Pár dotazů ohledně výbavičky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
17.1.11 19:50

Ještě jsem chtěla říct že není rychlozavinovačka jako rychlozavinovačka :wink:

Myslím, že standartní rozměr je cca 80×80

a některe jsou slabé, stejně jako fleecová deka a některé šité s výplní, tudíž to mimčo je v nich pevnější a lépe se přenáší…tyhle pevnější mám 3 a točím je…
a pokud jsi šikulka, ušiješ si ji sama a můžes si udělat i větší či menší rozměr…
nám už teĎ z toho čouhají nohy, ale ty boky pořád dávám přes sebe a spí v tom celou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
22.8.11 10:42

kolik věcí dopředu?

holky, do jaké velikosti jste měli nakoupeno na mimčo, nemyslím sezonní věci, ale bodyčka, overaly, prostě to co se nosí pořád…vyplatí se nakoupit dopředu, když má člověk ještě čas si vybírat, hlídat si akce…prostě pak jako když najdeš, lepší než lítat s dvouma dětma po krámech, internet bude asi taky chvíli jen na skok… nebo je to na nic to doma syslit třeba půl roku a dýl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
22.8.11 10:51

Podle toho kde bydlíš a jak jsi náročná,já nakoupila jen velikost 56 pár věcí a potom spokojeně chodila nakupovat do jéček,vietnamčíkům a podobně normálně s kočárkem.Malýho jsem si vzala sebou a měla jsem výlet a ještě radost z ukořistěných věcí.Syslení nesnáším,vždycky jsem to někam založila a děti z toho pomalu vyrostly :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat