Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim všechny ![]()
Mám takový dotaz na Vás
.. Jsem 3 dny před MS. Cyklus po vysazení antikoncepce mám dlouhý 30dní.. Sleduji děložní čípek a vždy v této době byl dobře hmatatelný s lepkavým hlenem, poté se však otevřel, měknul a dorazila MS.
Nyní je všsak velmi špatně hmatatelný, tvrdý a uzavřený a bez hlenu, nebo spíš jen trochu hlenu. BT bohužel neměřím
Mohlo by se jednat o těhu?
děkuji za reakce ![]()
Možné je všechno, je jasný že si to přeješ, ale podle tohoto se vůbec nedá soudit…
nejlepší je test ![]()
@Dice píše:
Možné je všechno, je jasný že si to přeješ, ale podle tohoto se vůbec nedá soudit…nejlepší je test
Já vim, jen si myslim že je na test jeste brzy, ale zase je mi divné, že je to tento mesic uplne jine
cekani je hruuza
dekuji za reakci
Čekání chápu, ono záleží jak dlouho po vysazení HA čípek sleduješ…často se to velmi mění…testík můžeš zkusit i tedka ikdyž směrodatný bude až po uplynutí termínu očekávané MS
držím palce ![]()
Ahojky, já jsem také 3dny před MS. S čípkem jsem na tom naprosto stejně jako ty… Ale mě to nedalo a zkusila jsem testnout a vyšlo mi toto (přikládám fotku)..
Někdo tam vidí ducha a někdo ne. Já už sama nevím.. ![]()
Ahojky, já jsem také 3dny před MS. S čípkem jsem na tom naprosto stejně jako ty… Ale mě to nedalo a zkusila jsem testnout a vyšlo mi toto (přikládám fotku)..
Ty brdo jsi na tom fakt stejne? ja ducha vidim!
nemas lepsi foto?
Lepsi foto bohuzel nemam. Jj, semtam me pichne v podbrisku, pobolivaji prsa, boli me uz tyden v krizi byva mi tak nejak divne. Co ty?
Predevcirem a vcera bolesti jak pri MS myslela jsem ze to dostanu, cipek se behem dne nemeni furt ho mam stejne jak jsem popisovala a prsa nateklejsi…tak ja nevim ![]()
Tak zkus testnout a treba budes mit taky dusika. Ja musim ten svuj test porad zkoumat
Zkusim hned zitra
.. Ukazovala jsi to nekomu nazivo? jestli ho taky vidi?
Nazivo jen sobe:) A jedna holcina mi psala, ze ho vidi. Ne… Vlastne dve…
No tak to tesi i me kdyz to mame stejne
ale kdo vi
treba budeme tehu stejne