Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky!
Po pozitivním testu jsem objednaná na gyndu 22.11. a jsem strašně nedočkavá ![]()
Podle MS jsem momentálně 4+6 a TP 13.7.2022 ![]()
Doma už s manželem máme 2,5 letého syna
Moc by jsme si přáli holčičku ![]()
Ahoj, konečně někdo založil skupinu ![]()
Já jsem dnes myslim 5+4 a jsem objednaná k dr na 19.11. Máme doma 18měsíčního chlapečka, nicméně další pohlaví je nám jedno
I když já cítím, že by to mohla být holka.
Ahoj holky, vyšel mi pozitivní test 26.10. a včera jsem byla u doktora. Jsem 5+3 a už jsem viděla srdíčko. Termín bych měla mít kolem 9.7.
Bude to naše první a moc se těšíme. Vyšlo nám to na první pokus, tak jsem z toho překvapená ještě teď.
Ahoj, mě vyšel pozitivní test dneska 😅
Mám doma skoro 16 měsíčního chlapečka a chtěli bychom holčičku 😁 vtipný je, že kdyz jsem čekala první tak mi vyšel pozitivní test 9.11.2019 přesně stejne na den jako dneska. Jsem objednana na 25.11. a podle me budu mit stejny termín porodu jako minule😅
Jinak nám se taky podařilo na poprvé a taky čumím, protože na Jonáše jsme čekali dost dlouho. ( mimodelozni, zamkle, funkcni jen jeden vejcovod, IUI…)
No porad tomu nemůžu uvěřit a hrozne se těším na dalsi miminko.
Holky, a jak se cítíte, už máte nějaké těhotenské neduhy? :/) Já mám nafouklé břicho snad hned od početí 😁 a sem tam pociťuji náznak nevolna – musím jíst častěji aspoň tak po 2,5 hod. Ťuk Ťuk zvracení jen ať se nekoná.
@Jannie89 já mám už týden dost bolavá prsa. Když večer sundám podprsenku, tak mám pocit, že váží 3 tuny (nemám žádný obr prsa).. Jinak o těhotenství vlastně nevím, uvidíme, jestli se to časem nezmění ![]()
Holky, už tu myslím podobná skupina je a je i na facebooku soukromá ![]()
Já už o těhotenství vím skoro 14 dní, v úterý jdu k Dr. Doma máme syna, v únoru mu budou dva a nebudu lhát, holčičku bych si moc přála. Ale hlavně ať je to zdravé
TP 7.7.2022
Ahoj holky
Jsem ráda, že někdo založil skupinku
Já jsem dnes 4+1 dle ovulace. Mám delší cyklus a krátkou Lf, takže podle poslední ms bych byla 4+6? Dle mých laických výpočtu
Poslední ms 8.10. Termín porodu 22.7. Čekám první, takže jsem ze všeho vyjukaná a mám ze všeho strach. Aktuálně jsem se zbláznila do dělání testů a znervózňuje mě, že nemám stejně silnou kontrolní a testovací čárku a celkově netmavne nějak extra rychle
Podařilo se nám téměř po roce
Po pruchodnosti a mojzisove. Byly jsme i na genetice kvůli závažnému ( s životem neslucitelnemu) onemocnění v rodině a nemáme ještě výsledky, jestli náhodou nejsme taky prenaseci
Mám hrozný strach ….. už jsme nepocitali, že se povede a po novém roce jsme plánovali iui.
Z příznaků mám bolavá prsa, ale nic hrozného, před ms bolí víc. Taky když se dlouho nenajím je mi trochu špatně, jakoby od hladu
Pořád taky cítím podbrisek. Snad bude všechno v pořádku, pořád tomu nemůžu uvěřit
První kontrola mě čeká 23.11. Vychází to na 6+0, myslíte, že už bude něco vidět?
@Piggi ahoj, kdyz jsem čekala první delala jsem si test kazdy den 🙈 chodila jsem i na hcg z krve. Hrozne jsem se bala. Mela jsem zasebou mimodelozni a jeden potrat takze te chápu. Ty carky neřeš určitě je vse v pořádku
taky jsem byla na pruchodnosti ( mam jen jeden funkcni vejcovod) a my na IUI byli. No a ted se nam podařilo na poprvé 😁 snad to taky bude Ok. Ale ted jsem fakt vic v klidu nez pri prvním. To jsem se bala i dobihat autobus 🤣
A ja myslim, ze by uz srdíčko mohlo byt vidět
většinou objednavaji tak aby uz bylo. Držím palce
Ahoj holky, rada se přidávám do skupinky. Jsem dnes 5+6. Zítra jdu k doktoru a nemůžu se dočkat ![]()
Doma mam už 9leteho syna.
Nevolnost zatím necítím, ale v břiše se stale něco děje, i když taky cítím každý prd ![]()
@Jannie89 já mam také strašně nafouklé břicho ![]()
A pořad se mi chce na záchod
![]()
Ahoj, skupinka už tu je, nechcete se přesunout spíš tam? https://www.emimino.cz/…2022-445596/
Jinak já mám TP cca 8.7.2022. Mám dvě děti a v lednu jsem bohužel prožila ztrátu ve 13.tt. Tak teď mkc doufám, že vše bude v pořádku ![]()
@martina289 prosím nevíte jak se skupinka na fb jmenuje? Já nasla všude jen maminky únor 😁