Pár dotazů ohledně výbavičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
12.1.11 21:59
Daniella82 píše:
mmch teď jsem si všimla, že máš 5 dětiček, to Tě obdivuju,já bych to nezvládla,fakt klobouk dolu :kytka:

a 6 na cestě :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.11 22:12

Ibuu, šesté už je skoro za rohem :lol: :mrgreen:
Už moc dlouho nevydržím :wink:

Dani, ale zvládla, ono to možná vypadá hůř, než to ve skutečnosti je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
12.1.11 22:22
fragola píše:
Ibuu, šesté už je skoro za rohem :lol: :mrgreen:
Už moc dlouho nevydržím :wink:Dani, ale zvládla, ono to možná vypadá hůř, než to ve skutečnosti je :wink:

Já si to vůbec nedokážu představit,ale velká rodina se mi rozhodně líbí,vždycky jsem záviděla kamarádce,ta je ze 7 dětí :wink: ,samí kluci ona jediná holka a nejmladší..když se všichni sejdou,bývá u nich hodně veselo :-)
Já bych chtěla 3 :srdce: ale to si taky teď moc neumím představit,jak bych zvládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.1.11 22:23

to je fakt, že za rohem :lol: no teď už by to klidně šlo co :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.1.11 22:25

Dani, tři jsou i moje číslo :wink: ale teď co jsem otěhotněla krapet brzy, myslím, že na nějakou dobu si s dvěma vystačím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.11 22:27

Ibbu, kdyby to šlo už teď, nebudu se zlobit :wink: Už jsem taková moc nefunkční, nervní a štve mě to :wink:

Dani, tak ta 7 je zase naše číslo :-D :pankac: Je to hukot, ale je to krásný :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.1.11 23:03

fragolo, fakt 7? 8-o :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.11 23:18

ibbu, zeptej se mě po porodu :wink: (ale asi jo 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.1.11 23:21

no tak porod šestého dítěte .. to už se ani ptát nemusím ne :lol: to už musíš mít jasno :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.11 23:23

Jasno mám, ale strach taky :-? :wink: To bych měla i u desátého mimča :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.1.11 23:25

no to věřím, strach je od začátku až do konce, a ještě větší i potom … ale pokud jsi měla všechny předchozí porody OK, tak je velmi reálná šance, že to bude zase fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.11 23:30

No, doufejme :wink: Snad to obě přežijeme ve zdraví :wink: Mě nějak nejvíc bere to okolo, aby bylo všechno připravený, děti doma nachystaný apod. :wink: Holt, 5 dětí už je takový adrenalin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.1.11 23:37

jo to mi ani neříkej, já si neumím představit jak to zvládnem s jedním doma :lol: natož 5 … ale ti už musí fungovat sami ne :wink: :mrgreen:

no aspoň to máš místo sportování :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
12.1.11 23:39
Daniella82 píše:
Mam pár dotazů ohledně výbavičky-protože se v tom vůbec nevyznám, budu ráda za každou radu :wink:

1. Musím kupovat dupačky?Moc se mi totiž nelíbí.
Mam nakoupené overaly, i s krátkými nohavičkami.Trička,body s krátkým i dlouhým rukávem,tílečka.Přes to bych dala tepláčky a ponožky.šlo by to tak?

2. Chtěla bych nakoupit i nějaké šatičky,kraťásky…využiju to pro tak malé mimčo,nebo jí bude v létě líp třeba jen v tom body?

3.Moc se mi líbí rifle,plátěné kalhoty a riflové sukýnky..má cenu kupovat ve velikostech 56,62..nebo s tím počkat až bude větší?

4.Capáčky,botičky- od kolika měsíců?

5.Rukavičky- budou mi k něčemu,když se mimčo narodí v květnu?

díky :kytka:

Daniel, v podstatě si vystačíš s tím co si jmenovala a zbytek napoupíš dle potřebu za pochodu ( já taky neměla koupený jediný dupačky, neb se mi nelíbily. Měla jsem jen samé polodupačky. Ale změnila jsem názor, miminko v dupnách je hrozně sladký). Takže zatím moc neutrácej zbytečně v létě ty korunky jako když najdeš a těch krásnejch věciček co budou prodávat. Uvidíš sama. Měj se hezky a pozdravuj své květňátko ( i já jsem květák a je to krásný období pro mimčo- mamka si nemohla vynachválit). :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.1.11 17:44

druky

Moc Vás všechny zdravím :-) Máte někdo zkušenosti se zavinovacíma body? http://www.jozanek.cz/…ci-SMETANOVA
A vůbec mě zajímá, ty druky na zapínání, na všech těch overalech a dupajdách, drží? Nerozepínají se? Netlačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat