za rok, dva kluk
![]()
Ja mam termin tento patek, ale prijde mi, ze se zatim nic extra nedeje. No snad malej prekvapi a nebude se jak kliste drzet jeste dalsi tyden
Jinak nervy nemam vubec, uz se i tesim.
@JancaS84 píše:
Stejně jako já a za devět let kluk ![]()
@Dandie22 píše:
Takže za rok, dva kluk![]()
@g.sandova píše:
Stejně jako já a za devět let kluk
Holky to už ani náhodou. Ani za 2 roky a za 9 už vůbec, už mi pomalu táhne na 38 to už mám fakt na hraně i teď.
@JancaS84 chápu, imu nebyl poslední v 39, neposlední pokus. hodne štěstí, ať jeto bezbolestné ![]()
Tak schválně.
Kolik nastávajících matek tu má pár dní do velkého dne? Mě to vychází cca na 21.
Máte všechny hotovo a připraveno?
Nerviky?