Pár dotazů ohledně výbavičky
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Daniella82 píše:
mmch teď jsem si všimla, že máš 5 dětiček, to Tě obdivuju,já bych to nezvládla,fakt klobouk dolu
a 6 na cestě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ibuu, šesté už je skoro za rohem
![]()
Už moc dlouho nevydržím ![]()
Dani, ale zvládla, ono to možná vypadá hůř, než to ve skutečnosti je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fragola píše:
Ibuu, šesté už je skoro za rohem![]()
Už moc dlouho nevydržímDani, ale zvládla, ono to možná vypadá hůř, než to ve skutečnosti je
Já si to vůbec nedokážu představit,ale velká rodina se mi rozhodně líbí,vždycky jsem záviděla kamarádce,ta je ze 7 dětí
,samí kluci ona jediná holka a nejmladší..když se všichni sejdou,bývá u nich hodně veselo ![]()
Já bych chtěla 3
ale to si taky teď moc neumím představit,jak bych zvládala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dani, tři jsou i moje číslo
ale teď co jsem otěhotněla krapet brzy, myslím, že na nějakou dobu si s dvěma vystačím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ibbu, kdyby to šlo už teď, nebudu se zlobit
Už jsem taková moc nefunkční, nervní a štve mě to ![]()
Dani, tak ta 7 je zase naše číslo
Je to hukot, ale je to krásný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no tak porod šestého dítěte .. to už se ani ptát nemusím ne
to už musíš mít jasno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no to věřím, strach je od začátku až do konce, a ještě větší i potom … ale pokud jsi měla všechny předchozí porody OK, tak je velmi reálná šance, že to bude zase fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, doufejme
Snad to obě přežijeme ve zdraví
Mě nějak nejvíc bere to okolo, aby bylo všechno připravený, děti doma nachystaný apod.
Holt, 5 dětí už je takový adrenalin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo to mi ani neříkej, já si neumím představit jak to zvládnem s jedním doma
natož 5 … ale ti už musí fungovat sami ne
![]()
no aspoň to máš místo sportování
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daniella82 píše:
Mam pár dotazů ohledně výbavičky-protože se v tom vůbec nevyznám, budu ráda za každou radu![]()
1. Musím kupovat dupačky?Moc se mi totiž nelíbí.
Mam nakoupené overaly, i s krátkými nohavičkami.Trička,body s krátkým i dlouhým rukávem,tílečka.Přes to bych dala tepláčky a ponožky.šlo by to tak?2. Chtěla bych nakoupit i nějaké šatičky,kraťásky…využiju to pro tak malé mimčo,nebo jí bude v létě líp třeba jen v tom body?
3.Moc se mi líbí rifle,plátěné kalhoty a riflové sukýnky..má cenu kupovat ve velikostech 56,62..nebo s tím počkat až bude větší?
4.Capáčky,botičky- od kolika měsíců?
5.Rukavičky- budou mi k něčemu,když se mimčo narodí v květnu?
díky
Daniel, v podstatě si vystačíš s tím co si jmenovala a zbytek napoupíš dle potřebu za pochodu ( já taky neměla koupený jediný dupačky, neb se mi nelíbily. Měla jsem jen samé polodupačky. Ale změnila jsem názor, miminko v dupnách je hrozně sladký). Takže zatím moc neutrácej zbytečně v létě ty korunky jako když najdeš a těch krásnejch věciček co budou prodávat. Uvidíš sama. Měj se hezky a pozdravuj své květňátko ( i já jsem květák a je to krásný období pro mimčo- mamka si nemohla vynachválit). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
druky
Moc Vás všechny zdravím
Máte někdo zkušenosti se zavinovacíma body? http://www.jozanek.cz/…ci-SMETANOVA
A vůbec mě zajímá, ty druky na zapínání, na všech těch overalech a dupajdách, drží? Nerozepínají se? Netlačí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit